پس ببین من چ حسی دارم!!! شب فهمیدم فردا ساعت 2 امتحان دارم میام دنبال جزوه بگردم میبینم دادم ب رفیقم الان 1 ماهه دسته اونه :| :|چه حسی داره یه صب که امتحان داری کُله شب بی خوابی بزنه سر ادم
من هم ساعت 10 امتحان دارم ، هیچی نخوندم :| از صبحی هم فقط تو اینترنت بودم ، حالا خوبه تو کلا یک جزوه ای داشتی ، من کلا برای هیچ کدوم از درس ها جزو ننوشتم :|پس ببین من چ حسی دارم!!! شب فهمیدم فردا ساعت 2 امتحان دارم میام دنبال جزوه بگردم میبینم دادم ب رفیقم الان 1 ماهه دسته اونه :| :|
این ترم هم ب فاک رفت :| :| :|
بدو برو دانشگاه یه ربع دیگه شروع میشهمن هم ساعت 10 امتحان دارم ، هیچی نخوندم :| از صبحی هم فقط تو اینترنت بودم ، حالا خوبه تو کلا یک جزوه ای داشتی ، من کلا برای هیچ کدوم از درس ها جزو ننوشتم :|
حالا ببینیم چه پشکلی کنارمون میفته یک تقلبی کنیم از روش :دی
نه بابا چرا به سرشون بخوره بزار دو تا تیم دیگه بیاند بالا که فینال تکراری نباش لااقلبه امید این که مثل جام قبل به سرشون بخوره و درست بازی کنند
ارسال شده با Sony Xperia M توسط تاپاتاک 4
پس ببین من چ حسی دارم!!! شب فهمیدم فردا ساعت 2 امتحان دارم میام دنبال جزوه بگردم میبینم دادم ب رفیقم الان 1 ماهه دسته اونه :| :|
این ترم هم ب فاک رفت :| :| :|
من هم ساعت 10 امتحان دارم ، هیچی نخوندم :| از صبحی هم فقط تو اینترنت بودم ، حالا خوبه تو کلا یک جزوه ای داشتی ، من کلا برای هیچ کدوم از درس ها جزو ننوشتم :|
حالا ببینیم چه پشکلی کنارمون میفته یک تقلبی کنیم از روش :دی
انتقام گرفت، :دیاینترنت منم داغون داغونه اصلا پکیده این چه وعضشه آخه :general107::general208: در ضمن:
اسپانیا 1 هلند 5 قهرمان و نیاب قهرمان سال 2010 اولین بازی پر گل را در این جام جهانی رقم زدند.
آخه چرا 5تا لااقل 2 تا 3 تا 5 تا چه خبره کسی میدونه چرا 5 تا خورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا چرا به سرشون بخوره بزار دو تا تیم دیگه بیاند بالا که فینال تکراری نباش لااقل
شما آدرسش رو بده مال شما رو شاید خریدیم و این یکی رو استفاده نکردیمیه دامنه دارم فقط کامش دست منه !!!! ای ارش رو بخوای باید از صاحبش بخری
البته موندم اگه برا فروشگاه خودم استفاده نکنم میفروشمش و فکر نکنم ای ارش رو زیر 1-2 تومن قیمت بده
پ.ن : الان دیدم که دامنه رو خریدی ، مبارکه دادا ، حالا اسمش چیه !!!!؟؟؟
آدم بتونه هکر رو هک کنه مزه ی کوکو میده ها
یه بار کنترل اف 5 بزن شاید حل بشهمیخوام حجم بخرم تو پنل مخابرات ولی این ارور رو میده
لطفا مجددا اقدام فرمائید. [er:421]
هر بار همین میاد
کسی میدنه یعنی چی؟
نه درست نشدیه بار کنترل اف 5 بزن شاید حل بشه
برو بیرون از اول برو توشنه درست نشد
نشدبرو بیرون از اول برو توش
کوکی طامی وِرَرآدم بتونه هکر رو هک کنه مزه ی کوکو میده ها
نیم ساعت دیگه تست کن دوبارهمیخوام حجم بخرم تو پنل مخابرات ولی این ارور رو میده
لطفا مجددا اقدام فرمائید. [er:421]
هر بار همین میاد
کسی میدنه یعنی چی؟