دادا چقدر میتونی هزینه کنی ، وقتی ای آرش رو بگن 1-2 تومن پس کامش مسلماً بالاتره دیگه ،شما آدرسش رو بده مال شما رو شاید خریدیم و این یکی رو استفاده نکردیم
شما آدرس و قیمت رو بفرستید بعد سر قیمت با هم کنار میاییمدادا چقدر میتونی هزینه کنی ، وقتی ای آرش رو بگن 1-2 تومن پس کامش مسلماً بالاتره دیگه ،
دامنه 100-200 تومنی نی
بدو برو دانشگاه یه ربع دیگه شروع میشه
خداییش کی حوصله درس خوندن داره . دیگه از ما گذشته.یکی یکی رو میشه:دی
شانس افتادم دم در دقیقا نفر اول :|
جزوه رو با گوشی عکس گرفته بودم
خداییش کی حوصله درس خوندن داره . دیگه از ما گذشته.
حسرت چی اش رو ؟یادش بخیر ، حسرت 1 لحضه اش رو میکشم کاش 3-4 سال پیش بود
خیلی علاقه داری برو دانشگاه علمی کاربری :دی درس تو ایران مفت نمیارزه مفت ...یادش بخیر ، حسرت 1 لحضه اش رو میکشم کاش 3-4 سال پیش بود
کش مرورگرت رو پاک کن و یا با یه مرورگر دیگه تست کن ...میخوام حجم بخرم تو پنل مخابرات ولی این ارور رو میده
لطفا مجددا اقدام فرمائید. [er:421]
هر بار همین میاد
کسی میدنه یعنی چی؟
نشد
پشتیبانی هم اصن جواب نمیده
مگه چندسالته؟خداییش کی حوصله درس خوندن داره . دیگه از ما گذشته.
کش مرورگرت رو پاک کن و یا با یه مرورگر دیگه تست کن ...
ضمنا مودم رو هم خاموش روش کن ...
در ضمن فک میکنم باید از IE استفاده کنی اکثر سایتای دولتی , دانشگاهی و ... ایران فقط با IE کار میکنند ...
تیر امسال 24 ساله میشم :general205:مگه چندسالته؟
روال درس خوندن ما فرق داشت دادا ، حسرت ثانیه هایی که گذشت ، از کجاش بگم همش خاطره شد .حسرت چی اش رو ؟
خیلی علاقه داری برو دانشگاه علمی کاربری :دی درس تو ایران مفت نمیارزه مفت ...
تو جوونی پیر شدی :دیتیر امسال 24 ساله میشم :general205:
داداش مشکل مالی نداریم دامنه رو پ خ کن خریدارمدادا چقدر میتونی هزینه کنی ، وقتی ای آرش رو بگن 1-2 تومن پس کامش مسلماً بالاتره دیگه ،
دامنه 100-200 تومنی نی
رشته مسخره کامپیوتر نرم افزار ، نمی خواستم برم دانشگاه ، الکی الکی بردنمون :دی احتمالا ولش کنمتو جوونی پیر شدی :دی
چی میخونی؟ مقطع؟
علاقه نداشته باشی فایده نداره . ولی تو کامپیوتر و اینترنت که موفقی :دیرشته مسخره کامپیوتر نرم افزار ، نمی خواستم برم دانشگاه ، الکی الکی بردنمون :دی احتمالا ولش کنم
رشته مورد علاقم کارگردانی بود ، هر کاری کردم نشد برم.
داش حتما آنتن نداده، ارسال نشده :general707::general711:سلام آقای خشنود یدونه بهتون پیام خصوصی داده بودم نرسیده دستتون ؟
حتما با موضوع:اگه کارگردانی چیزی شدی یه فیلم یا سریال درباره وبمسترها بساز :دی