دهنتو کچ :general208:
مگه چی شده دادا :general304::general304::general304::general304:
من آینده خوبی برا @fardin78 میبینم ، ببینین کی گفتم دیگه :general711:
فکر کنم اینجوری پیش بره به سال نرسیده جای مارک زاکربرگ رو بگیره :general707:
دهنتو کچ :general208:
Shazam بیشتر به خاطر قدمت اش هست ، طرفدار زیادی داره.soundhound تست کردی برای آهنگ های ایرانی؟شنیدم sound hoind قوی ترین موتور جستجو برای اهنگ ها رو داره
از اهنگ های ایرانی هم پشتیبانی میکنه
سونی اریکسون خدا بیامرز هم یه برنامه ای داشت به اسم track id (فک کنم) که همین کارو میکرد. اولین باری که تستش کردم خیلی کف کردم :دیShazam یک اپلیکشن موبایل هست که شما آهنگ رو براش پخش میکنی بهت اسم آهنگ و خواننده و... میگه. اپلیکیشن محبوبی هست.
فکر یک داری فیلم میبینی یک آهنگ میزاره وسطش ازش خوشت میاد اما نمی دونی آهنگ اسمش چیه ، کافیه Shazam بازی کنی (از میکروفون موبایل برای دریافت صدا استفاده میکنه ) بهت مشخصات آهنگ رو میده.
به اینترنت هم باید وصل باشی ؟Shazam یک اپلیکشن موبایل هست که شما آهنگ رو براش پخش میکنی بهت اسم آهنگ و خواننده و... میگه. اپلیکیشن محبوبی هست.
فکر یک داری فیلم میبینی یک آهنگ میزاره وسطش ازش خوشت میاد اما نمی دونی آهنگ اسمش چیه ، کافیه Shazam بازی کنی (از میکروفون موبایل برای دریافت صدا استفاده میکنه ) بهت مشخصات آهنگ رو میده.
:general208::general208::general208:به اینترنت هم باید وصل باشی ؟
هنوز هم هست https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonyericsson.trackid&hl=frسونی اریکسون خدا بیامرز هم یه برنامه ای داشت به اسم track id (فک کنم) که همین کارو میکرد. اولین باری که تستش کردم خیلی کف کردم :دی
آره دیگه ، دیتابس شون رو اینترنت هست .به اینترنت هم باید وصل باشی ؟
بازی های خوب افتاده 2:30 صبح :|صرفا ميخواستم بگم استاد خیابانی داره بازی کلمبیا - یونان رو گزارش میکنه :-D
ارسال شده با Sony Xperia M توسط تاپاتاک 4
بازی های خوب افتاده 2:30 صبح :|
:general601:برای ما وب مستر ها که 2:30 سر شبه :-D :-o
گوشه ای از آخرین سوتی های استاد
شماره 14 کارت زرد رو میگیره، چون اون خطا رو انجام داده :-D
اونایی که نمیخوان مطالبشون کپی بشه راه هایی هست که از دست اون سایت ها در امان باشندیارو الان سایتش زیر ۴۰۰ ایرانه اما میره مطالب یه مشت سایت تازه کار زیر ۲۰ هزار ایرانو بر میداره میزاره تو سایتش
جالبیش اینه که مطالبی که هنوز ایندکس نشده رو میذاره و اون سایت بدبخت رو به خاک سیاه میشونه
به خدا اگه من سایتم زیر ۱۰۰۰ ایران بود٬ به جز این مطالبی که خودم اختصاصی ترجمه میکنم و مطالبی که میدم واسم ترجمه میکنم٬ ۲ تا نویسنده هم میگرفتم تا پست های قدیمی رو به روز و کامل کنن .
خاک بر سرشون :general502:
حوصلمو سر برد پاشدم اومدم پای پی سی
نکنه تبانی کرده اندخیلی مسخره بازی میکنن
توپ رو به زحمت میگیرن، بعد میزنه تو هوا :-/
اونایی که نمیخوان مطالبشون کپی بشه راه هایی هست که از دست اون سایت ها در امان باشند