Hamidreza23
Registered User
:general304:
پیام بالایی شما اگه اسپم نیست چی هست؟:general510: شما هم هر چی میشه میگید اسپم شد اصلا بعضی ها دور از حضور شما معنی اسپم رو نمیدونن
:general304:
پیام بالایی شما اگه اسپم نیست چی هست؟:general510: شما هم هر چی میشه میگید اسپم شد اصلا بعضی ها دور از حضور شما معنی اسپم رو نمیدونن
اون یعنی ایول حرف خنده دار و جالبی بودپیام بالایی شما اگه اسپم نیست چی هست؟
در اینجور مواقع دکمه Like یا تشکر رو میزنن یعنی ایول خوشم اومد و نیازی به شکلک نیساون یعنی ایول حرف خنده دار و جالبی بود
دستتون درد نکنه دادا حالا ما شدیم نفهم دیگه ، اشکالی نداره :general510::general510: شما هم هر چی میشه میگید اسپم شد اصلا بعضی ها دور از حضور شما معنی اسپم رو نمیدونن
بعضی ها هم دور از حضور شما معنی دکمه تشکر رو نمیدونناون یعنی ایول حرف خنده دار و جالبی بود
ایولدستتون درد نکنه دادا حالا ما شدیم نفهم دیگه ، اشکالی نداره :general510:
بعضی ها هم دور از حضور شما معنی دکمه تشکر رو نمیدونن
برای این منظور دکمه ای به نام تشکر تو فروم قرارداده شده ، که تو زبان عامیانه به معنی همون ایول و .... هستش
پیام بالایی شکلک نام دارد:general705::general707:پیام بالایی شما اگه اسپم نیست چی هست؟
بعضی ها هم دور از حضور شما معنی دکمه تشکر رو نمیدونن
برای این منظور دکمه ای به نام تشکر تو فروم قرارداده شده ، که تو زبان عامیانه به معنی همون ایول و .... هستش
کلاً 5 روز بیشتر نتونستم رو جوملا دووم بیارمیک پلاگین برای جوملا نیاز دارم که داخل پست بشه عکس ها رو به صورت گالری قرار داد و در ادمین عکس رو هم در همون قسمت انتشار پست اضافه کرد (ترجیها به صورت گروهی عکس ها رو آپلود کرد). داریم؟
جوملا سیستم خیلی نچسبیه
سایت من نیست. باید روی جوملا باقی بمونهکلاً 5 روز بیشتر نتونستم رو جوملا دووم بیارم
عوضش کن برو رو وردپرس
برو یه سر به فروم ها و تاپیک های مخصوص جوملاً فکر کنم پیدا کنی :general609:
یه سر به اینجا بزن ببین چیزی پیدا میکنی .سایت من نیست. باید روی جوملا باقی بمونه
اینم پیام سدو برای اینجانب
This account has been closed. Please contact our customer support team if you have any questions.
فکر میکنید دلیلش چی باشه
یک پلاگین برای جوملا نیاز دارم که داخل پست بشه عکس ها رو به صورت گالری قرار داد و در ادمین عکس رو هم در همون قسمت انتشار پست اضافه کرد (ترجیها به صورت گروهی عکس ها رو آپلود کرد). داریم؟
جوملا سیستم خیلی نچسبیه
این عالیه ممنونفکر کنم اگه @ehsan این بخش گفتوگوی وبمسترا رو دو زباش کنه جای گوگل رو بگیره :general711:
دیگه هیچ کسی زحمت رفتن رو گوگل و گشتن رو نمیدن و همه میان اینجا سوال میکنن جالب اینه که زود هم به جواب میرسن ، بهترین جواب در کمترین زمان :general711:
داداش علیرضا یه دور تو گوگل بزنی 1000 تا سایت هست
اما به نظر من بهترینشون colorschemedesigner.com هست که من بیشتر از این استفاده میکنم
از این استفاده کنسایت من نیست. باید روی جوملا باقی بمونه
اکانت ایمیل هست؟اینم پیام سدو برای اینجانب
This account has been closed. Please contact our customer support team if you have any questions.
فکر میکنید دلیلش چی باشه
تحریم آیا ؟!!
اینجا چیزای خوبی داره ظاهرا:
http://extensions.joomla.org/extensions/photos-a-images/galleries/photo-gallery
بله دیگه تحریم !!!!اکانت ایمیل هست؟
سرویس سرور مجازی ابری آمازون هست ، کیفیت اش هم حرف نداره.این سایت چی هست و چی کار میکنه؟
http://aws.amazon.com/
مرسی. سرویس رایگان هم داره؟سرویس سرور مجازی ابری آمازون هست ، کیفیت اش هم حرف نداره.