آقا ما ثواب نخواستیم :general710:یک شب ثواب داره دیگه ... فقط یک شب اونم به خاطر ثوابش :دی
آقا ما ثواب نخواستیم :general710:یک شب ثواب داره دیگه ... فقط یک شب اونم به خاطر ثوابش :دی
الان طلایی هستم خواستم یه 6تا سایت دیگه رو منتقل کنم روش گفتش همین سایتات زوری اینجان باید ارتقا بدی بیاریاره نت افراز تازگیا گیر میده. کدوم پلن رو مگه گرفتی؟
جاوا با جاوا اسکریپت فرق میکنه.ای بابا شانس هم نداریم
میرم آموزش اندروید، ببینم یارو خودش چجوری میخواد حالیم کنه :دی
برم اندروید یادبگیرم که درکنارش مجبورم جاوا هم یاد بگیرم. بعد از این دو چون پیش نیازش رو دارم میرم نود یاد میگیرم.(البته تا من این دوتا رو یاد بگیرم و شرایط تغییری نکنه)
تقریباً هیچی ،
برخی از دامنه های تاپ مثلا ایران دات نت و اسم شهرا و کلمات خاص و ... که تک کلمه ای هستن ارزش ثبت دارن
اما برای را انداختن یه سایت اگه دات کامش دستت نباشه معمولاً هیچ ارزشی ندارن ، چون تو ایران اکثراً دامنه دات کام رو پسوند دامنه میدونن و الان بعد دات کام دات ای ار :general707:
و پسوند های دیگه رو زیاد قبول ندارن ، دامنه ای زیادی هستن که رو ای ار و کامش سایت موفقی (زیر 1000 ایران ) هست اما پسوند های دیگش آزادن
یه مثال هم بزنم : من یه دوستی داشتم یه دامنه دات org تاپ آزاد بود داشتم باهاش صحبت میکردم ، گفتم این دامنه رو میخوام ثبت کنم ، گفت مگه به جز سنجش کس دیگه ای هم میتونه از org استفاده کنه
از اون روز به بعد دیگه هیچ وقت دات org ثبت نکردم :general208::general208::general208::general208::general208::general208:
پ.ن : این نظر شخصی من بود
دوستان یه سوالی داشتم ازتون
ارزش دامنه های org و net تو ایران چقدره ؟
اگه دامنه ی خیلی عالی و ناب که ir اون مثلا 10 میلیون ارزش داره org و net آزاد باشه ثبتش کنم ؟
چقدر ارزش داره ؟
دوستان ببخشید اگه فکر میکنید اسپمه ولی خواهش میکنم از تک تکتون نظرتون رو بگید خیلی ضروریه
من دو روز پیش رفتم تو 24تیر امسال 24 ساله میشم :general205:
این php هم دو روز دیگه مثل قضیه ی طراحی سایت میشه که هر کی از راه میرسه میزنه طراحی سایت با اخرین متد ها:general210:پول الان تو برنامه نویسی PHP هست
با 20 سال سابقه کار :general707:من دو روز پیش رفتم تو 24
این php هم دو روز دیگه مثل قضیه ی طراحی سایت میشه که هر کی از راه میرسه میزنه طراحی سایت با اخرین متد ها:general210:
یعنی الا market.org آزاد باشه شما ثبت نمیکنید ؟دادا بالا گفتم دیگه دوستانی هم که لایک کردن یعنی موافق هستن
کسانی هم که اینجا فعالیت دارن ، همه پیست های تاپیک رو میخونن نیازی به تکرار نی و اگه نیاز بدونن حتماً راهنمایی میکنن :general609:
عزیزم یه بار دیگه برو بالا و پست من رو با دقت بخونیعنی الا market.org آزاد باشه شما ثبت نمیکنید ؟
اسپم :|:general607::general312::general405:ارائه سرور رایگان تیم اسپیک 32 نفره و 64 نفره فقط با فعالیت در انجمن جهت کسب اطلاعات بیشتر به این ادرس مراجعه کنید http://forum.soft-game.ir/
الان طلایی هستم خواستم یه 6تا سایت دیگه رو منتقل کنم روش گفتش همین سایتات زوری اینجان باید ارتقا بدی بیاری
خیلی ممنون داداش
طراح PSD آی وحید،سیرنا و ... بده حال کنسلام دوستان . پس از مدت ها نبودن در پرشین تولز باز گشتم رو خوش آمد میگم
در بین دوستان کسی رو سراغ دارید که قالب فلت طراحی کنه؟
با تشکر
والا..!!!چ ربطی داره ؟ :l
نمونه کار ها : یاهو،گوگل و...با 20 سال سابقه کار :general707:
پیش نیاز node.js جاوا اسکریپته نه جاوا.
من میرم میگم بهم اندروید یاد بده خودش همراه اون جاوا هم یاد میده. مجبوره یاد بده :دیجاوا با جاوا اسکریپت فرق میکنه.
چرا چرت میگی، لااقل یه تیم خوب بیاد بالا
ارسال شده با Sony Xperia M توسط تاپاتاک 4
منم یدونه آشنا ندارم میخوای شمارش رو ندم و باهاش صحبت نکنی؟!در چه حد طرف آشناست؟ آشنای نزدیکه؟ آدمی هست که مشاوره کوچیکی بده و راهنمایی کنه؟ میخوام نیم ساعت 45 دقیقه تلفنی باهاشون صحبت کنم و در مورد وضعیتش و سودش و قوانینش و ... بپرسم
دیگه کسی نبود؟ :دی