afshin313
Registered User
كسي اموزشگاه برنامه نويسي اندروييد سراغ نداره؟ تو اراك
البته فك نكم اراكي باشه اينجا
(
وقتی دامنه بشه 4 تومن همین میشه دیگه ،دات آی آر خیلی فراگیر شده
هموطن بپا خیز!
درحالی که اکثر ما در فیس بوک به هوای فعالیت در یک جامعه ی مجازی هستیم و سعیمان در نشان دادن فرهنگ و تاریخ غنی ایرانی است ، هموطنان ما در یک جامعه ی مجازی پیشرفته تر که متاسفانه مسئولان حکومتی از اطلاع رسانی و معروف شدن آن در ایران جلوگیری کرده اند در حال مقاومت در برابر فشارهای بیگانگان و اعراب ایستاده اند
نیروهای تروریستی و ارتش های متخاصم اعراب و ترکیه در حال پیشروی درون خاک پاک ما هستند و مواضع ایران را زیر آتش سنگین خود گرفته اند
هموطنان ما تا آخرین نفس درحال مقاومت هستند و شهر شیراز را به عنوان آخرین سنگر دفاعی خود تجهییز کرده اند
حال دشمن به پشت دروازه های شهر رسیده و رییس جمهور مجازی ایران فرمان مقاومت تا مرگ را داده است
تنها راه برون رفت از این بحران در جامعه ی مجازی پیشرفته ی بازی مانند ، ورود نیروهای تازه نفس و جدید و سربازان و سیاستمداران جدید ایرانی به عرصه و شکستن حلقه ی محاصره ی دشمن است
ما بی صبرانه منتظر حضور تو در "ارپابلیک" هستیم تا دشمن را به پشت مرزهای خود برانیم
شیراز سقوط نخواهد کرد
!!
http://www.erepublik.com/fa/referrer/Persian Wonder
ورودت رو به جمع وبمستران خوشامد میگم جعفر:general707::general705:دوستان من اخرش نفهمیدم ایفریم خوبه یا بده
بزاریم یا نزاریم؟ :دی
یکی راهنمایی کنه
یک شب همنشینی :general611: من برم فرار کنم :general306:دوستان عزیز مشارکت کنید ...
افرادی که مشارکت فعال داشته باشند بهشون جایزه میدیم :دی
<6> ششمین صندلی داغ با حضور جواد ورزیده - javacl
جایزه مد نظر هم بک شب موانست و همنشینی با @aalireza439 ابر مرد برنامه نویسی در ایران :دی
یک شب ثواب داره دیگه ... فقط یک شب اونم به خاطر ثوابش :دییک شب همنشینی :general611: من برم فرار کنم :general306:
ابر مرد برنامه نویسی ، تو PT اونقدر برنامه نویسی حرفه ای هست که ما در برابرشون مبتدی هستیم.
ای بابا شانس هم نداریماندروید پیش نیازش جاوائه![]()
برم اندروید یادبگیرم که درکنارش مجبورم جاوا هم یاد بگیرم. بعد از این دو چون پیش نیازش رو دارم میرم نود یاد میگیرم.(البته تا من این دوتا رو یاد بگیرم و شرایط تغییری نکنه)کجاش سخته ، فقط کافیه جاوا اسکریپت بلد باشی ، فرق Node.js اینه به جای مرورگر رو سرور اجرا میشه.
من که به آمارگیرش کاری ندارم اونا هر روز گیر میدن که باید ارتقا بدی آمارت بالاست. 2-3 هزارتا بالاتر از های استت میندازه![]()
حالا خوبه به یک شب همنشینی خالی بسنده کرده:general707:یک شب همنشینی :general611: من برم فرار کنم :general306:
ابر مرد برنامه نویسی ، تو PT اونقدر برنامه نویسی حرفه ای هست که ما در برابرشون مبتدی هستیم.
دوستان من اخرش نفهمیدم ایفریم خوبه یا بده
بزاریم یا نزاریم؟ :دی
یکی راهنمایی کنه
كسي اموزشگاه برنامه نويسي اندروييد سراغ نداره؟ تو اراكالبته فك نكم اراكي باشه اينجا
(
دوستان عزیز مشارکت کنید ...
افرادی که مشارکت فعال داشته باشند بهشون جایزه میدیم :دی
<6> ششمین صندلی داغ با حضور جواد ورزیده - javacl
جایزه مد نظر هم بک شب موانست و همنشینی با @aalireza439 ابر مرد برنامه نویسی در ایران :دی
چ ربطی داره ؟ :lچرا اینقدر بزرگش کردی؟