afshin313
Registered User
كسي اموزشگاه برنامه نويسي اندروييد سراغ نداره؟ تو اراك البته فك نكم اراكي باشه اينجا (
وقتی دامنه بشه 4 تومن همین میشه دیگه ،دات آی آر خیلی فراگیر شده
هموطن بپا خیز!
درحالی که اکثر ما در فیس بوک به هوای فعالیت در یک جامعه ی مجازی هستیم و سعیمان در نشان دادن فرهنگ و تاریخ غنی ایرانی است ، هموطنان ما در یک جامعه ی مجازی پیشرفته تر که متاسفانه مسئولان حکومتی از اطلاع رسانی و معروف شدن آن در ایران جلوگیری کرده اند در حال مقاومت در برابر فشارهای بیگانگان و اعراب ایستاده اند
نیروهای تروریستی و ارتش های متخاصم اعراب و ترکیه در حال پیشروی درون خاک پاک ما هستند و مواضع ایران را زیر آتش سنگین خود گرفته اند
هموطنان ما تا آخرین نفس درحال مقاومت هستند و شهر شیراز را به عنوان آخرین سنگر دفاعی خود تجهییز کرده اند
حال دشمن به پشت دروازه های شهر رسیده و رییس جمهور مجازی ایران فرمان مقاومت تا مرگ را داده است
تنها راه برون رفت از این بحران در جامعه ی مجازی پیشرفته ی بازی مانند ، ورود نیروهای تازه نفس و جدید و سربازان و سیاستمداران جدید ایرانی به عرصه و شکستن حلقه ی محاصره ی دشمن است
ما بی صبرانه منتظر حضور تو در "ارپابلیک" هستیم تا دشمن را به پشت مرزهای خود برانیم
شیراز سقوط نخواهد کرد
!!
http://www.erepublik.com/fa/referrer/Persian Wonder
ورودت رو به جمع وبمستران خوشامد میگم جعفر:general707::general705:دوستان من اخرش نفهمیدم ایفریم خوبه یا بده
بزاریم یا نزاریم؟ :دی
یکی راهنمایی کنه
یک شب همنشینی :general611: من برم فرار کنم :general306:دوستان عزیز مشارکت کنید ...
افرادی که مشارکت فعال داشته باشند بهشون جایزه میدیم :دی
<6> ششمین صندلی داغ با حضور جواد ورزیده - javacl
جایزه مد نظر هم بک شب موانست و همنشینی با @aalireza439 ابر مرد برنامه نویسی در ایران :دی
یک شب ثواب داره دیگه ... فقط یک شب اونم به خاطر ثوابش :دییک شب همنشینی :general611: من برم فرار کنم :general306:
ابر مرد برنامه نویسی ، تو PT اونقدر برنامه نویسی حرفه ای هست که ما در برابرشون مبتدی هستیم.
ای بابا شانس هم نداریماندروید پیش نیازش جاوائه
برم اندروید یادبگیرم که درکنارش مجبورم جاوا هم یاد بگیرم. بعد از این دو چون پیش نیازش رو دارم میرم نود یاد میگیرم.(البته تا من این دوتا رو یاد بگیرم و شرایط تغییری نکنه)کجاش سخته ، فقط کافیه جاوا اسکریپت بلد باشی ، فرق Node.js اینه به جای مرورگر رو سرور اجرا میشه.
من که به آمارگیرش کاری ندارم اونا هر روز گیر میدن که باید ارتقا بدی آمارت بالاست. 2-3 هزارتا بالاتر از های استت میندازه
حالا خوبه به یک شب همنشینی خالی بسنده کرده:general707:یک شب همنشینی :general611: من برم فرار کنم :general306:
ابر مرد برنامه نویسی ، تو PT اونقدر برنامه نویسی حرفه ای هست که ما در برابرشون مبتدی هستیم.
دوستان من اخرش نفهمیدم ایفریم خوبه یا بده
بزاریم یا نزاریم؟ :دی
یکی راهنمایی کنه
كسي اموزشگاه برنامه نويسي اندروييد سراغ نداره؟ تو اراك البته فك نكم اراكي باشه اينجا (
دوستان عزیز مشارکت کنید ...
افرادی که مشارکت فعال داشته باشند بهشون جایزه میدیم :دی
<6> ششمین صندلی داغ با حضور جواد ورزیده - javacl
جایزه مد نظر هم بک شب موانست و همنشینی با @aalireza439 ابر مرد برنامه نویسی در ایران :دی
چ ربطی داره ؟ :lچرا اینقدر بزرگش کردی؟