ali-tahmasb
Registered User
یا مثلا وب مستر ها بیدارندحتما با موضوع:
وب مستر ها نمیمیرند ! :general711:
یا مثلا وب مستر ها بیدارندحتما با موضوع:
وب مستر ها نمیمیرند ! :general711:
خب این یخورده سخته برای من :دیNode.js یک پلتفرم با کارایی بالا برای نوشتن های اپلیکیشن های سمت سرور که بر پایه زبان JavaScript نوشته شده.
پیشنیازش JavaScript (محبوب ترین زبان برنامه نویسی دنیا) هست.
آمار گیر نت افراز رو بی خیالش شو. ما دو روز باهاش کار کردیم، بعد شک کردم، های استیت گذاشتم، دیدم اصن خبری نیستبا این وضعیت بک لینک ها دو روز دیگه پی تی پنالتیه:general707:
----------------------------------------------------------------------------------
این آمارگیر نت افراز (دایرکت ادمین) چقد زیاد میندازه:general507:
بیمه رو ولش بیا بریم تو کار مواد ، ترانزیت کنیم به اروپا ، کرمان هم هستی به منبع اش هم نزدیکی. اگر پایه ای یا علی
من C# رو کامل کنم، بعدش اندروید رو شروع میکنم. خیلی چیز توپیه. داداش توصیه من به شما. حتما با اکلیپس و جاوا یاد بگیر. بیسیک فور اندروید و جی کوئری کامل نیستنخب این یخورده سخته برای من :دی
مرسی وقتتون رو گرفتم. تشکر.
------------------------------
احتمالا برم اندروید یادبگیرم بعدها برم سراغ پی اچ پی یا جاوا :دی
5-6 ساله پیش یه آمارگیر با جاوا اسکریپت نوشتم. کاش ادامه میدادم الان اوستا شده بودم!Node.js یک پلتفرم با کارایی بالا برای نوشتن های اپلیکیشن های سمت سرور که بر پایه زبان JavaScript نوشته شده.
پیشنیازش JavaScript (محبوب ترین زبان برنامه نویسی دنیا) هست.
من که به آمارگیرش کاری ندارم اونا هر روز گیر میدن که باید ارتقا بدی آمارت بالاست. 2-3 هزارتا بالاتر از های استت میندازهآمار گیر نت افراز رو بی خیالش شو. ما دو روز باهاش کار کردیم، بعد شک کردم، های استیت گذاشتم، دیدم اصن خبری نیست
تولدت مبارک دادا
ایشالا 120 سال زنده باشی
خیلی ممنون
حاجی بیا جای من برو خیلی مشتاقی:general105:یادش بخیر ، حسرت 1 لحضه اش رو میکشم کاش 3-4 سال پیش بود
کجاش سخته ، فقط کافیه جاوا اسکریپت بلد باشی ، فرق Node.js اینه به جای مرورگر رو سرور اجرا میشه.خب این یخورده سخته برای من :دی
مرسی وقتتون رو گرفتم. تشکر.
------------------------------
احتمالا برم اندروید یادبگیرم بعدها برم سراغ پی اچ پی یا جاوا :دی
بستگی داره به این که رشتت چی باشه ، از این رشته ای آچار و پیچ گوشتی نباشه قبولهحاجی بیا جای من برو خیلی مشتاقی:general105:
صدای مرد بود نمیپچسبیدتخمه میخوردی خوابت بپره :|
رشته قلم و مداد و کوفت و زهر ماره (معماری:general306بستگی داره به این که رشتت چی باشه ، از این رشته ای آچار و پیچ گوشتی نباشه قبوله
و مقطع تحصیلیت :general711:
هندز فری تغییر صدا مرد به زن بخرصدای مرد بود نمیپچسبید
دوستان کسیو میشناسین لایسنس + خود آنتی ویرویس bitdefender 2014 بفروشه
http://forum.persiantools.com/threa...total-security-یک-ساله-با-بهترین-قیمت.510860/صدای مرد بود نمیپچسبید
دوستان کسیو میشناسین لایسنس + خود آنتی ویرویس bitdefender 2014 بفروشه
فسنقري ليسانس عمران داره :دياگه میخوای پول دربیاری PHP
اندروید هم داره همه گیر میشه یهو دیدی یکی دو سال دیگه همه نرم افزار اختصاصی برا سایتشون خواستن :general707: اگه ایده در حد دی جی فسنقری هم داشته باشی میترکونه.
مدرک هم بزار کنار کوزه منم همینکارو میکنم :general601::general711:
دوستان یه سوالی داشتم ازتون
ارزش دامنه های org و net تو ایران چقدره ؟
اگه دامنه ی خیلی عالی و ناب که ir اون مثلا 10 میلیون ارزش داره org و net آزاد باشه ثبتش کنم ؟
چقدر ارزش داره ؟
این شوخیه؟:|اگه میخوای پول دربیاری PHP
اندروید هم داره همه گیر میشه یهو دیدی یکی دو سال دیگه همه نرم افزار اختصاصی برا سایتشون خواستن :general707: اگه ایده در حد دی جی فسنقری هم داشته باشی میترکونه.
مدرک هم بزار کنار کوزه منم همینکارو میکنم :general601::general711: