• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
درود
از این مواردش گذشته، بدون اخطار مسدود شده و الآن پس از درخواست، در وضعیت " موافقت اولیه " می باشد،
به همین خاطر از دوستانی که این روند رو طی کردن، درخواست داشتم که تجربیاتشان را به اشتراک بگذارند.

زمان تقریبی تغییر وضعیت - اقدام
از : موافقت اولیه
تا : تکمیل تعهدنامه
رو لطف میکنید ؟!
سلام

والا اولش یه دو هفته ای ج ندادن من دوباره ثبت کردم برای رفع فیلتر:دی
بعد یه هفته که تغییر وضعیت داد ,البته هی پیام میدادم تو قسمت تیکتش :D سرجمع یکماهی شد
دقیق این مراحلش یادم نیست به صورت جداگانه

hadisherafat

Registered User
لایک‌ها
128
به نظر شما این حرکت یعنی چی :|
00977559.jpg

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
چرا من اینجا پست دادم؟ میخواستم تو بخش فوتبال پست بدم اینجا پست دادم چون پست قبلیش فوتبالی بوده فکر کردم بخشه فوتباله:general707:

خدا بگم چه کارتون کنه ها;)

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
سلام دوستای عزیز یک ارشیو کامل پیام نور
مقالات و پروژه های دانشجویی و .... بدستم رسیده میخوام مثل این سایت رو بزنم و با قیمت کمتری بزارم برای فروش این سایت http://unip.ir از چه اسکریپتی یا فروشگاه سازی استفاده کرده ممنون میشم راهنمایی کنید
عارشيوتون فروشيه؟ :/

saeed_myheart

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
چطور میتونم به افزونه EDD وردپرس درگاه پرداخت بیت کویین اضافه کنم؟
لطفا راهنمایی کنید؟
من هر چی گشتم براش پلاگینی پیدا نکردم!

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
کسی میتونی مبلغی اندک بریزم درگاهش واریز کنه به ملی - ملت ؟

بستگی به مبلغ داره اگه بالای 1 میلیونه پ.خ بده رقم پایین نه :general707::general707::general707::general707::general707:
پول رو هم باید 1 ماهی تو حسابم بمونه 50% هم کارمزد کم میکنم :general711::general711::general711::general711::general711:
کمتر از اینا نمی صرفه دادا زندگی خرج داره دیگه در جریانی دیگه !!!!!!!؟؟؟؟

Last edited:

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
من دیروز یه مطلب برای سایتم ارسال کردم ( نیمه اختصاصی ) ولی الآن که تیتر مطلب رو سرچ میکنم اصلا تو نتایج گوگل نیست در حالی که سایتی که عین مطلب رو از سایت من کپی کرده تو صفحه اول گوگل هست !! چرا ؟؟؟
البته این سایت کپی کار دفعه اولش نیست ولی قبلا حداقل مطلب سایت من هم تو نتایج میومد ولی ایندفعه انگار کلا از گوگل پاک شدم :general107: .
به نظرتون چی کار کنم ؟

Mojtabadf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
من دیروز یه مطلب برای سایتم ارسال کردم ( نیمه اختصاصی ) ولی الآن که تیتر مطلب رو سرچ میکنم اصلا تو نتایج گوگل نیست در حالی که سایتی که عین مطلب رو از سایت من کپی کرده تو صفحه اول گوگل هست !! چرا ؟؟؟
البته این سایت کپی کار دفعه اولش نیست ولی قبلا حداقل مطلب سایت من هم تو نتایج میومد ولی ایندفعه انگار کلا از گوگل پاک شدم :general107: .
به نظرتون چی کار کنم ؟
آدرس سایتت چیه ؟

sepehrdl

Registered User
لایک‌ها
128
سلام سپهری هستم 19 سالمه و تازه تو این انجمن عضو شدم.
از سن 13 سالگی وارد اینترنت شدم و اولین کاری که کردم یه وبلاگ تو بلاگفا زدم و بعد 3 ماه تقریبا تو همه سرویس های وبلاگدهی فعالیت کردم و وبلاگ ایجاد کردم و با نحوه کار و امکاناتشون آشنا شدم و بعد از دو سال تو 16 سالگی اولین دامنه رو گرفتم و ستش کردم تو وبلاگم و بعد چند ماه رفتم رو هاست و تا الان هم چند تا سایت دارم که الان رو سپهر دانلود فعالیت میکنم.
نیومده سرتون رو درد نیارم انشالله بیشتر با هم آشنا میشیم.

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
از سن 13 سالگی وارد اینترنت شدم و اولین کاری که کردم یه وبلاگ تو بلاگفا زدم و بعد 3 ماه تقریبا تو همه سرویس های وبلاگدهی فعالیت کردم و وبلاگ ایجاد کردم و با نحوه کار و امکاناتشون آشنا شدم و بعد از دو سال تو 16 سالگی اولین دامنه رو گرفتم و ستش کردم تو وبلاگم و بعد چند ماه رفتم رو هاست و تا الان هم چند تا سایت دارم که الان رو سپهر دانلود فعالیت میکنم.
15 = 2 + 13
o_O

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
نه من با منکرات کاری ندارم از اسمش مشخصه که چیز خوبی نی :D و شاید حرام باشه ، باید دقیق از یه مجتهد بپرسم بعد ببینم قابل استفاده هستش .
اصلاً تصمیم دارم اینترنت ملی استفاده کنم ( اینترانت :D ) تا خیالم از نظر شرعی راحت باشه که به گناه آلوده نمیشم .
739.gif

:D :دی

sepehrdl

Registered User
لایک‌ها
128

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
خوش اومدی

بالا