reza0002
Registered User
- نوشتهها
- 1,122
- لایکها
- 805
نه داداش ربطی به عوامل بیرونی ندارهزمان بازی والیبال ؟
نه داداش ربطی به عوامل بیرونی ندارهزمان بازی والیبال ؟
برای برنامه بیست چهارده در شبکه سه هست. البته قبلش برای یه شخصب بود احتمالا که خریداری شده2014 دات ای ار ، برای شخص هستش یا مال یه سازمانی چیزی هست :general707:
رنک ایرانش رفت رو 727 :general611::general611::general611::general611::general611:
تو تی وی تبلیغ میکننش !!!!؟؟؟؟؟ یا مال برنامه تلویزیونی هستش !!!؟؟؟
برنامه تلویزبونیه ...2014 دات ای ار ، برای شخص هستش یا مال یه سازمانی چیزی هست :general707:
رنک ایرانش رفت رو 727 :general611::general611::general611::general611::general611:
تو تی وی تبلیغ میکننش !!!!؟؟؟؟؟ یا مال برنامه تلویزیونی هستش !!!؟؟؟
برای برنامه بیست چهارده در شبکه سه هست. البته قبلش برای یه شخصب بود احتمالا که خریداری شده
برنامه تلویزبونیه ...
صدا و سیما فک نکنم برا دومین زیاد پول بده ...اره قبلاً هویزش به اسم یه شخص بود الان به اسم صدا و سیما هستش .
حتما صاحبش نتونسته تشخیص بده که خریدار صدا و سیما هست وگر نه بیشتر میفروختش یا هم تشخیص داده و نتونسته دیگهصدا و سیما فک نکنم برا دومین زیاد پول بده ...
یادم میاد دامنه VarzeshTv.ir رو 1 تومن خریدن از صاحبش ...
درسته صدا و سیماست و رقم های خیلی بالایی شاید دستش باشه اما دیگه نباید بیاد پول الکی بدهصدا و سیما فک نکنم برا دومین زیاد پول بده ...
یادم میاد دامنه VarzeshTv.ir رو 1 تومن خریدن از صاحبش ...
مشه ناصر ایدی یاهو داری؟ میتونی بیای یاهو؟درسته صدا و سیماست و رقم های خیلی بالایی شاید دستش باشه اما دیگه نباید بیاد پول الکی بده
خدایی دامنه رو هم خودشون برند میکنن ، صاحب دامنه زیاد گرون بگه میاد یه عدد یا حرف به اول یا آخرش اضافه میکنه دامنه ثبت میکنه ،
الان مثلا به جای 2014 دات ای ار میومد ir2014 دات ای آر رو ثبت میکرد به نظرتون موفق نمی شد !!!!!؟؟؟؟
شک نکن مالک همون 2014 دات آی آر بوده!!!الان که داشتم صحبت های دوستان و میخوندم یه فکری به سرم زد گفتم اگه ایران سال 2018 بره جام جهانی که میره(چون قهرمان بدون بازی های مقدماتی مستقیم میره) رفتم چک کردم دیدم دهن سرویسی قبل از من ثبت کرده :|
جام جهانیسلام دوستان عزیز بازدید سایت من تو 6 روز خیلی پایین اومده ورودی گوگلم 700 بود الان 300 تا 400 هست ورودی آی پی 2000 بود الان شده 700 از چی میتونه باشه؟؟؟؟؟
حالا این خوبه باز قیمت فضایی میده زنگ زدم به kala.ir میگه نمیفروشیم :general208:من موندم خیلی ها مرض دارن دامنه ثبت میکنن ؟ (البته منظورم کسی از دوستان نیست)
نه خدایی
یارو مثلا اومده دامنه market.ir رو تا سال 2017 ثبت کرده
آخه یکی نیست بگه الدنگ تو که واسه فروش قیمت فضایی میخوای بدی. حداقل خودت استفاده کن ازش:general710:
خب قرار نیست که دامنه رو امروز ثبت کنه همین که تائید شد بزاره برای فروشمن موندم خیلی ها مرض دارن دامنه ثبت میکنن ؟ (البته منظورم کسی از دوستان نیست)
نه خدایی
یارو مثلا اومده دامنه market.ir رو تا سال 2017 ثبت کرده
آخه یکی نیست بگه الدنگ تو که واسه فروش قیمت فضایی میخوای بدی. حداقل خودت استفاده کن ازش:general710:
هرکی زرنگ باشه حقشهحالا این خوبه باز قیمت فضایی میده زنگ زدم به kala.ir میگه نمیفروشیم :general208:
میخواستم بگم پس غلط میکنین ثبت میکنین که نه میفروشید و نه سایت باز میکنید :general211: