• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
جالبه! من یه سری واسه آزمایش کل بک لینکامو عوض کردم و اینکار باعث شد سایتم بیاد پایین. با پایین اومدن سایت من , تمام پستایی که از من کپی شده بودم یا حذف شدن یا اومدن پایین.
حالا دوباره منکه اومدم بالا اون پستای کپی که تو سایتای دیگه بود بازم اومدن بالا :|
الان باید چی گفت به گوگل :|

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
ظهر پرسیدم چنتا سیستم مطمئن پاپ آپ معرفی کنید فقط ی نفر معرفی کرد
حالا یه سیستم بغیر از (20پاپ آپ و فیسنما و آلپ ادز) معرفی کنید فقط معتبر و تفرفشم زیاد باشه:general707:

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
حالا یه سیستم بغیر از (20پاپ آپ و فیسنما و آلپ ادز) معرفی کنید فقط معتبر و تفرفشم زیاد باشه:general707:
اس پاپ رو امتحان كردم خوب بوده.
اي ار پاپ اپ هم خوبه.

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
من با اس موزیک کار کردم بد نبود.

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870

Omid_ahn

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوستان
یه مشکل بدی برای من پیش اومده ، بنده یه دامنه ای رو خریداری کردم که ظاهراً فیلتر بوده ، در جهت رفع فیلتر هم در سایت ساماندهی ثبت نام و فعال سازی کردم
اما تا کدپیامکی رو وریفای نکنی سایت فعال نمیشه ، اما مشکل اینجاست که سایتشون مشکل فنی داره و اس ام اس نمی فرسته ! به هر فرمتی که شمارم رو نوشتم نشد !
جواب هم نمیدن تلفن و ایمیل رو! از دوستان کسی به این مشکل برخورد کرده ؟ راه حلی داره؟
ممنون

saeed.soury

Registered User
لایک‌ها
19
دوستان از زمان آپدیت وب مستر تولز زمانی که لینکی در fetch as google درج میکنم استاتوس redirected درج میشه و علامت تعجب نمایش داده میشه!لطفا راهنمایی کنید

i2qqz7uq5gx1yegabnn0.jpg

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
میگم بچه ها پایه هستین یه تاپیک بزنم به نام سیستم های پاپ آپ کلاهبردار یا اصن کلا کلاهبردار های نت رو توش بگیم موافقین؟

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
نه بازدید من بیشترم شده:D
بازدیدکنندگان سایت منو بیشتر دخترا تشکیل میدن و واسه همینم این جام جهانی زیاد توش تاثیر نداره:general705:
خداروشکر :D
سایت من بازدیدش نصف شد :| الان 2 روزه نصف شده

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
این جام جهانی ظلم بزرگی به وبمسترا میکنه :general208:
بیایین جمع شیم بریم فیفا بگیم دیگه جمعش کنن :D

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
میگم بچه ها پایه هستین یه تاپیک بزنم به نام سیستم های پاپ آپ کلاهبردار یا اصن کلا کلاهبردار های نت رو توش بگیم موافقین؟
هر کدوم به نوعی کلاه بردار هستن.بهترین راه اینه یه صفحه html خوشگل از محصولات همکاری در فروش خودت درست کنی و بذاری پاپ آپ سایتت,هم پول بیشتری درمیاری هم ناراحتی اعصاب نمیگیری به خاطر کلاه برداری این سایتا, بالای 200 هزار تومن خورد خورد این سایتا ازم خوردن.
آخریش همین چند روز پیش سایت پت و مت بود که مال یکی از عضوای همینجاس. از 4000 آیپی تو یه روز 350 تا شمرد! 2 تومن تو حساب بود بعد 1 روز و نیم!گفتم باهات کار نمیکنم ولی این حسابو تصفیه کن حقی به گردنت نباشه,ولی یه جواب یه کلمه ای هم نداد!

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
هر کدوم به نوعی کلاه بردار هستن.بهترین راه اینه یه صفحه html خوشگل از محصولات همکاری در فروش خودت درست کنی و بذاری پاپ آپ سایتت,هم پول بیشتری درمیاری هم ناراحتی اعصاب نمیگیری به خاطر کلاه برداری این سایتا, بالای 200 هزار تومن خورد خورد این سایتا ازم خوردن.
آخریش همین چند روز پیش سایت پت و مت بود که مال یکی از عضوای همینجاس. از 4000 آیپی تو یه روز 350 تا شمرد! 2 تومن تو حساب بود بعد 1 روز نیم!گفتم باهات کار نمیکنم ولی این حسابو تصفیه کن حقی به گردنت نباشه,ولی یه جواب یه کلمه ای هم نداد!
آدرس سايت پت و مت رو بزاريد لطفا ...

بالا