خیلی وقته دیگه یاهو نمیرم دادا . یادش بخیر .مشه ناصر ایدی یاهو داری؟ میتونی بیای یاهو؟
کاری داری پ.خ کن دادا هستم .
خیلی وقته دیگه یاهو نمیرم دادا . یادش بخیر .مشه ناصر ایدی یاهو داری؟ میتونی بیای یاهو؟
اس پاپ رو امتحان كردم خوب بوده.ظهر پرسیدم چنتا سیستم مطمئن پاپ آپ معرفی کنید فقط ی نفر معرفی کرد
حالا یه سیستم بغیر از (20پاپ آپ و فیسنما و آلپ ادز) معرفی کنید فقط معتبر و تفرفشم زیاد باشه:general707:
اون روز نمیدونم کجا بود یکی از اس پاپ آپ شکایت داشت که درست نشون نمیدهاس پاپ رو امتحان كردم خوب بوده.
اي ار پاپ اپ هم خوبه.
داداش شوخی میکنی یا جدی میگی ؟اون که موردی نیست
من پی سی خودم، در ماه شاید 1 ساعت خاموش بشه (شاید)
irpopup.irاون روز نمیدونم کجا بود یکی از اس پاپ آپ شکایت داشت که درست نشون نمیده
لینک دومی رو هم بده
من با اس موزیک کار کردم بد نبود.ظهر پرسیدم چنتا سیستم مطمئن پاپ آپ معرفی کنید فقط ی نفر معرفی کرد
حالا یه سیستم بغیر از (20پاپ آپ و فیسنما و آلپ ادز) معرفی کنید فقط معتبر و تفرفشم زیاد باشه:general707:
روزا خودم باهاش کار میکنمداداش شوخی میکنی یا جدی میگی ؟
اگه جدیه پس زمانی که خواب هستی پی سی روشنه ؟ چرا ؟
یعنی بخاطر جام جهانی هست؟؟؟؟؟ج
جام جهانی
نه بازدید من بیشترم شده
خداروشکرنه بازدید من بیشترم شده
بازدیدکنندگان سایت منو بیشتر دخترا تشکیل میدن و واسه همینم این جام جهانی زیاد توش تاثیر نداره:general705:
هر کدوم به نوعی کلاه بردار هستن.بهترین راه اینه یه صفحه html خوشگل از محصولات همکاری در فروش خودت درست کنی و بذاری پاپ آپ سایتت,هم پول بیشتری درمیاری هم ناراحتی اعصاب نمیگیری به خاطر کلاه برداری این سایتا, بالای 200 هزار تومن خورد خورد این سایتا ازم خوردن.میگم بچه ها پایه هستین یه تاپیک بزنم به نام سیستم های پاپ آپ کلاهبردار یا اصن کلا کلاهبردار های نت رو توش بگیم موافقین؟
آدرس سايت پت و مت رو بزاريد لطفا ...هر کدوم به نوعی کلاه بردار هستن.بهترین راه اینه یه صفحه html خوشگل از محصولات همکاری در فروش خودت درست کنی و بذاری پاپ آپ سایتت,هم پول بیشتری درمیاری هم ناراحتی اعصاب نمیگیری به خاطر کلاه برداری این سایتا, بالای 200 هزار تومن خورد خورد این سایتا ازم خوردن.
آخریش همین چند روز پیش سایت پت و مت بود که مال یکی از عضوای همینجاس. از 4000 آیپی تو یه روز 350 تا شمرد! 2 تومن تو حساب بود بعد 1 روز نیم!گفتم باهات کار نمیکنم ولی این حسابو تصفیه کن حقی به گردنت نباشه,ولی یه جواب یه کلمه ای هم نداد!