نت افرازهاست خوب معرفی کنید
وااااااااااااااااااااااااااااااای خدا شماها کی میخواین دست از مسخره بازی بردارید :|
موافقم داداخانوم باقری ، شما سوال کردین و دوستان هم راهنمایی کردن ، چرا فکر میکنید مسخره بازیه ،
شما اول مشکلتون رو با خودتون حل کنید بعد تو فروم ها فعالیت داشته باشید ،
بعد میاین میگین چرا تاپیکهایی که من میزنم همش خراب میشه
به قول دوستان فکر کنم شما هم زیر 18 سال هستین ،
شما خودتون هم رفتار و صحبت کردنتون رو درست کنید اینجا دوستان راهنمایی خوبی میتونن بهتون بدن
تصاویر متحرک رو میشه با پینت طراحی کرد ، و یا با فتوشاپ
تو پینت امکان خروجی گیف وجود نداره و برای این منظور از نرم افزارهای موجود میتونید تصاویر رو کنار هم بزارید و خروجی گیف داشته باشید ، نرم افزار هم زیاده گیف میکر و ...
با فتوشاپ هم میتونید این کار رو انجام بدین و خروجی گیف هم میتویند داشته باشید
همین بنر توی امضای من رو اگه میبینید با فتوشاپ کار شده
مگه من گفتم نمیشه؟ گفتم ایشون با فتوشاپ نمیتونند متحرک کنند ، از easy gif استفاده کنندبا خود فتوشاپ هم متحرک میشه کرد :general609_O
نت افراز را که اصلا حرفش را نزنید ولی خیلی تعریف هاست دی ال را شنیدم اما قیمتاش بالاست...نت افراز
هاست دی ال
از جفتشون سرویس دارم و راضی هستم!
نت افراز کد تخفیف هم دارم خواستی بگو بدم
هاست دی ال با هر سایتی کار نمیکنه! شما ازشون لیست قیمت گرفتید؟! فکر نکنم زیادی بالا باشهنت افراز را که اصلا حرفش را نزنید ولی خیلی تعریف هاست دی ال را شنیدم اما قیمتاش بالاست...
اینو موافق امهاست دی ال با هر سایتی کار نمیکنه! شما ازشون لیست قیمت گرفتید؟! فکر نکنم زیادی بالا باشه
من بابت هاست دانلود تیکت دادم و گفتم چ مقدار فضا میخواید و گفتم و فاکتور رو صادر کردن!اینو موافق ام
من خودم بابت سرور مجازی، تیکت زدم
تو لیستاشون هیچی نیست
عکس هارو زیپ کن و بزار :دیدوستان سایتی هستش به ازای آپلود و نمایش تصویر پول بده؟
یه چیزای مثل همین آپلود بوی خودمون ولی از نوع عکسش
آرهمن بابت هاست دانلود تیکت دادم و گفتم چ مقدار فضا میخواید و گفتم و فاکتور رو صادر کردن!
و برای هاست هم گفتن ک بازدیدتون + ادرس سایت رو بدید تا قیمت بدیم
پول باشه، هم کار میشه کرد :|این طرفداری موقعی که نصب کردن سایت شونو یادمه یعنی خام خام که بود یادمه
فکرشو نمی کردم انقدر پیشرفت کنن نامردا دیگه خرکی 20-30 تا برنامه نویس و 20-30 تا نویسنده ریختن روش بایدم نتیجش این بشه
نامرد چرا اسم دختره رو ننوشته خوب؟دوستان سایت با محتوای جنسی مجوز خاصی میخواد ؟
قوانین کامل فیلترینگ رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
اصن روایت داریم که میگه بچه باید استعداد خدا دادی داشته باشه توی کارای +18 و هرگونه آموزش ولو از طرف پدر مادر حرام استhttp://www.tanzimekhanevadeh.com/
ازین سایت ها زیاد هست چرا فیلتر نمیشن ؟
ولی تو قوانین نوشته آموزش هم جرمه.
کاری به سیستم و برنامه نویسیش ندارم فقط میتونم بگم خواهر زاده 5 ساله من با آبرنگ بهتر از این میتونه طراحی کنه!! :general208:این طرفداری موقعی که نصب کردن سایت شونو یادمه یعنی خام خام که بود یادمه
فکرشو نمی کردم انقدر پیشرفت کنن نامردا دیگه خرکی 20-30 تا برنامه نویس و 20-30 تا نویسنده ریختن روش بایدم نتیجش این بشه
خداییش سوالو خوندی؟ :دیعکس هارو زیپ کن و بزار :دی
آخ راس میگیخداییش سوالو خوندی؟ :دی
جدیدا اینطور شده؟قدیم با هر سایتی کار می کرد...هاست دی ال با هر سایتی کار نمیکنه! شما ازشون لیست قیمت گرفتید؟! فکر نکنم زیادی بالا باشه
یادش بخرم مام درس 1 واحدی اینو پاس کریم :general711:http://www.tanzimekhanevadeh.com/
ازین سایت ها زیاد هست چرا فیلتر نمیشن ؟
ولی تو قوانین نوشته آموزش هم جرمه.
پارسال همه سایت های بدردنخور رو مثله آدامس انداخت دورجدیدا اینطور شده؟قدیم با هر سایتی کار می کرد...
@Quen عزیز، جدیدا تغییراتی در هاست دی ال ایجاد شده که زیاد در جریان نیستم.ولی تا سال پیش علاوه بر قیمت پایین، پشتیبانی عالی و کیفیت بالایی داشت