k-boy
Registered User
ینی دهن گوگلو :| هر روز داره ایندکسارو عوض میکنه!
این گوگل چرا اینجوری میکنه ؟ینی دهن گوگلو :| هر روز داره ایندکسارو عوض میکنه!
یه وقتایی قاطی میکنه تعداد ایندکسارو تو پیج اولش اشتباه نشون میده. بری صفحه 2 یا 3 درست نشون میده.این گوگل چرا اینجوری میکنه ؟
مثلا
یه روز پرشین تولز 1 میلیون تا ایندکس داره
فرداش نصف میشه
بعد چند روز میشه 1 میلیون و 100 مثلا
این چه کاریه توش من مونده ام ؟
کل سایتا اینطوره هایه وقتایی قاطی میکنه تعداد ایندکسارو تو پیج اولش اشتباه نشون میده. بری صفحه 2 یا 3 درست نشون میده.
خب اونوقت پستی که شما اختصاصی مینویسی رو سودش رو اون میبره پست اختصاصی نذاری به نظر من بهترهکسی که سایتش سیصد ایران و ۱۵ هزار جهانه٬ چرا باید بیاد از سایت من که ۲۰ هزار ایرانه کپی کنه
جدیدا داره پاراگراف اولو ویرایش میکنه و مابقی رو کپی میکنه
آخر پستشم نوشته اختصاصی
خوش به حال اون وبمستری که وقت داره تراوین بازی کنه! اونم 3 ساعت!سلام از وبمستر های عزیز دلش میخواد تراوین بازی کنه من 3 ساعته دارم بازی میکنم تراواین اسپید امتیاز الانم از 200 تا 15 هست اگه خواستین عضو شین متحد شیم
لینک عضویت
پست اختصاصی گذاشتم با اون عنوان صفحه 7 هستمینی دهن گوگلو :| هر روز داره ایندکسارو عوض میکنه!
دوستان عزیز حتما @ali-ahmari رو میشناسید :general609:
و عکس پروفایلش رو که در حال بازی کردن فوتباله :general707:
یه عکس جدیدی ازش دیدم ( عکس لو رفته از @ali-ahmari ) :general711:
گفتم اینجا بزارم تا همه با چهره واقعی اش از نزدیک که کنار درخت هست آشنابشین :general304:
آره دوست عزیز ، یادش بخیر من نتونستم پاس کنم )))یادش بخرم مام درس 1 واحدی اینو پاس کریم :general711:
فکر میکنید کسی تو این درس ممکنه نمره قبولی نگیره :general707:
من با این کار کردم:دوستان وبمستر، بهترین سامانه پیام کوتاه (ارسال sms تبلیغاتی) را برای استفاده محدود بفرمایید؟ خواهشا قیمتش مناسب باشه
از @mohsenshahbazi یا @MihanV بگیر. من خودم از آقای شهبازی گرفتم و راضیمدوستان وبمستر، بهترین سامانه پیام کوتاه (ارسال sms تبلیغاتی) را برای استفاده محدود بفرمایید؟ خواهشا قیمتش مناسب باشه
http://www.iransmspanel.com/دوستان وبمستر، بهترین سامانه پیام کوتاه (ارسال sms تبلیغاتی) را برای استفاده محدود بفرمایید؟ خواهشا قیمتش مناسب باشه
با چه موضوعی؟دوستان محترم، جهت تهیه بک لینک با ایندکس و رنک خوب + قیمت مناسب ، سایت خاصی رو پیشنهاد میدین ؟