MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
گوگل چند روزی هست ریدهفکر کنم دارم پنالتی میشم
در دو کیورد اصلی از نتایج گوگل حذف شدم
چه کنم ؟
هیچ پیامی هم در وبمسترتولز نیومده
گوگل چند روزی هست ریدهفکر کنم دارم پنالتی میشم
چه کنم ؟
اینقد وبلاگ نخرین شنیده ها حاکی ازین است که تاثیر بک لینک داره روز به روز کمتر میشه10 تاش، 5 تومن
کجا ریدهگوگل چند روزی هست ریده
نمی خریم داداش، میفروشیماینقد وبلاگ نخرین شنیده ها حاکی ازین است که تاثیر بک لینک داره روز به روز کمتر میشه
کجا ریده
دو روزه ورودی های گوگل من بیشترم شده:general703:
2تا از سایتهای من هم پنالتی شدن ولی وبمسترتولز هیچ پیامی نداد.فکر کنم دارم پنالتی میشم
چه کنم ؟
داش ما مفتی ثبت میکنیم و میفروشیماینقد وبلاگ نخرین شنیده ها حاکی ازین است که تاثیر بک لینک داره روز به روز کمتر میشه
کجا ریده
دو روزه ورودی های گوگل من بیشترم شده:general703:
فکر کنم الان دیگه بیشتر خواننده میخوان نه نویسنده ،کسی نویسنده نمی خواد؟
2تا از سایتهای من هم پنالتی شدن ولی وبمسترتولز هیچ پیامی نداد.
آمارت چقدر افت داشته از چند به چند؟
اگه پنالتی شده باشی یه چیزی شبیه ضمیمه میشه
پنالتی که با یکی دوتا کیورد کاری نداره کل نتایج رو میاره پایین.تازه چند دقیقه میشه که اینطوری شده .
ظاهرا هم فقط رو یکی دو تا کیورد گیر کرده
این چند روز پیش یه سری بک لینک با اسپمر میهن بلاگ گرفتم فکر کنم زیاده روی کردم
اینکارا جواب میده ؟
http://1admin.ir/guide-to-avoid-google-link-penalty/
وبلاگای میهن بلاگ که پنالتی نمیکنن. اگه پنالتی شده باشی بخاطر لینکاییکه که خریدی.تازه چند دقیقه میشه که اینطوری شده .
ظاهرا هم فقط رو یکی دو تا کیورد گیر کرده
این چند روز پیش یه سری بک لینک با اسپمر میهن بلاگ گرفتم فکر کنم زیاده روی کردم
اینکارا جواب میده ؟
http://1admin.ir/guide-to-avoid-google-link-penalty/
نمی خریم داداش، میفروشیم
همون بالا دیدم حرف از خریدن میزدین:general707:داش ما مفتی ثبت میکنیم و میفروشیم
چیزی از جیبمون نمیره :general711:
نه دیگه . نگرفتی چی شد :|همون بالا دیدم حرف از خریدن میزدین:general707:
وبلاگای میهن بلاگ که پنالتی نمیکنن. اگه پنالتی شده باشی بخاطر لینکاییکه که خریدی.
وبمستر تولز پیغام نمیده فقط بعد از چند روز نمودارش میخوره زمین.
اتفاقا چند روز پیش داشتم لینکای شما دوتارو چک میکردم :دیبعید میدونم
مثلا همین سایت download-music.in هم از اکثر سایت هایی که من لینک خریدم لینک خریده یا حتی بیشتر
الان با اون روش 1admin گفته بعضی از لینک ها رو disavow کنم حل نمیشه ؟
اره الان با سایت های قوی کار میکنه(تقریبا میشه گفت خیلی وقته)جدیدا اینطور شده؟قدیم با هر سایتی کار می کرد...
@Quen عزیز، جدیدا تغییراتی در هاست دی ال ایجاد شده که زیاد در جریان نیستم.ولی تا سال پیش علاوه بر قیمت پایین، پشتیبانی عالی و کیفیت بالایی داشت
اتفاقا چند روز پیش داشتم لینکای شما دوتارو چک میکردم :دی
والا نمیدونم حالا شایدم پنالتی نشده باشی. چند روز صبر کن!
اتفاقا همینو میخواستم بگم. این بنده خدا لینک سازیش مرتبه. اگر پنالتی نشه فکر کنم واسه همونه. گوگل لینکارو دیر شناسایی میکنه. اگه 5 ماه لینک بیلدینگ نداشتی و یهو شرع کردی لینک گرفتن یه چیز حدود 6 , 7 ماه وقفه افتاده. سایت دانلود موزیک لینک سازیش خیلی قوی انجام شده.کلی لینک از سایتای خارجی داره که پی تی جلوشون به حساب نمیاد. حالا یه چند روز صبر کن ولی اگه به خاطر لینک پنالتی شدی برو خودکشی کن :دیباز سایت دانلود موزیک از اولین روز تولدش شروع کرد به خرید لینک ! در عرض 2-3 ماه رسید صفحه اول
من یه سری لینک طبیعی از طریق اپلود7 گرفته بودم براش رسید صفحه 3-4 بعد 4 - 5 فقط اپدیت کردم بدون لینک گرفتن . بعد 5 ماه کم کم لینک خریدم فقط هم از سایت های معتبر
تا اینکه اومد صفحه اول ، وقتی دیدم یکی دو ماه صفحه اول هست گفتم کم کم از وبلاگ ها هم لینک بگیرم تا یکم تعداد لینک ها زیاد بشه . چون بعضی از سایت ها همینجوری رفتن بالا
مثلا همون پاپ موزیک جدا از اون چندتا لینکی که خریده کلی لینک از وبلاگ ها گرفته
چند روز ؟؟
من امشب خوابم نمیبره با این وضعیت اگه هم بخوابم باید سکته مغزی رو بزنم راحت شم
همچین یه دفعه هم نگرفتم حدود 3 ماه طولش دادماتفاقا همینو میخواستم بگم. این بنده خدا لینک سازیش مرتبه. اگر پنالتی نشه فکر کنم واسه همونه. گوگل لینکارو دیر شناسایی میکنه. اگه 5 ماه لینک بیلدینگ نداشتی و یهو شرع کردی لینک گرفتن یه چیز حدود 6 , 7 ماه وقفه افتاده. سایت دانلود موزیک لینک سازیش خیلی قوی انجام شده.کلی لینک از سایتای خارجی داره که پی تی جلوشون به حساب نمیاد. حالا یه چند روز صبر کن ولی اگه به خاطر لینک پنالتی شدی برو خودکشی کن :دی
طرف کپی رایت نمیذارهDesign & Style by FarsKids Developers team