• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
همچین یه دفعه هم نگرفتم حدود 3 ماه طولش دادم
من که فکر کنم بخاطر این دو سه هفته پیش بود که هم از وبلاگ گرفتم و هم از اون سایت های خارجی که دانلود موزیک گرفته . اون سایت های خارجی هم شاید اسپم کنن . چون همشون رو با نظر دادن گرفته که من هم گرفتم
خلاصه هرکی زودتر پنالتی شه برندس :دی
یوزر پس پنلتو بده فردا پانشدی حداقل یکی باشه سایتو برات نگه داره. قول میدم بدم به بچت :دی
خود من یسری سر لینکای دانشگاهی پنالتی شدم. نوفالو بودن ولی لامصبا رنک داشتنااااا :دی

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
خلاصه هرکی زودتر پنالتی شه برندس :دی
یوزر پس پنلتو بده فردا پانشدی حداقل یکی باشه سایتو برات نگه داره. قول میدم بدم به بچت :دی

من در حالت عادیش هم کلی عصبی شده بودم در طی چند هفته اخیر ، چون انتظار داشتم تا الان سه رتبه اول باشه نه اینکه بین 5 تا 10 بچرخه . که یکهو اینطوری شد :|

هنوز با "دانلود آهنگ جدید ایرانی" و " دانلود آهنگ های جدید" صفحه اوله . یعنی امید داشته باشم ؟ :|

کاش اصلا با سایت و وبمستری آشنا نمیشدم . خداییش خیلی در عرض چند ماه اخیر حرص خوردم تا امشب کلا به مرز دیوونگی رسیدم

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
من در حالت عادیش هم کلی عصبی شده بودم در طی چند هفته اخیر ، چون انتظار داشتم تا الان سه رتبه اول باشه نه اینکه بین 5 تا 10 بچرخه . که یکهو اینطوری شد :|

هنوز با "دانلود آهنگ جدید ایرانی" و " دانلود آهنگ های جدید" صفحه اوله . یعنی امید داشته باشم ؟ :|

کاش اصلا با سایت و وبمستری آشنا نمیشدم . خداییش خیلی در عرض چند ماه اخیر حرص خوردم تا امشب کلا به مرز دیوونگی رسیدم
امید که داشته باش. ولی باید صبر کنی ببینی چطور میشه. بدی لینک گرفتن رو کیورد همینه , تو یکیش که بیای پایین کلی ضرر میکنی :|
اون لینک های خارجی رو Disavow کنم ؟
امتحان نکردم. نمیدونم گوگل از پنالتی دربیاره یا نه ولی وقتی از پنالتی دربیای همه این لینکا تاثیر مثبتشونو میذارن.

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
امید که داشته باش. ولی باید صبر کنی ببینی چطور میشه. بدی لینک گرفتن رو کیورد همینه , تو یکیش که بیای پایین کلی ضرر میکنی :|

امتحان نکردم. نمیدونم گوگل از پنالتی دربیاره یا نه ولی وقتی از پنالتی دربیای همه این لینکا تاثیر مثبتشونو میذارن.

امکان داره که مثلا سایت x به سایت من و خیلی سایت های دیگه لینک داده ، برای من اسپم محسوب بشه ولی برای بقیه نه ؟
چون از سایت های خارجی که من لینک گرفتم خیلی سایت های دیگه هم ازشون لینک گرفتن که مشکل ندارن

میخوام هر چی از خارجی لینک گرفتم رو disavow کنم

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
اسم این تاپیک رو بگیم عوض کنند بذارند پاسخگویی به تمامی سوالات وبمستران در کمترین زمان ممکن :D

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
Internet Explorer مرورگر وبی سریع و مطمئن با ویژگی های طراحی شده مطابق با نسل جدید نرم افزارها و نیازهای کاربران و توسعه دهندگان می باشد:general210::general210::general210:

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
امکان داره که مثلا سایت x به سایت من و خیلی سایت های دیگه لینک داده ، برای من اسپم محسوب بشه ولی برای بقیه نه ؟
چون از سایت های خارجی که من لینک گرفتم خیلی سایت های دیگه هم ازشون لینک گرفتن که مشکل ندارن

میخوام هر چی از خارجی لینک گرفتم رو disavow کنم
میشه ادرس سایت های خارجی ک لینک گرفتید رو پخ کنید

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
Internet Explorer مرورگر وبی سریع و مطمئن با ویژگی های طراحی شده مطابق با نسل جدید نرم افزارها و نیازهای کاربران و توسعه دهندگان می باشد:general210::general210::general210:
و به دلیل امنیت فوق العاده در دانشگاه های ایران از آن بهره می برند :general707::general707::general707:

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
و به دلیل امنیت فوق العاده در دانشگاه های ایران از آن بهره می برند :general707::general707::general707:
IE با اون اعتباری که داشت میتونست خیلی بهتر از اینها باشه و مانند سال های قبل انتخاب اول کاربرها باشه ولی خب مایکروسافت به اندازه کافی بهش اهمیت نداد.
سرعت بازشدن اش ولی انصافا از همه مرورگرها بیشتر هست :general307:

بالا