• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
دوستان بی شوخی شخصاً از شما ها که وبمستر (استادِ وب) هستید توقعی بیشتر از مردمی دارم که فرهنگ استفاده از اینترنت رو ندارن.
خدا کنه دوباره اتفاقات ناراحت کننده نی افته.

brand2

Registered User
لایک‌ها
657
دوستان بی شوخی شخصاً از شما ها که وبمستر (استادِ وب) هستید توقعی بیشتر از مردمی دارم که فرهنگ استفاده از اینترنت رو ندارن.
خدا کنه دوباره اتفاقات ناراحت کننده نی افته.
تا مشایخی داریم غم نداریم =))

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
الان خوبه آدرس صفحتو بزارم بچه ها فحش بارت کنند :دی
آدرس فیس بوق وریفای علی احمری :دی
میلاد خداییش دارم گریه میکنم اعصابم داغووونهههه داغووووناااااا :( :( :( حقش باخت نبود با اون نوناشون :دی

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
از دوستان عزیز خواااااااااااهش میکنم سمت پیج مسی در جوامع مجازی مختلف نرید و دوستانتون رو هم از این کار منع کنید.
التماس میکنم.
همین کاری که من کردم :
25jibinjhhfdrppy2wes.jpg

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
میلاد خداییش دارم گریه میکنم اعصابم داغووونهههه داغووووناااااا :( :( :( حقش باخت نبود با اون نوناشون :دی
به هر حال همچنین مشکلاتی تو زندگی هست اگه بخوای به خاطر تک تک این مشکلات ناراحت بشی و اعصابت خورد بشه که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه ...
منطقی فک کن با عقلت تصمیم بگیر نه با قلبت :دی

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
ولی خداییش مسی حال داد :| البته میدونست زیاد حرف مفت بزنه جوری میزننش تا جام بعدی مسدوم بمونه :general711:
اصلا با عادل حال نمیکنم تو گزارش مزدک بهتره هر وقت این یارو عادل گزارش کرده باختیم :دی

brand2

Registered User
لایک‌ها
657
*نبی به شدت در کنار نیمکت استرس داشت. او برای لحظاتی چشم‌هایش را بست تا خطرات آرژانتینی‌ها را نبیند.

*اشکان بعد از گل آرژانتین عصبانی شد و به سمت کمک داور رفت.

*کی‌روش بعد گل مسی به بازیکنان روحیه داد.

*خشم و ناراحتی نیمکت‌نشینان ایران پس از گل مسی قابل توجه بود.

*کی‌روش پس از گل حریف، دست‌هایش را مشت کرد و به سمت دوار و کمک داور رفت. او حتی از جایگاه خودش هم خارج شد.

*اعتراض نکونام به دوار مسابقه نیز از نکات قابل توجه بود.

*آرژانتینی‌ها پس از برد، خوشحالی بی حد و حصری را انجام دادند.

*کی‌روش در پایان بازی به زمین آمد و با همه بازیکنان دست داد.

*پیراهن مسی پس از بازی به هیچ بازیکنی نرسید.

*قوچان‌نژاد حاضر به ترک زمین نبود اما رحمان به او دلداری داد و او را از زمین بیرون برد. داوری و احمدی نیز به حقیقی دلداری دادند.

*کی‌روش پس از بازی به شدت عصبانی بود و با دوربین تلویزیون کوتاه حرف زد و به رختکن رفت.

*آرژانتینی‌ها این برد را جشن گرفته و حاضر نیستند ورزشگاه را ترک کنند.

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
خوب دیگه بحثو منحرف نکنیم :دی
آپلود سنتر خوب چی سراغ دارید فیلم بازی رو آپ کنم :دی :general107:

brand2

Registered User
لایک‌ها
657
آلخاندرو سابه‌يا پس از پيروزي يک بر صفر تيمش برابر ايران در مرحله مقدماتي جام جهاني گفت: با مسي همه چيز شدني است. ما در نيمه اول تهاجمي کار کرديم اما در نيمه دوم ايراني‌ها در ضد حملات نابودکننده ظاهر شدند.

او افزود: ايران تيمي بود که خوب سازماندهي شده بود و خوشحالم که صعود ما بعد از اين بازي سخت حتمي شد.

ozil20

Registered User
لایک‌ها
565
من پنج شنبه ساعت 3 ظهر رفتم مسافرت و دیشب ساعت 2 برگشتم وقتی به سایتم سر زدم دیدم تمام مطالب ارسالیم حذف شده این در حالی است که وقتی مسافرت می رفتم مشکلی نداشت حالا تمام مطالب ارسالی من حذف شده اما توی قسمت سی پنل فضای اشغال شده هاستم که به خاطر مطالب ارسالی بود پا برجا است فکر می کنید مشکل از کجا است؟

بالا