k-boy
Registered User
ولی خداییش مسی حال داد :| البته میدونست زیاد حرف مفت بزنه جوری میزننش تا جام بعدی مسدوم بمونه :general711:
الان خوبه آدرس صفحتو بزارم بچه ها فحش بارت کنند :دیبیاید اینم Page وریفای شده مسی
https://www.facebook.com/LeoMessi?fref=ts&rf=105525226146872
تا مشایخی داریم غم نداریم =))دوستان بی شوخی شخصاً از شما ها که وبمستر (استادِ وب) هستید توقعی بیشتر از مردمی دارم که فرهنگ استفاده از اینترنت رو ندارن.
خدا کنه دوباره اتفاقات ناراحت کننده نی افته.
میلاد خداییش دارم گریه میکنم اعصابم داغووونهههه داغووووناااااا حقش باخت نبود با اون نوناشون :دیالان خوبه آدرس صفحتو بزارم بچه ها فحش بارت کنند :دی
آدرس فیس بوق وریفای علی احمری :دی
همین کاری که من کردم :از دوستان عزیز خواااااااااااهش میکنم سمت پیج مسی در جوامع مجازی مختلف نرید و دوستانتون رو هم از این کار منع کنید.
التماس میکنم.
به هر حال همچنین مشکلاتی تو زندگی هست اگه بخوای به خاطر تک تک این مشکلات ناراحت بشی و اعصابت خورد بشه که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه ...میلاد خداییش دارم گریه میکنم اعصابم داغووونهههه داغووووناااااا حقش باخت نبود با اون نوناشون :دی
اصلا با عادل حال نمیکنم تو گزارش مزدک بهتره هر وقت این یارو عادل گزارش کرده باختیم :دیولی خداییش مسی حال داد :| البته میدونست زیاد حرف مفت بزنه جوری میزننش تا جام بعدی مسدوم بمونه :general711:
میلاد خداییش دارم گریه میکنم اعصابم داغووونهههه داغووووناااااا حقش باخت نبود با اون نوناشون :دی
حال خودمو داری داداشمیلاد خداییش دارم گریه میکنم اعصابم داغووونهههه داغووووناااااا حقش باخت نبود با اون نوناشون :دی