میتونی اینجا بیان کنیکیا از شبکه های اجتماعی متنفرند ؟ (همراه با دلیل)
آیا وقتی شما میری نان بخری در صورتی که دو تا نانوایی در محله شما باشه و یکی از نانوایی ها بسته باشه میگید الان بازدید اون نانوایی بیشتر شده ؟الا پیچ مسی از 2014.ir بیشتر بازدید داره :general304:
این تاپیک یه چیز کلی هست
طبیعتا بازدید اون یکی بیشتر میشهآیا وقتی شما میری نان بخری در صورتی که دو تا نانوایی در محله شما باشه و یکی از نانوایی ها بسته باشه میگید الان بازدید اون نانوایی بیشتر شده ؟
من پیشنهاد دادم مونده به خودتون میخواهید شرکت کنید نخواستید هم که هیچاین تاپیک یه چیز کلی هست
من یه سوال جزئی رو از افرادی که اینجا حضور دارند پرسیدم ...
صرفا جهت اطلاع :من پیشنهاد دادم مونده به خودتون میخواهید شرکت کنید نخواستید هم که هیچ
صرفا جهت اطلاع :صرفا جهت اطلاع :
در فارسی جایگذین "قالیب" => "بستگی دارد" است و استفاده از "مونده" اشتباه است (تکبیر)
صرفا جهت اطلاع :صرفا جهت اطلاع :
در فارسی (جایگذین ) نمینویسند درستش ( جایگزین ) هست
اون غلط املایی حساب نمیشهصرفا جهت اطلاع :
در فارسی "نمی" بصورت چسبیده نوشته نمی شود !!!
کاربر جدید یه خبر جدید در ... منتشر شده است ...اون غلط املایی حساب نمیشه
من به دلیل اینکه داداشم 24 ساعته میشینه پای فیسبوک و من نمیتونم به سایت بزسمکیا از شبکه های اجتماعی متنفرند ؟ (همراه با دلیل)
:general304:کاربر جدید یه خبر جدید در ... منتشر شده است ...
آقا اون اسکریپت که خواسته بودی (...) رو 500 (نقد - اول کار) میگیرم با هر امکانی که بخوای (ظاهر ربطی به من نداره) برات می نویسم (حدود یک ماهه) .:general304:
دیگه بحث رو حساس نکن
فردا در موردش حرف میزنیمآقا اون اسکریپت که خواسته بودی (...) رو 500 (نقد - اول کار) میگیرم با هر امکانی که بخوای (ظاهر ربطی به من نداره) برات می نویسم (حدود یک ماهه) .
تا سه شنبه ظهر وقت داری روش فکر کنیفردا در موردش حرف میزنیم
لطفا لینک پروفایل یوزر هاتون رو تویه انجمن های دیگه که فعالیت داشتید رو اینجا بزارید ...به نظر من برای وبمستران بهترین انجمن پی تی هستش ( تجربه ی فعالیت توی بسیاری از انجمن های دیگه رو دارم که این حرف رو میزنم ها )