• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
میخوام تو فایل متنی خط های که کمتر از 14 کاراکتر داره رو حذف کنم قبلا نرم افزار داشتم الان اسمش یادم نیست
notepad++ میشه اینکارو انجام داد؟

لیست ایمیل یاهو 24+ هزار که همشون بلا استثنا خرید اینترنتی کردن چقدر ارزش داره ؟

هیچکس نیست که بدونه راهی هست؟
این 5 هزار صفحه بالای 4 هزار صفحش اسپم. شده فقط چت بازی
بعضا همین بچه های که 4 هزار صفحه رو اسپم کردن میان جواب میدن
فیلترینگ و فتا وقتی که کلیک دزدی کنن مثل سایت مطلب گاه که فیلتر شد معمولا اقدادم میکنن اونم بعد چند ده سال
البته از راه های نا جوان مردانه میشه وارد شد که برای این نوع سایت ها جوان مردانه هم هست.
شما میتونید مطالبتون رو تو سایت های اجتماعی سریع شیر کنید یه مدت این کارو کنید خود به خود سایت از نتایج حذف میشه

Last edited:
  • Like
Reactions: M4U

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
من به دلیل اینکه داداشم 24 ساعته میشینه پای فیسبوک و من نمیتونم به سایت بزسم ;)
من به این منظورم تمام دارو ندارمو فروختم و دادم یه لپتاب و سیستمو تقدیم کردم به برادر کوچیکه
الانم با سرعت ۵۱۲ جواب نمیده میخوام واسه خودم یه اینترنت ۵۱۲ دیگه بخرم
لامصب نمیدونم این شب تا صبح چیکار میکنه تو فیسبوک

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
وب مستر ها
چطور میتونم در پست های وردپرس٬ کلماتی مثل (می شود٬ می تواند٬ و کلماتی که اولشون می داره ) رو به صورت چیسبیده استفاده کنم؟
البته منظور از چسبیده این حالت نیست » میشود

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
میخوام تو فایل متنی خط های که کمتر از 14 کاراکتر داره رو حذف کنم قبلا نرم افزار داشتم الان اسمش یادم نیست
notepad++ میشه اینکارو انجام داد؟

لیست ایمیل یاهو 24+ هزار که همشون بلا استثنا خرید اینترنتی کردن چقدر ارزش داره ؟

بعضا همین بچه های که 4 هزار صفحه رو اسپم کردن میان جواب میدن
فیلترینگ و فتا وقتی که کلیک دزدی کنن مثل سایت مطلب گاه که فیلتر شد معمولا اقدادم میکنن اونم بعد چند ده سال
البته از راه های نا جوان مردانه میشه وارد شد که برای این نوع سایت ها جوان مردانه هم هست.
شما میتونید مطالبتون رو تو سایت های اجتماعی سریع شیر کنید یه مدت این کارو کنید خود به خود سایت از نتایج حذف میشه
http://stackoverflow.com/questions/17043306/removing-lines-with-less-than-10-characters

Lilogscom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
وب مستر ها
چطور میتونم در پست های وردپرس٬ کلماتی مثل (می شود٬ می تواند٬ و کلماتی که اولشون می داره ) رو به صورت چیسبیده استفاده کنم؟
البته منظور از چسبیده این حالت نیست » میشود
سلام
1- براى پست هاى جديد از نيم فاصله استفاده کنید
2- براى پست هاي قديمى با دستور replace در phpmyadmin تمام کلمات مى شود رو با حالت جديد جايگزين کنيد

ozil20

Registered User
لایک‌ها
565
دوستان یه هاست خوب معرفی کنید که پشتیبانی خوبی داشته باشه برای سایت گالری عکس می خوام روی این هاستی که بودم زد نابودم کرد یعنی یک روز رفتم مسافرت برگشتم می بینم تمام مطالب ارسالی حذف شده ولی توی فضای هاست به اندازه مطالب که حذف شده فضا اشغال شده تیکت دادم یک روزه جواب ندادند زنگم میزنم جواب نمی دهند فقط یه هاستی معرفی کنید که خوب باشه
ممنون

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
دوستان یه هاست خوب معرفی کنید که پشتیبانی خوبی داشته باشه برای سایت گالری عکس می خوام روی این هاستی که بودم زد نابودم کرد یعنی یک روز رفتم مسافرت برگشتم می بینم تمام مطالب ارسالی حذف شده ولی توی فضای هاست به اندازه مطالب که حذف شده فضا اشغال شده تیکت دادم یک روزه جواب ندادند زنگم میزنم جواب نمی دهند فقط یه هاستی معرفی کنید که خوب باشه
ممنون
http://www.netafraz.com/

Lilogscom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ممنون
چقدر بودجه براى ميزبانى در نظر داريد؟
وب سايت چقدر بازديد داره؟
-----
در کل اگه توجيح اقتصادى داره سرور خصوصى يا vps تهيه کنيد
بين هاستينگ هاى اشتراکى هاست دى ال و نت افراز پيشنهاد ميشه

brand2

Registered User
لایک‌ها
657
یک سایت خارجی وارز داریم.به نظرتون برای تبلیغات و جذب بازدید کننده از کجا شروع کنم؟

Lilogscom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
هنوز اول کاره.سایت گرفت میذارم تو امضام
گوگل با وارز مخالف نیست؟
دقيق اطلاع ندارم متاسفانه
اما سيستم مناسبى هست از هر جهت
البته ميتونيد براى هاستينگ های معتبر و... مشتری بگيريد و پورسانت دريافت کنيد ( بنر با لينک rel )

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
اره فقط با ایران مشکل نداشته باشه چون اکثرا با ایران مشکل دارن
منظورم از غیر مجاز سایت موزیکه
چورن نیست:D
www.irserverco.ir من هم موزیک گرفتم ازشون. گفتن مشکلی نداریم. حتما حواست باشه هاست ابری ویژه چت روم رو بگیری. کیفیتش خیلی عالیه. هاست ابری هم هست دیگه
پشتیبانی شون هم خداییش عالیه. تو کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ میدن

بالا