k-boy
Registered User
مشکل نه فرهنگیه نه دولتی. مشکل یسری از خصوصیات ما ملت همیشه در صحنس که کارو به اینجاها میکشونه! یکی از این خصوصیات اینه که هرکسی برای کار اشتباه خودش منطقی ترین دلیلو داره و با اینکه میدونه اون کار اشتباهه ولی به دلایل شخصی انجامش میده! الان بری به تمام اون کسایی که تو این پیجا فوش دادن بگی چرا اینکارو کردین طرف ضمن گفتن اینکه خودمم میدونم کار اشتباهیه ولی به این دلایل تو اون صحنه باید اینکارو میکردم. مثل دروغ مصلحتی , مثل اون کسایی که پشت فرمون وقتی میبینن کسی خلاف میکنه براش بوق میزنن ولی فرداش خودشون همون خلافو میکنن! میگی چرا از چراغ قرمز رد شدی میگه به نظرم طولانیه و دلیلی نداره پشتش وایسم:| مثل خودمون که هر بحثی میخوایم تو تاپیک وبمسترا میکنیم ولی وقتی یکی دیگه یه چیزی میگه که خوشمون نمیاد میگیم اسپم نکن :دینه درسته فقط بحضی صفحات داخلی فیلتره
من بحثم برای کار درست یا اشتباه نیست چون در حدی نیستم که برای بقیه تعیین و تکلیف کنم، فقط سعی میکنم نظر خودم رو به عنوان یک دوست بیان کنم، شبکه های اجتماعی هم کم کم جا میوفته بین مردم و این مشکلات حل میشه، چون الان شبکه های اجتماعی بین مردم جا نیوفتاده و خیلی هامون درک دقیقی از شبکه های اجتماعی نداریم یک شوخی تبدیل به یک آبروریزی بزرگ میشه! اگر آقایون از ترس از دست دادن قدرت این قدر فشار نمیاوردن روی شبکه های اجتماعی خیلی سریعتر عادت استفاده از شبکه های اجتماعی اصلاح میشد! ...
پ.ن: آره ایران هنوز شانس رفتن به یک هشتم رو داره، اگر بازی 4 شنبه رو ایران ببره و آرژانتین هم ببره از گروه F ایران و آرژانتین میرن بالا
همین خصوصیاتم باعث میشه که حقمون خورده شه. الان اون داور هرچیم اشتباه کرده باشه ما با اینکارمون روشو پوشوندیم. کلا سرمون به کار خودمون نیست :دی
خودش برمیگرده.دوستان سایتی که پنالتی بشه رو میشه به روز اولش برگردوند ؟