Hamidreza23
Registered User
اهابابا صفحاتو میگم٬ نه پست ها رو
مثلا صفحه ۲ الی آخر رو ایندکس نکنه
پست ها سره جاشه
همونجور که کابوی گفت باید کل بخش نویسنده رو نوایندکس کنی از توی روبوت همونجور که علیرضا گفت.
اهابابا صفحاتو میگم٬ نه پست ها رو
مثلا صفحه ۲ الی آخر رو ایندکس نکنه
پست ها سره جاشه
پیام جان تو این فروم سوالت رو بپرس 100 درصد راهنماییت میکننمیخوام برای وردپرس خودم شورتکات ایجاد کنم ، تقریبا نحوه ایجادش اش رو هم میدونم ولی مشکل من این هست که شورت کاتی که میتونم ایجاد کنم فقط یک مقدار ثابت رو برمیگردونه! برای همین دنبال روشی هستم که بتونم تو هر مطلب شورت کات با مقدار متفاوت رو وارد کنم.
اگه کسی سایتی میشانسه که توضیح داده باشه در این مورد ممنون میشم که لینک بدید.
از موقعی فهمیدم اوباما موقع جوونیش ماری میزده بدجوری جذبش شدم = ))))میگم ، سعدی و مولانا و ... جام شراب میزدن ، همچین شعرایی میگفتن ، اگر ماریجوانا میزدن ، خدا میدونه چه شعرهایی میگفتن
اصلا تو میدونی جانی دپ با اوباما دستای پشت پرده داشته :دیاز موقعی فهمیدم اوباما موقع جوونیش ماری میزده بدجوری جذبش شدم = ))))
@ParsPatogh در جریانه : )))
نه ... قضیه اینه اونا فک میکنن اکثر مدیران سایتا از فضا اومدن یا تو کره زمین زندگی نمیکنن یا افراد خارق العاده ای هستند :دیمردم رد دادن :| چه کامنتی گذاشته برای من:
"" يه شوخي کن باهام ميشه بکني؟؟يه شوخي خنده دار؟ ""
کلا مصرف ماریجوانا ، هیچ ضرری نداره ، همش خواص داروییه :general707:از موقعی فهمیدم اوباما موقع جوونیش ماری میزده بدجوری جذبش شدم = ))))
@ParsPatogh در جریانه : )))
تو رو لبه داری حرکت میکنی! یه رفیق پایه بخوره بهت یا مواد فروش میشی یا مصرف کننده از این دورهمی ها :general707:کلا مصرف ماریجوانا ، هیچ ضرری نداره ، همش خواص داروییه :general707:
منم جنستون رو تامین میکنم :دی :general707::general707:تو رو لبه داری حرکت میکنی! یه رفیق پایه بخوره بهت یا مواد فروش میشی یا مصرف کننده از این دورهمی ها :general707:
ولی سود خوبی توش هستا پایه ای؟:general707:
منظورت Shortcode هست دیگه ؟ برای اینکه بتونی یک مقدار رو خودت اضافه کنی باید از Attributes استفاده کنی.میخوام برای وردپرس خودم شورتکات ایجاد کنم ، تقریبا نحوه ایجادش اش رو هم میدونم ولی مشکل من این هست که شورت کاتی که میتونم ایجاد کنم فقط یک مقدار ثابت رو برمیگردونه! برای همین دنبال روشی هستم که بتونم تو هر مطلب شورت کات با مقدار متفاوت رو وارد کنم.
اگه کسی سایتی میشانسه که توضیح داده باشه در این مورد ممنون میشم که لینک بدید.
نه بابا ، من توی محله ای هایی کار کردم ، همشون مواد فروش و معتاد بودن ، سیگاری میزدن ، عرق سگی می خوردن ، من هیچ کدوم علاقه ای ندارم .تو رو لبه داری حرکت میکنی! یه رفیق پایه بخوره بهت یا مواد فروش میشی یا مصرف کننده از این دورهمی ها :general707:
ولی سود خوبی توش هستا پایه ای؟:general707:
پس پایه ای؟ :general304:نه بابا ، من توی محله ای هایی کار کردم ، همشون مواد فروش و معتاد بودن ، سیگاری میزدن ، عرق سگی می خوردن ، من هیچ کدوم علاقه ای ندارم .
به نظر من بهترین کار راه انداختن کارگاه تولید شیشه (امفتامین هست) ، کافیه یکم شیمی بلد باشه ، هزینه تولید کم ، قیمت ارزون = فروش بالا :general703:
دیدی پایه س ترسیدی؟ چرا زدی زیر حرفتپس پایه ای؟ :general304:
رو به روی کوچه ما هم یه خرابه بود توش مینشستن همه چیز میخوردن و میکشیدن! الان یک سالی میشه که شهرداری اومد با خاک یکسانش کرد و بیشترشون رو دستگیر کرد!
آخر و عاقبت نداره
ما رفتیم فوتبال ببینیم!
تکذیب میشه، دامنه های رایگانی مثل .tk یا .co.cc و .cz.cc و امثالهم میتونه تاثیر منفی بزاره روی سایت ولی این دامنه های خاص کشوری نه تاثیری ندارن ولی قوانین سخت گیرانه ای دارن مخصوصا اگر بفهمن ایرانی هستی که ساقه کرفس هم حسابت نمیکنن!! .Ga یک سری هم کیم دات کام (kim.com) مشکل پیدا کرده بود و مگا آپلود که روی دامین http://me.ga/ بود رو بستن!یه سایت میخوام با دامنه ml یا ga بالا بیارم
فک کنم رو گوگل تاثیر خیلی منفی داره؟
چون من کمتر دامنه هایی مانند tk , ml ,ga تو نتایج گوگل میبینم
دوستان چه نظر و پیشنهادی دارن؟