javadenia
Registered User
- نوشتهها
- 77
- لایکها
- 53
اینا رو نذارید بد آموزی داره
اینا رو نذارید بد آموزی داره
سلامهیچکس نیست که بدونه راهی هست؟
این 5 هزار صفحه بالای 4 هزار صفحش اسپم. شده فقط چت بازی
حمید رضا تو هم؟ وبمستر بره تو فیک پیج فحش بده؟ آبرو داری کنین دوستاندیشب موقع بازی برقمون رفت چیزی ندیدم فقط از رادیو موبایل بازی رو گوش دادم :|
اما با شما هم دل و هم راه هستم و به پیج داور سری زدم و فحش هایی نثار روح اموات و خودش و خاندانش کردم.
ببخشید اما داور خیلی ^&%$ ــهحمید رضا تو هم؟ وبمستر بره تو فیک پیج فحش بده؟ آبرو داری کنین دوستان
بحث مربوط به تاپیک نیست و نیازی به کش دادنش هم نیست اما خیلی بهتر میشد اگر هممون سعی میکردیم واقع بین باشیم، نمیدونم کسانی که به داور اعتراض میکنن چندبار خودشون داخل زمین فوتبال با اندازه واقعی بازی کردند ولی من احتمال 99% میزارم که این اشتباه عمدی نبوده، داور فاصله زیادی داشت با برخورد، توی برخورد های قبلی هم همیشه سعی میکرد نزدیک بازیکن ها باشه که دقیق بتونه قضاوت کنه، توهین و فحاشی به داور یا مسی یا هرکس دیگه از نظر من حرکت زشتی هست، مسی همه تلاشش رو کرده تا برای کشورش افتخار کسب کنه و کاملا کار درستی کرده و من هم این برد رو بهشون تبریک میگم!ببخشید اما داور خیلی ^&%$ ــه
نه مشکلی نداره باز میشه ...فاتحه
ویکی پدیا فیلنر شد
اره درسته اشتباه از ماست.بحث مربوط به تاپیک نیست و نیازی به کش دادنش هم نیست اما خیلی بهتر میشد اگر هممون سعی میکردیم واقع بین باشیم، نمیدونم کسانی که به داور اعتراض میکنن چندبار خودشون داخل زمین فوتبال با اندازه واقعی بازی کردند ولی من احتمال 99% میزارم که این اشتباه عمدی نبوده، داور فاصله زیادی داشت با برخورد، توی برخورد های قبلی هم همیشه سعی میکرد نزدیک بازیکن ها باشه که دقیق بتونه قضاوت کنه، توهین و فحاشی به داور یا مسی یا هرکس دیگه از نظر من حرکت زشتی هست، مسی همه تلاشش رو کرده تا برای کشورش افتخار کسب کنه و کاملا کار درستی کرده و من هم این برد رو بهشون تبریک میگم!
یه عده از بعد اتمام بازی از بس انرژی کنترل نشده دارن اول شروع کردن به فحاشی به داور و مسی، بعد هم حمله به بازیکن های تیم ملی من جمله بازیکن پر افتخاری مثل نکونام! میبینی طرف تعداد ضربه ای به توپ پلاستیکی زده تا حالا از تعداد انگشتای دستش کمتره ولی ایراد میگیره به بازیکن های ایرانی که چرا اون توپ رو دفع نکردن!
فوتبال و هر ورزشی باید باعث نزدیک شدن مردم جهان بشه نه اینکه عین دشمن بیوفتیم به جون هم! مخصوصا بعد از ماجرای بمب گذاری آرژانتین اونا خیلی خیلی باید بیشتر از ما طلبکار باشن! اگر ما یک فحش بدیم آرژانتینی ها باید 100 تا فحش به ما بدن!
http://fa.wikipedia.org/wiki/بمبگذاری_آمیا
مشایخی اگه میدونس ملت اینجوری میخوان شانشو بیارن پایین عمرا پا پیش میذاشت!اره درسته اشتباه از ماست.
انشالله مشایخی میاد عذرخواهی میکنه:دی
--------------
ایران اگه از بوسنی ببره و ارژانتین از نیجریه ببره ، ایران میره بالا دیگه درسته؟
چند روز پیش بازی اروگوئه و انگلیس ، انگلیس 2-1 باخت و گل پیروزی رو هم سوارز زد ، سوارزی که تو تیم انگلیسی لیورپول هست ، اینجا http://www.squawka.com/news/twitter-reacts-to-luis-suarez/127412 باز خورد ، بعضی از انگلیسی هاست ، هیچکدومشون فحش یا توهینی نکردن.بحث مربوط به تاپیک نیست و نیازی به کش دادنش هم نیست اما خیلی بهتر میشد اگر هممون سعی میکردیم واقع بین باشیم، نمیدونم کسانی که به داور اعتراض میکنن چندبار خودشون داخل زمین فوتبال با اندازه واقعی بازی کردند ولی من احتمال 99% میزارم که این اشتباه عمدی نبوده، داور فاصله زیادی داشت با برخورد، توی برخورد های قبلی هم همیشه سعی میکرد نزدیک بازیکن ها باشه که دقیق بتونه قضاوت کنه، توهین و فحاشی به داور یا مسی یا هرکس دیگه از نظر من حرکت زشتی هست، مسی همه تلاشش رو کرده تا برای کشورش افتخار کسب کنه و کاملا کار درستی کرده و من هم این برد رو بهشون تبریک میگم!
یه عده از بعد اتمام بازی از بس انرژی کنترل نشده دارن اول شروع کردن به فحاشی به داور و مسی، بعد هم حمله به بازیکن های تیم ملی من جمله بازیکن پر افتخاری مثل نکونام! میبینی طرف تعداد ضربه ای به توپ پلاستیکی زده تا حالا از تعداد انگشتای دستش کمتره ولی ایراد میگیره به بازیکن های ایرانی که چرا اون توپ رو دفع نکردن!
فوتبال و هر ورزشی باید باعث نزدیک شدن مردم جهان بشه نه اینکه عین دشمن بیوفتیم به جون هم! مخصوصا بعد از ماجرای بمب گذاری آرژانتین اونا خیلی خیلی باید بیشتر از ما طلبکار باشن! اگر ما یک فحش بدیم آرژانتینی ها باید 100 تا فحش به ما بدن!
http://fa.wikipedia.org/wiki/بمبگذاری_آمیا
نه درسته فقط بحضی صفحات داخلی فیلترهفاتحه
ویکی پدیا فیلنر شد (البته برای رفیقم بازه)
من بحثم برای کار درست یا اشتباه نیست چون در حدی نیستم که برای بقیه تعیین و تکلیف کنم، فقط سعی میکنم نظر خودم رو به عنوان یک دوست بیان کنم، شبکه های اجتماعی هم کم کم جا میوفته بین مردم و این مشکلات حل میشه، چون الان شبکه های اجتماعی بین مردم جا نیوفتاده و خیلی هامون درک دقیقی از شبکه های اجتماعی نداریم یک شوخی تبدیل به یک آبروریزی بزرگ میشه! اگر آقایون از ترس از دست دادن قدرت این قدر فشار نمیاوردن روی شبکه های اجتماعی خیلی سریعتر عادت استفاده از شبکه های اجتماعی اصلاح میشد! ...اره درسته اشتباه از ماست.
انشالله مشایخی میاد عذرخواهی میکنه:دی
--------------
ایران اگه از بوسنی ببره و ارژانتین از نیجریه ببره ، ایران میره بالا دیگه درسته؟
ای چیز تو این مخابرات:general211:
اینترنت از دیروز ساعت 14 قطع شده:general312:
همین الان وصل شد:general410:
واجب شد که کوچ کنم
شانس آوردن که 2020 و 2828 رو قطع کردن:general107:
مگرنه زنگ میزدم فش ... میکشیدم :|:general502:
مشکل فشار دولت نیست یه عده شعور استفاده از اینترنت رو ندارن و از بدبختی بیشتر اینا به چشم میاد ( منو شما که سایت داریم دیدیم )نه درسته فقط بحضی صفحات داخلی فیلتره
من بحثم برای کار درست یا اشتباه نیست چون در حدی نیستم که برای بقیه تعیین و تکلیف کنم، فقط سعی میکنم نظر خودم رو به عنوان یک دوست بیان کنم، شبکه های اجتماعی هم کم کم جا میوفته بین مردم و این مشکلات حل میشه، چون الان شبکه های اجتماعی بین مردم جا نیوفتاده و خیلی هامون درک دقیقی از شبکه های اجتماعی نداریم یک شوخی تبدیل به یک آبروریزی بزرگ میشه! اگر آقایون از ترس از دست دادن قدرت این قدر فشار نمیاوردن روی شبکه های اجتماعی خیلی سریعتر عادت استفاده از شبکه های اجتماعی اصلاح میشد! ...
پ.ن: آره ایران هنوز شانس رفتن به یک هشتم رو داره، اگر بازی 4 شنبه رو ایران ببره و آرژانتین هم ببره از گروه F ایران و آرژانتین میرن بالا
اگه اشتباه نکنمایران اگه از بوسنی ببره و ارژانتین از نیجریه ببره ، ایران میره بالا دیگه درسته؟