ozil20
Registered User
سلام دوستان می خوام یه زبان برنامه نویسی تحت وب رو یاد بگیرم برای شروع چی رو پیشنهاد می کنید و در ادامه چی؟
من کار کردم عالیهنظرتون درباره Daemon tools چیه ؟ (برا ایمیج گرفتن) کسی کار کرده ؟
آقا اون o نیست صفر هست ...تازه خریده ایش ؟
یادمه یه نفر میپرسید این دامنه رو میخواست 5 میلیون بخره اومده بود مشورت میکرد
منظورت رو متوجه نمیشمآقا اون o نیست صفر هست ...
CloneCDدوستان برا ایمیج گرفتن از CD چی رو پیشنهاد میدید ؟
من خودم همیشه این سوالو میپرسیدم چون همیشه یه جواب بهت میگم به ترتیب: HTMLبعدش Css بعدش..هر چی خواستی(PHP)سلام دوستان می خوام یه زبان برنامه نویسی تحت وب رو یاد بگیرم برای شروع چی رو پیشنهاد می کنید و در ادامه چی؟
من این افزونه وردپرس سئو رو نصب کردم وقتی یه پست میزارم کنار عنوان پست عنوان سایت هم اضافه میشه یا تو قسمت دسته بندی مثلا نرم افزار رو میزنم کنار نرم افزار عنوان سایت هم هست.
چیکار باید بکنم؟
اینم یک نمونه از عکس
http://up98.ir/uploads/140359332743991.jpg
این دومین باره دارم میپرسم یکی جواب بده دیگه
من فقط %%title%% رو میزارم ولی بازم درست نمیشه علتش چیه؟تو محیط مدیریت افزونه برو قسمت : عنوان ها و متاها >> گونه های فرسته >> فیلد عنوان قالب رو ویرایش کن هرجور دوست داری مثلا بذار %%title%% | نام سایت
یا اگر این کارو انجام دادی باید کدهای قالب رو ویرایش کنی قسمت تایتل رو !
نرم افزار بدون دردسر Alcoholدوستان برا ایمیج گرفتن از CD چی رو پیشنهاد میدید ؟
من فقط %%title%% رو میزارم ولی بازم درست نمیشه علتش چیه؟
خودم ثبت کردم ... ببین دومین به این صورت هست s0ng. ir یعنی اون اٌ نیست 0(صفر) هست ... عدده ...منظورت رو متوجه نمیشم
خودت ثبت کرده ای ؟
خریده ای ؟
کی خریده ای ؟
اینا رو بگی حله
پس به درد گذاشتن روی تاقچه میخورهخودم ثبت کردم ... ببین دومین به این صورت هست s0ng. ir یعنی اون اٌ نیست 0(صفر) هست ... عدده ...
صفر که مفتش گرونه :دیآقا اون o نیست صفر هست ...
آره یادمه ... :دی خشنودم فاز نصیحت برداشته بود @Web-Masterصفر که مفتش گرونه :دی
song.ir یکی تو بخش دامین تاپیک فروش زده بود ، ابی رو جوگرفته بودش ؛ همینطور بید میداد :دی اخرش گمونم استارتر سرکار گذاشته بودشون.