فراسو خوبه من دارم یه دوسالی میشه الان بعد یه ده ساعت کار یکم اذیت میکنهوبمسترون موس چی بخرم که تقریبا خر کار باشه هر 2 ماه دارم یکی رو نابود میکنم :| برای بازی نمیخوام برای وبگردی و... خر کار باشه
مرسی
فراسو خوبه من دارم یه دوسالی میشه الان بعد یه ده ساعت کار یکم اذیت میکنهوبمسترون موس چی بخرم که تقریبا خر کار باشه هر 2 ماه دارم یکی رو نابود میکنم :| برای بازی نمیخوام برای وبگردی و... خر کار باشه
مرسی
اذیت؟!چجوری اذیت میکنه؟فراسو خوبه من دارم یه دوسالی میشه الان بعد یه ده ساعت کار یکم اذیت میکنه
کودوم مدلش؟فراسو خوبه من دارم یه دوسالی میشه الان بعد یه ده ساعت کار یکم اذیت میکنه
چه خبر از سایتت رفع فیلتر نشد ؟؟امين الان كنكور داره
به من گفته بگم منشنش نكنيد [emoji1]
Sent from my iPad
من دوساله یه موس دارم الان چرخش(ویل)کار نمیکنه..جفتک میزنه
بعصی مواقع کلیک چپش عمل نمی کنه :general710:
FOM-1020iکودوم مدلش؟
UltraISOدوستان برا ایمیج گرفتن از CD چی رو پیشنهاد میدید ؟
سگ درصد php !سلام دوستان می خوام یه زبان برنامه نویسی تحت وب رو یاد بگیرم برای شروع چی رو پیشنهاد می کنید و در ادامه چی؟
منم ٤ ساله يدونه ويرا دارم از هفته ٢وم اون ياروش ديگه كار نكرد.من دوساله یه موس دارم الان چرخش(ویل)کار نمیکنه..
ببین کوم به سلیقت میخوره همونو بگیر ... :دیوبمسترون موس چی بخرم که تقریبا خر کار باشه هر 2 ماه دارم یکی رو نابود میکنم :| برای بازی نمیخوام برای وبگردی و... خر کار باشه
مرسی
Yoastدوستان سلام
yoast
یا
all in one seo
منبع برای اموزش اموزش تنظیمات شونو
یه سئوال ذهنمو درگیر کرده اونم اینکه اگه ورژن افزونه قدیمی باشه مشکلی که نیست
باتشکر از پاسخ های مفیدتان
داداش منبع خوب برای کانفینگش سرا داری فارسی باشه هرجارفتم یه چیزی بودببین کوم به سلیقت میخوره همونو بگیر ... :دی
موس باید سریع سریع عوض بشه :دی
Yoast
ولا بیشتر آموزش ها به صورت تجربی به دست میاد باید تجربه کنی تا بهترین نتیجه رو بگیری وبتونی استفاده کنی ...داداش منبع خوب برای کانفینگش سرا داری فارسی باشه هرجارفتم یه چیزی بود
اموزش های برای all in one seoهمشون نسخه قدیمی کسی اموزش ورژن جدیدشو داره
باتشکر
به نظر من A4TECH بگیر خودم دارم البته مدل N-708X کلی افتاده زمین هنوز کار میکنه پد مد هم نمیخواد رو مبل زمین همه جا حسگرش کار میکنهوبمسترون موس چی بخرم که تقریبا خر کار باشه هر 2 ماه دارم یکی رو نابود میکنم :| برای بازی نمیخوام برای وبگردی و... خر کار باشه
مرسی
دقیقا .به نظر من A4TECH بگیر خودم دارم البته مدل N-708X کلی افتاده زمین هنوز کار میکنه پد مد هم نمیخواد رو مبل زمین همه جا حسگرش کار میکنه
دقیقا این مدل رو میگید؟ پس تصویب دیگه همینو بگیرم؟به نظر من A4TECH بگیر خودم دارم البته مدل N-708X کلی افتاده زمین هنوز کار میکنه پد مد هم نمیخواد رو مبل زمین همه جا حسگرش کار میکنه
اره عزیز من خودم دارم راضیم ازش .. یه موس بی سیم خریدم خراب شد اما این لامصب هنوز سالمهدقیقا این مدل رو میگید؟ پس تصویب دیگه همینو بگیرم؟
http://final.ir/a4tech-n708x-mouse
Perfect begir dadash. man hodood 1.5 sal hast gereftam, ta hala kheyli khoob boode.وبمسترون موس چی بخرم که تقریبا خر کار باشه هر 2 ماه دارم یکی رو نابود میکنم :| برای بازی نمیخوام برای وبگردی و... خر کار باشه
مرسی
من این مدل رو نداشتم اما این مارک کلا خوبه :دیدقیقا این مدل رو میگید؟ پس تصویب دیگه همینو بگیرم؟
http://final.ir/a4tech-n708x-mouse
جایی رو میشناسی ک داشته باشه اینو؟ اکثرا زدن موجودی به اتمام رسیده :| اینجارو هم پیدا کردم ولی نماد و اینا نداره خدا میدونه چی تحویل بده :دیاره عزیز من خودم دارم راضیم ازش .. یه موس بی سیم خریدم خراب شد اما این لامصب هنوز سالمه