ali-tahmasb
Registered User
داداش شما چقدر صندلی داغ میزاری، نسوزن مهموناتون؟ :general707::general707::general711:<7> هفتمین صندلی داغ با حضور علیرضا - Aalireza349
دوستانی که تایپکو ندیدند و سوالی دارند و میخوان مشارکت کنند !
داداش شما چقدر صندلی داغ میزاری، نسوزن مهموناتون؟ :general707::general707::general711:<7> هفتمین صندلی داغ با حضور علیرضا - Aalireza349
دوستانی که تایپکو ندیدند و سوالی دارند و میخوان مشارکت کنند !
هاست نامحدود دیگه چیه !!!!؟؟؟ :general611:
کجاست مام بریم یکی بگیریم !!!؟؟؟ :general707::general707::general707:
هاست نامحدود به معنای واقعی وجود ندارد:general707:
پس اونایی که میگن نامحدوده کشکه البته شاید هم باشه
من فکر میکنم الکی میزنن. من که به این چیزا توجه نمی کنم، برای سایت خودم هم استفاده نمی کنماین سایتای فیلم که میزنن
مطالب سایت مجاز بوده و به درخواست ساماندهی فضای مجازی از روی سایت برداشته خواهد شد
آیا تو فیلتر نشدنشون تاثیر داره؟
یعنی در کل خوبه منم بزارم یا اگه نزارم هم مشکلی پیش نمیاد؟
من فکر میکنم الکی میزنن. من که به این چیزا توجه نمی کنم، برای سایت خودم هم استفاده نمی کنم
موزیکسایتت فیلمه؟
باید کمش 1 تومن سرمایه داشته باشی برای اسکریپت و تبلیغات و ...دوستان نظرتون در مورد سایت پاپ آپ چطوره؟ چقدر سرمایه میخواد، چقدر طول میکشه تا پیشرفت کنه؟
@reza0002 داداش میتونی یه کمکی بکنی؟ البته نمیخوام رقیب بشم ها؟ :general711:
اون قدر سرمایه هست، ولی احتمال میدم کم باشه؟ چقدر طول میکشه سفارش بگیری و سود دهی؟باید کمش 1 تومن سرمایه داشته باشی برای اسکریپت و تبلیغات و ...
با من هیچ سایت پاپ آپی نمیتونه رقابت کنه چون آی پی که من میدم 1 تومن رو هیچ جا نمیتونن بدن
از من میشنوی سمتش نرو ...دوستان نظرتون در مورد سایت پاپ آپ چطوره؟ چقدر سرمایه میخواد، چقدر طول میکشه تا پیشرفت کنه؟
@reza0002 داداش میتونی یه کمکی بکنی؟ البته نمیخوام رقیب بشم ها؟ :general711:
به خاطر اینکه رقیب زیاده؟از من میشنوی سمتش نرو ...
خیر به خاطر این که فردا روزی نمیتونی ار پسش دربیای و نمیدونی باید سرمایه و پول کاربرا رو از کجا بدی اونوقت میبینی برات بازدهی لازم رو نداره و سایت رو جمع میکنی ... اکثرا تو سایت های پاپ آپ کلاه بردار دراومدن ...به خاطر اینکه رقیب زیاده؟
پ خ کردم براتاون قدر سرمایه هست، ولی احتمال میدم کم باشه؟ چقدر طول میکشه سفارش بگیری و سود دهی؟
درسته، خیلی از این سایت ها رو دیدم اینطوری شدهخیر به خاطر این که فردا روزی نمیتونی ار پسش دربیای و نمیدونی باید سرمایه و پول کاربرا رو از کجا بدی اونوقت میبینی برات بازدهی لازم رو نداره و سایت رو جمع میکنی ... اکثرا تو سایت های پاپ آپ کلاه بردار دراومدن ...
البته با یه مدیریت قوی , برنامه ریزی منظم میشه این کار رو کرد ولی به نظر من ارزشی نداره ...
پس به هیچ وجه سمت این کار نرو ... من قبلا پیش خودم دو دو تا چار تا کرده بودم دیدم نمیصرفه ...درسته، خیلی از این سایت ها رو دیدم اینطوری شده
داداش شما هم فنی هستی ؟كمتر از ٢٠ ساعت تا كنكورم مونده :| ايشالا سال ديگه :|
رياضي فردا ٧:٣٠ صبحداداش شما هم فنی هستی ؟
کی هست کنکور ؟