@miladgraph تبریک!!ایشالا که چرخش بچرخه بقول دوستان البته چرخ لودینگ رو میگم:general607::general406:
من به قضیه مشکوکم:general710:میهن استور چقدر انصرافی و برگشتیش زیاده
میهن استور از هر 100 سفارش . 80 تا انصرافی . 10 تا وصولی . 10 تا برگشتی !!! هزینه برگشتی ها وصولی ها رو خنثی میکنه !میهن استور چقدر انصرافی و برگشتیش زیاده
نه. من نداشتمدوستان کسی دیروز تا حالا مشکل DNS Error تو وبمستر تولز نداشته ؟
برگشت کالا برای خود مدیر هم ضرر دارهمیهن استور از هر 100 سفارش . 80 تا انصرافی . 10 تا وصولی . 10 تا برگشتی !!! هزینه برگشتی ها وصولی ها رو خنثی میکنه !
نتیجه کلی : همکاری ما موجب فراهم کردن اوقات شادی مدیر میهن استور میشود !
چون هزینه برگشتی رو میگره زیاد براش فرقی نمیکنه زود ارسال کنه یا دیر از طرفی هم سودشو تو قیمت جنس بر میدارهبرگشت کالا برای خود مدیر هم ضرر داره
پس این وسط حق شما ضایع میشه@miladgraph
تبریک میگم
چون هزینه برگشتی رو میگره زیاد براش فرقی نمیکنه زود ارسال کنه یا دیر از طرفی هم سودشو تو قیمت جنس بر میداره
به به میبینم رنگت عوض شده میلاد :دیپس به هیچ وجه سمت این کار نرو ... من قبلا پیش خودم دو دو تا چار تا کرده بودم دیدم نمیصرفه ...
در کل : صلاح کار خویش خسروان دانند ...
با تک شاپ کار کن مجید جان که من شدیدا ازش راضیم :دیمیهن استور چقدر انصرافی و برگشتیش زیاده
به بهآپلود 7 رفع مسدودی شده و با چنتا مرورگر و موتور جستجوگر همچنین با وارد کردن یو آر ال www.upload7.ir میتونید وارد شید
در حال پیگیری برای رفع فیلتر هستیم
همونطور که برادر رضایی فرمودن بنده بنا به ی سری مشکلات شخصی کوتاهی کردم وگرنه رفع فیلترش راحت بود
امید است با کمک شما دوستان باز به رتبه 1 برسیم
آپلود 7 رفع مسدودی شده و با چنتا مرورگر و موتور جستجوگر همچنین با وارد کردن یو آر ال www.upload7.ir میتونید وارد شید
در حال پیگیری برای رفع فیلتر هستیم
همونطور که برادر رضایی فرمودن بنده بنا به ی سری مشکلات شخصی کوتاهی کردم وگرنه رفع فیلترش راحت بود
امید است با کمک شما دوستان باز به رتبه 1 برسیم[/QUOTE