حالا واقعا هزارتومنه :دی من فک کردم شوخی میکنید :دی
نه جدیه :angrybirds8:
آپدیت های خوبی هم براش در نظر دارم که به مرور اضافه کنم , مثل قیمت دلار و آب و هوا و اخبار لحظه ای و ....
حالا واقعا هزارتومنه :دی من فک کردم شوخی میکنید :دی
به نظرتون با این روش از کپیش جلوگیری میشه ؟نه جدیه :angrybirds8:
آپدیت های خوبی هم براش در نظر دارم که به مرور اضافه کنم , مثل قیمت دلار و آب و هوا و اخبار لحظه ای و ....
دارم فکر میکنم کپی رایت جوری کنم که هرکسی نتونه برش داره یا نه بزارم به حساب سطح فکری و شخصیت خود وبمستر ...
به نظر افزونه خوبی میادنه جدیه :angrybirds8:
به نظرتون با این روش از کپیش جلوگیری میشه ؟
به نظر افزونه خوبی میاد
حالا چرا 1000 تومن؟
به نظرم ارزشش بیشتر :general609:
ممكن است شما با ديدن قيمت پايين اين محصول اين سوال برايتان پيش بيايد كه چرا اين قيمت كم محصول براي فروش قرار گرفته است . ما ميتوانستيم قيمت اين محصول را 100 برابر قيمت فعلي درج كنيم و تعداد كمتري از اين محصول را بفروشيم و سود بيشتري ببريم ولي تصميم گرفتيم براي جا انداختن فرهنگ خريد به جاي استفاده از اسكريپت و قالب هاي نال و دزدي قيمت را تا حدي پايين بياوريم كه فكر استفاده از نسخه نال از ذهن كاربر بيرون برود . اگر چه با اين كار ما بايد به كاربران بيشتري پشتيباني و خدمات ارايه كنيم ولي با توجه به هدف بزرگتر يعني فرهنگ خريد به جاي استفاده از نسخه نال اين عواقب را متحمل مي شويم و اميد است كاربران ما را در اين امر ياري كنند.
با ار اس اس کار میکنه؟نه جدیه
با ار اس اس کار میکنه؟
اگر اره
ار اس اس های ناقص چی میشه :angrybirds8::دی
--
سایتتو تازه دیدم. طراحیش قشنگهایشالا تاپیکشو که زدم این موارد هم بررسی میکنیم
اگه پولی بود تا حالا میلیونر شده بودم@miladgraph
آقا میلاد تبریک میگم
فکر کنم ماهی 1-2 میلیون پی تی برات واریز کنه :general711:
پی تی برا مدیراش چقدر میده !!!؟؟؟:general707:
یا همکاری افتخاری هستش !!!؟؟؟:general705::general705::general705::general705:
من بالا نگه داشتمتاپیک هم زده شد دوستان یه نگاهی بندازند :
ارسال ایمیل تبلیغاتی به 116 هزار عضو گروه یاهو
هر کدومتون بذارید قول میدم دیگه به این تاپیک نیام - مرد میخوام :general705:
من قصدم شوخی با میلاد بود، شما بهتره کاری نداشته باشی.یا نذاز یا هم میذاری دیگه مسخره بازی در نیار