miladgraph
همکاربازنشسته
روش چیزی بالا نمیاد ...Emoticon.ir چطوره ؟ :general703:
روش چیزی بالا نمیاد ...Emoticon.ir چطوره ؟ :general703:
دقیقا چیزیه که کسی که میخواد سایت پاپ آپ راه بندازه تو ذهن داره :دیتفاوت اون چیزی که نقشه اش رو کشیدید با واقعیت !
مشاهده پیوست 616511
بعضیاشون(اونا که تو فکر بالا کشیدن پول ملتن :دی) برعکس اینن فکر میکنن سخته بعد میبینن اینطورام نیستدقیقا چیزیه که کسی که میخواد سایت پاپ آپ راه بندازه تو ذهن داره :دی
راه قدیمی..دوستان سایت ما چه طوره ؟ در کل نظرتون چیه ؟؟
www.best4dl.com
داداش اما از وقتی گذاشتم برای همون جی تی ای 1و2و3 برام از گوگل ورودی اومده خودم هم اولش باورم نمیشد اما میان.مطالبش اختصاصیه مطلب کم داره چون قبلا روی یه دامین دیگه بودیم روی اون دامین 4000 تا ورودی برای 460 تا مطلب داشتیم اما نمیدونم چی شد وردویم اومد به 20 تا... برا همین مجبور شدیم دامین رو عوض کنیم و از اول شروع کنیم.خود سایت خوبه ولی مطالبش نه
الان کی GTA 1 و 2 دانلود میکنه
3 هم چون موتور نداشت کسی بازی نمیکنه .
متوجه نشدم ؟؟راه قدیمی..
هیچی..ولش داداشمتوجه نشدم ؟؟
چه نوع فروشگاهی میخوای بالا بیاری؟
دوستان کسی با وکامرس سایت بالا اورده سوالات زیادی دارم در رابطه با فروشگاه
اگه واسه فروش فایل میخوای، EDD بهترینه ...
دوستان کسی با وکامرس سایت بالا اورده سوالات زیادی دارم در رابطه با فروشگاه
داداش من منصرف شدم همون موقع ها ....دقیقا چیزیه که کسی که میخواد سایت پاپ آپ راه بندازه تو ذهن داره :دی
نه، واقعیت رو گفتی، کلا فقط هم مربوط به سایت پاپ آپ نبود، هر سایتی یا میشه گفت هر تجارتی (پارسی را پاس بداریم )@ali-tahmasb دوست عزیز منظورم شما یا فرد خاص دیگه ای نبود ... کلی گفتم ...
سعی میکنم ارسال های غیر مرتبط رو حذف کنم تا بحت منحرف نشه ...@miladgraph
داش میلاد خوشم میاد سریع پاک میکنی ! :general208:
یارو هنوز رو دکمه ارسال کلیک نکرده، شما پاک میکنی !
آقا میلاد واسه ی شب کشیک انتخاب کرده ای یا خودت هستی ؟سعی میکنم ارسال های غیر مرتبط رو حذف کنم تا بحت منحرف نشه ...