• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
انشالله شاهد این باشیم که سایتهای ایرانی با وبمسترهای خوب دنبال ایده های جدید و کاربرپذیری باشند. اینروزها سوالاتی که از بنده میشه واقعا به این نتیجه پی میبرم که سئو واقعا شده واژه ای برای کسب درآمد چون خیلی از دوستان رو دیدم که با سئوکارهای تازه وارد کار میکنن و تنها چیزی که براشون مهم نیست کاربرپذیری هست که خود گوگل بسیار مقاله در این مورد منتشر کرده و از وبمستران دعوت به رعایت اصول نگه داشتن کاربر در سایت میکنه... تا وقتی که وب مستران گرامی نخوان هزینه برای قالب و طرح اختصاصی کنن سطح اینترنت ایران در سطح پایین خواهد بود، البته امیدوارم که شاهد سخت گیری در مورد انحصاری بودن طرح و کپی رایت در سایتهای ایرانی باشیم. همیشه دلیل موفقیت یک سایت هزینه کردن بالا نیست و باید به این درک برسیم که یک سایت اول از همه باید ایده نو و طرحی نو برای بیننده خود داشته باشه.

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
انشالله شاهد این باشیم که سایتهای ایرانی با وبمسترهای خوب دنبال ایده های جدید و کاربرپذیری باشند. اینروزها سوالاتی که از بنده میشه واقعا به این نتیجه پی میبرم که سئو واقعا شده واژه ای برای کسب درآمد چون خیلی از دوستان رو دیدم که با سئوکارهای تازه وارد کار میکنن و تنها چیزی که براشون مهم نیست کاربرپذیری هست که خود گوگل بسیار مقاله در این مورد منتشر کرده و از وبمستران دعوت به رعایت اصول نگه داشتن کاربر در سایت میکنه... تا وقتی که وب مستران گرامی نخوان هزینه برای قالب و طرح اختصاصی کنن سطح اینترنت ایران در سطح پایین خواهد بود، البته امیدوارم که شاهد سخت گیری در مورد انحصاری بودن طرح و کپی رایت در سایتهای ایرانی باشیم. همیشه دلیل موفقیت یک سایت هزینه کردن بالا نیست و باید به این درک برسیم که یک سایت اول از همه باید ایده نو و طرحی نو برای بیننده خود داشته باشه.
دقیقا زدی تو خال.
متاسفانه الان از هر سایت معروفی 20 نمونه داریم که عینا از دسته بندی بگیر تا لوگو کپی هم هستن ...
خوب نت ایران یدونه پی سی دانلود میخواد
یدونه پرشین جی فی ایکس میخواد
تو بیا متفاوت تر و بهتر (اگر در خودت می بینی) کار کن

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

alireza9401

Registered User
لایک‌ها
331
@8song
بهت پیشنهاد میکنم پستتو پاک کنی تا آقا میلاد ندیده!:rolleyes:
----------------------------------------------------------------
من زیاد آشنا نیستم با شبکه های اجتماعی.
circle در گوگل پلاس یعنی فالوور؟
add to circles یعنی دنبال کردن؟

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
دقیقا زدی تو خال.
متاسفانه الان از هر سایت معروفی 20 نمونه داریم که عینا از دسته بندی بگیر تا لوگو کپی هم هستن ...
خوب نت ایران یدونه پی سی دانلود میخواد
یدونه پرشین جی فی ایکس میخواد
تو بیا متفاوت تر و بهتر (اگر در خودت می بینی) کار کن

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
حرف شما کاملا متین ولی بحث رقابت هم باید جدا باشه... اتفاقا خوبه که سایتهای معروف و برند رو دوستان بیان با طرح های نو بزنن رو دستشون که به این میگن رقابت سالم. اینجوری شاید وب مسترهای خوب هم ترغیب بشن تا برای طرح و کد و باقی چیزها هزینه کنن نه فقط با خرید تبلیغات و لینک و این چیزا بالا باشن

عنساز

Registered User
لایک‌ها
511
میگن طرف این قدر درست و حساب شده اسپم میداده شده مدیر :))
(شوخی :D )
میگن موقع اسپم دادن باید خلوص نیّت داشته باشی تا مدیر بشی :D الان میلاد موقع عسپم دادن خلوص نیست داشت تا همکار شدش ی کم بیشتر پیش بره احسان رو طاق نشسته میکنه و خودش میشه مدیر کل : )))))))

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
نه واقعا جراتش رو داشتی این جمله رو جدی هم بگی؟:D
چرا که نه :)))
از خودش بپرس ببین بهش گفتم یا نه :)))))))))
میگن موقع اسپم دادن باید خلوص نیّت داشته باشی تا مدیر بشی :D الان میلاد موقع عسپم دادن خلوص نیست داشت تا همکار شدش ی کم بیشتر پیش بره احسان رو طاق نشسته میکنه و خودش میشه مدیر کل : )))))))
استعداد می خواد که داره :)))
میگم کم پیدایی :D
سایتت نکنه ترکونده دیگه تحویل نمیگیری :D

عنساز

Registered User
لایک‌ها
511
چرا که نه :)))
از خودش بپرس ببین بهش گفتم یا نه :)))))))))

استعداد می خواد که داره :)))
میگم کم پیدایی :D
سایتت نکنه ترکونده دیگه تحویل نمیگیری :D
داداش کم لطفیم خدمت نمیرسیم :دی
شما کم پیدایی دیگه با فقیر فقرا نمیچرخی ک :D

Last edited by a moderator:

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693

irmelody.in

Registered User
لایک‌ها
369

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
آره داش سایتی روش نیست ک رتبه داشته باشه آخه از دامنه بدون سایت انتظار رنک و رتبه داری؟
خوب آره دادا
آخرین بار که روش سایت بوده؟
به نظرم فعلا که استفاده نمیکنی، تو هاست ات پارک دامین کن

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
یه گشادی خاصی بهمان دست داده اصن حال و حوصله نداریم طرف سایت بریم :|
حالا وقتی که یک کار دیگه داری (مثلا امتحانی چیزی) کرمت میگیره ، بری 1000 تا پست بدی ، :D

mosisms

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان هاستینگ معتبر و خوب چی سراغ دارین؟
با ارتباط 7 کار کردم و یه بار بخاطر اشتباه مدیر سرور یه سایتم کامل از بین رفت
با آبتین وب هم کار کردم،راضی بودم ولی خب خیلی گیر میده و الانم یکی از سایتام بخاطر استفاده زیاد از منابع مسدود شده و وقتی چک میکنیم تو اون بازه که ایشون میگه هیچ تغییری روی سایت اعمال نشده

دنبال یه هاستینگ خوب میگردم
ممنون میشم معرفی کنین

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
دوستان هاستینگ معتبر و خوب چی سراغ دارین؟
با ارتباط 7 کار کردم و یه بار بخاطر اشتباه مدیر سرور یه سایتم کامل از بین رفت
با آبتین وب هم کار کردم،راضی بودم ولی خب خیلی گیر میده و الانم یکی از سایتام بخاطر استفاده زیاد از منابع مسدود شده و وقتی چک میکنیم تو اون بازه که ایشون میگه هیچ تغییری روی سایت اعمال نشده

دنبال یه هاستینگ خوب میگردم
ممنون میشم معرفی کنین
فقط نت افزار

بالا