mehdi.karami
Registered User
کلیپ های یوتیوب هم با موبایل از مانیتور فیلم میگیری:general707::general707:شما از همونایی هستی که کلیپ های یوتیوب هم با موبایل از مانیتور فیلم میگیری؟نه؟
کلیپ های یوتیوب هم با موبایل از مانیتور فیلم میگیری:general707::general707:شما از همونایی هستی که کلیپ های یوتیوب هم با موبایل از مانیتور فیلم میگیری؟نه؟
وقتی داره رندر میکنه سی پی یو خیلی مشغوله و نمیتونه از سیستم عکس بگیره بعد با کروم آپلود کنه تو پی تی! سیستم می هنگه !شما از همونایی هستی که کلیپ های یوتیوب هم با موبایل از مانیتور فیلم میگیری؟نه؟
من بودم،حسابی میکردم تو پاچه ایرانسلدامنه isim.ir رو 10 تومن دادن ...
به نظر من که کم دادن اونم به شرکتی مثه ایرانسل ...
نظرتون چیه ؟
چقدر می دادند خوب بود؟دامنه isim.ir رو 10 تومن دادن ...
به نظر من که کم دادن اونم به شرکتی مثه ایرانسل ...
نظرتون چیه ؟
25تا30 ...چقدر می دادند خوب بود؟
نهشما از همونایی هستی که کلیپ های یوتیوب هم با موبایل از مانیتور فیلم میگیری؟نه؟
دوستاتن اگه طرحی رو بخوایم برای معرفی به کسی ( اسپانسر ) نشون بدیم و معرفی کنیم .. ساختاری برای معرفی و Documentation اون سراغ دارید ؟MockUp ی چیزی ؟ که روی اصول برم جلو ؟
ممنون
@Web-Masterدوستان سئو کار خوب میشناسید؟ دیجی سئو چطوره؟
مثل همیشه وضع :general502: هستبا عرض سلام خدمت همه دوستان ...
همه خوبید ؟ اوضاع نت ایران چطوره ؟؟
مدت ها نبودم چه خبر بود ؟؟
باید بری دادگاه انقلاب قاضی براتون تعیین بشه سوالت نیاز ب قاضی داره . . .ی سوال برام پیش اومده:general210:
اقا فرض کنین من میرم تو سایت میلاد گراف ی مطلبی میذارم که همش از خودمه بعد حمید رضا میاد با اجازه از من مطلب رو تو سایت خودش میذاره
سوال اینه عایا کار حمید رضا دزدی محسوب میشه؟:general210:
نه دیهی سوال برام پیش اومده:general210:
اقا فرض کنین من میرم تو سایت میلاد گراف ی مطلبی میذارم که همش از خودمه بعد حمید رضا میاد با اجازه از من مطلب رو تو سایت خودش میذاره
سوال اینه عایا کار حمید رضا دزدی محسوب میشه؟:general210:
نه کلا بحث نویسندگی نیسباید بری دادگاه انقلاب قاضی براتون تعیین بشه سوالت نیاز ب قاضی داره . . .
خب تو مگه دسترسی داری ک بخای تو سایت میلاد پست بزاری؟ بعدش هم حمیدرضا بیاد برش داره؟! اگه دسترسی داری پس تو یا نویسنده هستی و یا یکی از مدیران اگه مدیر باشی پس از تو اجازه گرفته باشه خیر فکر نکنم مشکلی باشه و اما اگر نویسنده باشی بابت اون مطلب ک 100 درصد از خودت هست پول گرفتی و اون مطلب رو انحصارا برای میلاد زدی پس صاحب اصلی مطلب میلاد هستش و باید حمیدرضا بیاد از میلاد اجازه بگیره .
خب بازم اینجا 2 حالت داره :دینه کلا بحث نویسندگی نیس
فرض بگیر میلاد ی انجمن داره و من همینطوری رایگان توش فعالیت دارم
حالا من میام ی تایپیکی توش میزنم و کاملا هم از خودمه .:general709: