• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

mohammad619619

Registered User
لایک‌ها
470
مطمئنی؟!!فارس کیدذ که کلا بهترینِ ایرانِ دیروز توی نکس وان موزیک (صداباران)آهنگ قدیمی حصین رو با عنوان آهنگ جدید گذاشتن توضیح هم دادن که اهنگ های درخواستی رو بصورت آهنگ جدید میزنیم..بعدش دیدم همه سایت ها گذاشتن

میشه عوضش کرد اما من اولین بار توی نکس وان دیدم

نمیدونم والا , اصن به ما چه :D

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
کم کم دیگه داره جا میفته ، بعضی ها میگن به خاطر اینه که آمار فروشگاه رو داشته باشن و برای مالیات فروشگاه اینترنتی و ..... !!!
قسمت جالبترش اینجاس :D
این نوشته رو به صفحه نماد تازه اضافه کردنش " مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، با اعطای نماد اعتماد الکترونیکی هویت صاحب و محل فعالیت کسب و کارهای اینترنتی را احراز می‌نماید و دارا بودن نماد اعتماد الکترونیکی به معنای تضمین صحت فعالیت کسب و کار اینترنتی و محتوای منتشر شده در وب سایت آن، توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی نمی‌باشد."
من که موافق نماد هستم ، بازم ماجرای همون زیر 18 سال ها ، باعث میشه کمی تجارت الکترونیکی سر و سامون بگیره ، اما باید درست کار بشه ،
@M+J مجید جان شما چرا برا دامنه دات نت نماد و درگاه مستقیم بانکی نمیگیری !!!!؟؟؟
کل زندگی آدم رو میخوان o_O
من واسه سایتم (فول سرور) همه کاراش رو کردم
چندین بار گیر دادن
الان میگه شناسنامه کسی که خونه به نامش هست رو بیار :eek:
خونه به نام بابابزرگ ام هست. اونم که شناسنامه نمیده :general208:
موندم چه کنم :(

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
سلام ببخشید برای سئو ی سایت افزونه ی YOASST بهتره یا ALL IN ONE SEO PACK؟

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
@M+J کمی دیر شد ولی تبریک میگم :)
پ.ن: چرا رنگ پس زمینه پست های تو آبی نشده ؟ :دی
خواهش میکنم. ممنونم. رنگ پس زمینه دست من نیست فعلا همینطوری مونده تا بعدا تغییر میدن :دی

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
@M+J مجید جان شما چرا برا دامنه دات نت نماد و درگاه مستقیم بانکی نمیگیری !!!!؟؟؟
اتفاقا به دنبال گرفتنش هستم. اولش میخواستم درگاه بگیرم دیدم که نماد میخوان. حالا نماد که گرفتم بعدش درگاه هم میگیرم...

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
و یه سوال دیگه من تا همین الآن all in one seo pack رو نصب کرده بودم و الآن yoast رو نصب کردم اگه all in one seo pack رو غیر فعال کنم اتفاقی نمی افته؟
و یه سوال دیگه می شه هر دو تاشو با هم استفاده کرد؟

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
نخستین وب‌سایت جهان چه شکلی داشت؟
تقریبا دو دهه قبل بود که اولین وب سایت جهان توسط تیم برنرزلی بر روی یک کامپیوتر NEXT راه‌انداری شد. اگر کنجکاو هستید تا وب سایت اصلی را در سال 1991 مشاهده کنید، CERN آن را حفظ کرده است. برای مشاهده اینجا را کلیک کنید.
این سایت نخستین محل برای دریافت اطلاعات در مورد شبکه گسترده جهانی (WWW) بود. این نسخه حفظ شده مدتی است در اختیار عموم قرار گرفته اما دقیقاً شبیه نسخه اولیه در سال 1991 نیست. CERN می‌گوید این یک کپی از سال 1992 بوده و اطلاعات موجود در آن با توسعه پروژه WWW، روز به روز تغییر کرده است. متاسفانه هیچ تصویری از نسخه اولیه وجود ندارد.
اگر نگاهی به این سایت بیندازید، متوجه می‌شوید که فاقد ویژگی‌های مدرن و حتی امکانات اولیه‌ای چون تصویر است. اما این موضوع به ما یاد آوری می‌کند که وب در این زمان کوتاه چقدر رشد کرده است. همچنین این موضوع یک نمونه بزرگ از حفظ اسناد در عصر دیجیتال است که مشاهده آن یادآور بسیای از خاطرات قدیمی می‌باشد .

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
و یه سوال دیگه من تا همین الآن all in one seo pack رو نصب کرده بودم و الآن yoast رو نصب کردم اگه all in one seo pack رو غیر فعال کنم اتفاقی نمی افته؟
و یه سوال دیگه می شه هر دو تاشو با هم استفاده کرد؟
قبل اینکه غیرفعال کنی از تنظیماتش بک آپ بگیر بعد تو یوآست ایمپورت کن تا مشکلی پیش نیاد

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
چه طوری این کار رو انجام بدم؟
من که بلد نیستم:(
منم بلد نیستم مشکلی نیست:D
نیازی به بکاپ نیست وقتی یواست رو نصب کنی میتونی بری تو تنظیماتش و بزنی ایمپورت از ال این وان سئو یه گزینه داره که تنظیمات پلاگین قبلی رو حذف نکنه
البته تا جایی که یادمه

javadenia

Registered User
لایک‌ها
53
دوستان کی با 20 پاپ آپ کار کرده ؟
واریز میکنه ؟
باهاش کار کنم به نظرتون ؟

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018