farbodpoles
Registered User
- نوشتهها
- 1,219
- لایکها
- 481
واسه اندروید سایت هایی مثل بازار هست برای معرفی نرم افزاراش برای ای او اس چه سایت هایی هست؟
توهم زدم:general707:من همچین حرفی زدم؟
سلام داداش در آمد این سایت هایی که می گی خیلی بیشتر از پنج میلیونه و شما اگه حرفه ای کار کنی(روزی 40 تا پست اختصاصی زده بشه)سلام دوستان , سایتی مثل سایت مرجع دانلود یا سایت های تفریحی درصورتی که روش خوب کار بشه و صرف وقت و هزینه شه درامد خوبی میتونه داشته باشه؟
میگن سایت های معروف مثل سیمرغ و تابناک و دانلود ها میهن دانلود و ... درامد های بالای 5 م در ماه دارن صحت داره؟
داداش یه نرم افزار هست که وقتی تو یه سری سایت ها هست و در اصل همون ویروسه وقتی تو این سایتا می ری نصب می شه رو سیستمت و قابل پاک کردنم هست ببین وقتی پاپ آپ ها رو باز می کنه تو چه سایت می ره اون بالا رو قبل از این که redirecte کنت به سایت بخون اسم نرم افزار همون هست بعد می تونی بری و پاکش کنی اگرم می دونی چه نرم افزار هایی رو سیستمت نصبه برو و نرم افزار نا آشنا رو حذف کن مشکلت حل می شه منم یه مدت مشکل شما رو داشتمدوسه روز خونه نبودم سیستممو به گند کشیدن ! رو پی تی کلیک میکنم پاپ آپ باز میشه! فکر کنم ویروسی شدم رف پیکارش :|
ممنون بابت راهنمایی. الان میرم حالشونو میگیرم :دیداداش یه نرم افزار هست که وقتی تو یه سری سایت ها هست و در اصل همون ویروسه وقتی تو این سایتا می ری نصب می شه رو سیستمت و قابل پاک کردنم هست ببین وقتی پاپ آپ ها رو باز می کنه تو چه سایت می ره اون بالا رو قبل از این که redirecte کنت به سایت بخون اسم نرم افزار همون هست بعد می تونی بری و پاکش کنی اگرم می دونی چه نرم افزار هایی رو سیستمت نصبه برو و نرم افزار نا آشنا رو حذف کن مشکلت حل می شه منم یه مدت مشکل شما رو داشتم
آرهیه هفتس وبگذرو برداشتم هنوز داره میندازه :general707:
ممنون بابت راهنمایی. الان میرم حالشونو میگیرم :دی
آقا مبارک :general707:
برداشتن کد از سایت ربطی نداره باید بری ابزار رو از داخل پنل کاربریت حذف کنی:general703:آره
من ام یکبار برام پیش اومده
قالب رو عوض کردم و کد اش هم تو فایل فوتر قالب قبلی بود:general107:
حواسم نبود دوباره بزارم.
اما وب گذر هنوز شمارش داشت:general304: (البته کمتر)
آقا مبارک :general707:
منظر اش بودیم :general707:
Ye code bood mizashty zamine delkhah ha toie post gozashtan sabet mishod...kasi dare?
دوستان کی با 20 پاپ آپ کار کرده ؟
واریز میکنه ؟
باهاش کار کنم به نظرتون ؟
به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه..این سیستم کلا چن وقته تسویه و پرداختی ندارهداداش من یه سوال دارم کد 20 پاپ آپ رو باید کجای سایت قرار داد؟
کد پاپ آپ یا تبلیغات رو بیشتر تو فایل فوتر میزارنداداش من یه سوال دارم کد 20 پاپ آپ رو باید کجای سایت قرار داد؟
داداش همونطور که می دونی سایت هایی که از اسکریپتی مثل 20 پاپ آپ ایتفاده میکنن زیادشده من وقتی کد اون ها رو تو فوتر می ذارم پاپ آپ ها باز نمی شهکد پاپ آپ یا تبلیغات رو بیشتر تو فایل فوتر میزارن
(footer.php)
یعنی منظورت اینه مرورگر بلاک میکنه ؟داداش همونطور که می دونی سایت هایی که از اسکریپتی مثل 20 پاپ آپ ایتفاده میکنن زیادشده من وقتی کد اون ها رو تو فوتر می ذارم پاپ آپ ها باز نمی شه