• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
واسه اندروید سایت هایی مثل بازار هست برای معرفی نرم افزاراش برای ای او اس چه سایت هایی هست؟

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
سلام دوستان , سایتی مثل سایت مرجع دانلود یا سایت های تفریحی درصورتی که روش خوب کار بشه و صرف وقت و هزینه شه درامد خوبی میتونه داشته باشه؟
میگن سایت های معروف مثل سیمرغ و تابناک و دانلود ها میهن دانلود و ... درامد های بالای 5 م در ماه دارن صحت داره؟
سلام داداش در آمد این سایت هایی که می گی خیلی بیشتر از پنج میلیونه و شما اگه حرفه ای کار کنی(روزی 40 تا پست اختصاصی زده بشه)
6 ماهه میای بالا ولی به شرطی که سئو حرفه ای داشته باشی قالب جذاب و سبک داشته باشی بک لینک داشته باشی از سایت های بزرگ
و هزینه هات هم اگه بخوای من خودم وقتی سایت دانلود داشتم ازاین سایت که آخر این جا بهت می گم وی پی اس خریده بودم و از همون هم به عنوان هاست استفاده می کردم اگه بخوای از این سایت یک وی پی اس با با 2 گیگ رم و 75 گیگ هارد بخری 18000 تومن هر ماه ازت می گیرن
و هر 100 گیگ هارد هم 10000 تومن هستش که من به علت این که یک هفته سایتم خواب بود و رتبه الکسام به شدت اومد پایین و درآمدم از اون سایت قطع شد مجبور شدم سایت رو جمع کنم درآمد هم از روز اول با پاپ آپ می تونی داشته باشی که اصلا بهت توصیه نمی کنم
آدرس سایت :http://novinvps.com
این سایت بود که من ازش وی پی اس خریده بودم

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
دوسه روز خونه نبودم سیستممو به گند کشیدن ! رو پی تی کلیک میکنم پاپ آپ باز میشه! فکر کنم ویروسی شدم رف پیکارش :|
داداش یه نرم افزار هست که وقتی تو یه سری سایت ها هست و در اصل همون ویروسه وقتی تو این سایتا می ری نصب می شه رو سیستمت و قابل پاک کردنم هست ببین وقتی پاپ آپ ها رو باز می کنه تو چه سایت می ره اون بالا رو قبل از این که redirecte کنت به سایت بخون اسم نرم افزار همون هست بعد می تونی بری و پاکش کنی اگرم می دونی چه نرم افزار هایی رو سیستمت نصبه برو و نرم افزار نا آشنا رو حذف کن مشکلت حل می شه منم یه مدت مشکل شما رو داشتم

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
یه هفتس وبگذرو برداشتم هنوز داره میندازه :general707:
داداش یه نرم افزار هست که وقتی تو یه سری سایت ها هست و در اصل همون ویروسه وقتی تو این سایتا می ری نصب می شه رو سیستمت و قابل پاک کردنم هست ببین وقتی پاپ آپ ها رو باز می کنه تو چه سایت می ره اون بالا رو قبل از این که redirecte کنت به سایت بخون اسم نرم افزار همون هست بعد می تونی بری و پاکش کنی اگرم می دونی چه نرم افزار هایی رو سیستمت نصبه برو و نرم افزار نا آشنا رو حذف کن مشکلت حل می شه منم یه مدت مشکل شما رو داشتم
ممنون بابت راهنمایی. الان میرم حالشونو میگیرم :دی

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
یه هفتس وبگذرو برداشتم هنوز داره میندازه :general707:

ممنون بابت راهنمایی. الان میرم حالشونو میگیرم :دی
آره
من ام یکبار برام پیش اومده o_O
قالب رو عوض کردم و کد اش هم تو فایل فوتر قالب قبلی بود:general107:
حواسم نبود دوباره بزارم.:eek:
اما وب گذر هنوز شمارش داشت:general304: (البته کمتر)

آقا مبارک :general707:
منظر اش بودیم :general707:

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
آره
من ام یکبار برام پیش اومده o_O
قالب رو عوض کردم و کد اش هم تو فایل فوتر قالب قبلی بود:general107:
حواسم نبود دوباره بزارم.:eek:
اما وب گذر هنوز شمارش داشت:general304: (البته کمتر)

آقا مبارک :general707:
منظر اش بودیم :general707:
برداشتن کد از سایت ربطی نداره باید بری ابزار رو از داخل پنل کاربریت حذف کنی:):):):):):):):):):):general703:

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
دوستان کی با 20 پاپ آپ کار کرده ؟
واریز میکنه ؟
باهاش کار کنم به نظرتون ؟

داداش من یه سوال دارم کد 20 پاپ آپ رو باید کجای سایت قرار داد؟
به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه..این سیستم کلا چن وقته تسویه و پرداختی نداره

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
کد پاپ آپ یا تبلیغات رو بیشتر تو فایل فوتر میزارن :)
(footer.php)
داداش همونطور که می دونی سایت هایی که از اسکریپتی مثل 20 پاپ آپ ایتفاده میکنن زیادشده من وقتی کد اون ها رو تو فوتر می ذارم پاپ آپ ها باز نمی شه

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
داداش همونطور که می دونی سایت هایی که از اسکریپتی مثل 20 پاپ آپ ایتفاده میکنن زیادشده من وقتی کد اون ها رو تو فوتر می ذارم پاپ آپ ها باز نمی شه
یعنی منظورت اینه مرورگر بلاک میکنه ؟

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
نه داداش کلا باز نمی کنه که بخواد مرورگر بلاک کنه انگار کلا پاپ آپی در سایت وجود نداره

بالا