miladgraph
همکاربازنشسته
گوگل پلی دو سه هفته پیش باز شد ...
یک هفته، ده روزی میشه باز شده. میشه راحت دانلود کرد
خیر فعلاپیچ رنک ها اپدیت شده؟
![]()
عزیزم اکنون به جای دستانم دو بال طلائی می خواهم تا در زیبا ترین تاریخ تقویم برای ستاره باران کردن شب تولدت تا آسمان پرواز کنم و به روی ماه بنویسم بهترینم لمس بودنت مبارک
امین جان تولدت مبارک. تو این زمان اندک که خبر دار شدم، کاری بیشتر نمی تونستم بکنم. برات آرزوی بهترین ها رو میکنم
@baxiha
دوستان قبلش با میلاد جان هماهنگ کردم، قرار شد زیاد کش دار نشه. دیگه تولد هم که تبریک گفته شد.دوستان خواهشا تبریک تولد رو کم کنید ...
wp-content\themes\ghaleb\functions.phpببخشید یه سوال دارم فایل های ورد پرس کجای هاسته؟
می خوام فایل functions.php رو تغییر بدم
HFS..عاقا فک کنم دو هفتس زومیت اینا نرفتم از دنیا عقبم چند سال..ممنونیک هفته، ده روزی میشه باز شده. میشه راحت دانلود کرد
تست کن:ویندوز 8 دارم امروز از ظهر دیگه تو کیبوردم حرف فارسی"پ" تایپ نشدش:| الان هم حرف-پ- رو از جایی کپی کردم و میزارم اینجا... چیکار کنممم؟![]()
منم اینجوری میشدم بعد فهمیدم دو نوع زبان فارسی اد شده : Win+space رو بزن ببینویندوز 8 دارم امروز از ظهر دیگه تو کیبوردم حرف فارسی"پ" تایپ نشدش:| الان هم حرف-پ- رو از جایی کپی کردم و میزارم اینجا... چیکار کنممم؟![]()
همون استانداره هستش ولی دیگه p تایp نمیکنه و به جاش "\" میزاره :|ویندوز 8 دو تا فارسی داره یکیش استاندارد هست اون یکیش معمولی FA پ داره ولی FAS پ نداره
سایت پزشکی هست ؟یه قالب سبک و سئو شده که امتحان خودشو پسداده باشه معرفی نمیکنید ؟ ( میخوام که تصاویر بندانگشتی برای هر پست داشته باشه)
حس میکنم با این همه پست اختصاصی که دارم الان باید حداقل ۲۰۰۰ بازدید داشته باشم
قالب خیلی خوشگله اما سنگینه به نظر خودم
Anetworkکسی سیستم کسب درآمد بنری خوب سراغ داره؟