من در این حد ظریف کاری بلد نیستم,بلدی برات بفرستم موسوآقا درک داشته باش تو الان زیر قرضی 50 تومن :دی
بهتره از هزینه های اضافی بزنی :دی

من در این حد ظریف کاری بلد نیستم,بلدی برات بفرستم موسوآقا درک داشته باش تو الان زیر قرضی 50 تومن :دی
بهتره از هزینه های اضافی بزنی :دی
آقا من اشتباه کردم ... فک کنم خرید بهترین مناسب ترین , معقول ترین کاره :دیمن در این حد ظریف کاری بلد نیستم,بلدی برات بفرستم موسو
![]()
من هرچی میزنم نمیره :| وقتی هم از قسمت فراموشی رمز رو هم میزنم..رمز و نمیفرستهدوستان میتونید وارد اکانتتون تویه ساماندهی بشید ؟
http://samandehi.ir/
با دیدن این صحنه، من کلا از سیستم ات نا امید شدممن در این حد ظریف کاری بلد نیستم,بلدی برات بفرستم موسو
![]()
با چی عکس گرفتی؟من در این حد ظریف کاری بلد نیستم,بلدی برات بفرستم موسو
![]()
فراسو عالیهموس که نیست :| شما بخری سنگین تری ... من جدیدا موس ایرانی فراسو گرفتم ؛ هم ارزونه و هم با کیفیت ..
من 1 کیبورد 8 سال پیش گرفتمفراسو عالیه
من کلا با موس مشکل ندارم قبلا زود به زود کیپوردم سرطان میگرفت که اون هم حل شده و هر دو هفته یه بار کیبرد عوض نمی کنم ....
سال ؟؟؟!!!دوستان میخوام زبان vb.net رو شروع کنم به یادگیری
چند سال طول میکشه به سطح متوسط برسم؟
:X
کابل گوشی هم اینطور شده تقریبا نمیدونم چرا یخورده میگذره همشون اینطور میشنبا دیدن این صحنه، من کلا از سیستم ات نا امید شدم![]()
گوشیبا چی عکس گرفتی؟
بعد تعویض ویندوز اینطور شده وگرنه خوب کار میکرد:دیموس که نیست :| شما بخری سنگین تری ... من جدیدا موس ایرانی فراسو گرفتم ؛ هم ارزونه و هم با کیفیت ..
مثل کیبورد شده:general105:ماشالا موس اونقدر گرون شده, باید درامد 1 ماه رو براش کنار گذاشت, من هربار موس می خوام بگیرم قیمتها 4 برابر شده![]()
علی احمری و @MR-S در این ضمینه متخصص هستن:دیدوستان میخوام زبان vb.net رو شروع کنم به یادگیری
چند سال طول میکشه به سطح متوسط برسم؟
:X
والا پرل و پایتون بلدم@MOHAMMAD026_1@ زبان تحت وب چیزی بلدی ؟
پرل و پایتون درآمد زایی هم دارند ؟والا پرل و پایتون بلدم![]()
در آمد زایی که نهپرل و پایتون درآمد زایی هم دارند ؟
بجای پرل پی اچ پی یاد میگرفتی بهتر نبود ؟
پی اچ پی فوق العاده ساده و روان هست چرا تو مخت نمیره ؟!؟!!در آمد زایی که نه
اما زبان های ساده در عین حال قدرتمند هستند
php تو مخ ام نمیره
میدونم vb.net سخته
اما حداقل میتونم برنامه دلخواه خودمو بنویسم![]()
اتفاقا تا جایی که من میدونم وی بی خیلی راحته! فقط هرچی میگردم یه منبع خوب برای یادگیریش پیدا نمیکنمدر آمد زایی که نه
اما زبان های ساده در عین حال قدرتمند هستند
php تو مخ ام نمیره
میدونم vb.net سخته
اما حداقل میتونم برنامه دلخواه خودمو بنویسم![]()