• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
بهتر نبود دومین های بین المللی رو قرار میدادید تا بعدا که جا افتادید ملی رو هم بیارید ؟
در آینده نیک نمایندگی میده ؟

فكر ميكنم ميهن دومين 1 ماه بالا بود و اگر اشتباه نكنم 1500 تا دامنه ملي ثبت و تمديد شد , تو اوج بستم چوت ريسلر داشت اذيت ميكرد
دامنه هاي بين المللي هم دردسر زياد داره و مسئوليت زيادي داره , از كجا بخواي نمايندگي بگيري و با شرايط كشور ما اگر مشكل تحريم و ... پيش بياد ميخواي جواب كاربران رو چي بدي

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
داداش ممنون بابت پیشنهادت به نظرت دو ماه اول رو ضعیف بیام بالا(مثلا روزی 30 تا مطلب اختصاصی) بعدش یه دفعه گازشو بگیرم(روزی 100 تا مطلب اختصاصی به کمک نویسنده) بک لینک بگیرم و هر کاری که می شه انجام بدم می تونم با این سایت های بزرگ رقابت کنم؟
روزي ٣٠ تا مطلب اختصاصي تو خوشبينانه ترين حالت ميشه ماهي ٩٠٠ت پول نويسنده ...
داري بدي؟

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
دوستان الان بهترین همکاری در فروش ها کدام هستند. که هم پورسانت خوبی بدهند و هم ارسالی هایشان به نسبت دیگر همکاری در فروش ها بالاتر باشد.
سل مي
خيلي محصولاتش جذابه واسه مشتري.
پورسانت هر محصول رو خودت ميتوني تعيين كني.
sellme.ir

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
اول همین رو چک کردم بعد دیدم یوزر پس سیو نیست فکر کردم سایت دیگه ایه، مرسی همین بود ولی یوزر پس ممد خدابیامرز رو ندارم :دی
2 سال شده كه نيك نمايندگي جديد نميده :mad:
systemnic.ir رو ميگي آيا؟‌
تو روحش :|
باید بمب گذاری کنیم ساختمونش رو بترکونیم :d

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
دوباره سلام داداش در مورد هاست یه سوال داشم
من می خوام یه سایت دانلود بازی و نرم افزار اندروید راه بندازم و برای این کار یک وی پی اس تهیه کردم و می خوام از هاست های شما به عنوان هاست قالبم استفاده کنم
برای این که لینک های دانلود فایل ها رو از وی پی اسم بدم باید چی کار کنم
کار خاصی باید تو هاست انجام بدمنمی دونم منظور رو رسوندم یا نه منظورم اینه که عایا احتیاجه که وی پی اس و هاست با هم ست باشند و اگه احتیاجه چه طوری ؟ و چه چیز هایی نیاز داره
امیدوارم منظور رو رسونده باشم دیگه
البته هنوز هیچ کاری انجام ندادما فقط دارم می پرسم که ان شاء الله تا هفته ی دیگه کار هدر و قالبم تموم بشه و پول من جور بشه و هاست و وی پی اس و دامین رو ثبت کنم
و سایت رو راه بندازم
سلام
اگه اشتباه نکنم شما میخوای از وی پی اس بعنوان هاست دانلود استفاده کنید؟
ابتدا باید از هاست یه رکود dl.site.com ایجاد کنی و اتصال بدی به آیپی وی پی اس (آموزش دقیق تو اینترنت هست. سرچ کن: آموزش اتصال ساب دامین به هاست دیگر)
تو اتصال کمکتون میکنیم.
با پشتیبانی در تماس باشید.

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
دوستان اگر کسی هست که با یه قیمت معقول وی پی اس ویندوز (2008) منو برای هاست دانلود کانفیگ میکنه لطفا پ خ بده. کلیات رو میدونم ولی جزییات رو نوچ.
هر چی سریعتر بهتر.
پ.خ بده تا بیشتر صحبت کنیم
آیا سرعت رو هم میخوای محدود کنی؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اقا کسی هست 50ت بریزه حساب یه بنده خدا عصری براش واریز کنم؟ با سودش :D

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
فاز گوگل چيه ؟ :دي
يكي از ساب دامين هاي همكاري درفروشمو خود به خود اورده بالا روزي ١٠٠ تا ورودي گوگل داره :|
تا باشه ازين فازا باشه انشالله :دي

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
بالا