عنساز
Registered User
- نوشتهها
- 306
- لایکها
- 511
الان میلاد میادش :دی99:general707:
98.900
الان میلاد میادش :دی99:general707:
سلام 50ت میریزم ولی عصری 100ت میگیرماوکی
99:general707:
شما مگر مسلمان نیستید؟الان میلاد میادش :دی
98.900
خخخخخخخخخخخخخخ
نشانه های معروفیته؟خخخخخخخخخخخخخخ
باید خوشحال باشی که وب ات معروفه :general105:
وقتی طرف میاد از وب ات کپی میکنه، یعنی اینکه وب ات مفید و معروف هست :|نشانه های معروفیته؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
بازدید داره ؟وقتی طرف میاد از وب ات کپی میکنه، یعنی اینکه وب ات مفید و معروف هست :|
راستی این تصاویر که باز میشه، از پهنای باند تو میره
یه فکری به حالش بکن
اصن رنک الکسا نداره فک کنم فوقش 50 تا بازدید داشته باشهبازدید داره ؟
من با گوشیم الکساش چنده سایته؟
اصلا نه الکسا داره و نه رتبه کشوریبازدید داره ؟
من با گوشیم الکساش چنده سایته؟
خشنود جان چرا انقدر کم پیدایی :دی کجایی :دیهمچنان تو فکرشم
دنبال دفتر بیمه بودم که برنامه کنسل شد![]()
سیستم رو Restart کن امکان داره درست بشه ... اگه نشد ویندوز رو عوض کن بازم امکان درست شدنش هست ...نشانگر موس هی میپره گوشه صفحه مشکل نرم افزاریه یا میتونه از قسمت بریدگی سیم باشه؟:دی
من فکر میکردم این مشکل فقط برای منه :|نشانگر موس هی میپره گوشه صفحه مشکل نرم افزاریه یا میتونه از قسمت بریدگی سیم باشه؟:دی
برای یه موس نیم وجبی ویندوز عوض کنم؟:| یکی بگیرم راحت ترهسیستم رو Restart کن امکان داره درست بشه ... اگه نشد ویندوز رو عوض کن بازم امکان درست شدنش هست ...
اگه جواب نداد سیم موس رو با لنت درست کن و اتصالات رو به دقت چک کن این حالت خیلی مهمه :دی
اگه تو این حالت هم جواب نداد مجبوری بری موس بخری :دی
ویندوز 8 داری؟من فکر میکردم این مشکل فقط برای منه :|
احسنت:android21: خریدن موس همیشه آخرین راه حله!سیستم رو Restart کن امکان داره درست بشه ... اگه نشد ویندوز رو عوض کن بازم امکان درست شدنش هست ...
اگه جواب نداد سیم موس رو با لنت درست کن و اتصالات رو به دقت چک کن این حالت خیلی مهمه :دی
اگه تو این حالت هم جواب نداد مجبوری بری موس بخری :دی
این چند ماه همه تلاشم این بوده که چیزی به عنوان اعتیاد به اینترنت رو کلا نداشته باشم، ترجیحا نت رو فقط و فقط به عنوان یک فضای کاری میبینم و شاید کمتر از 1% به عنوان فضای تفریحی ببینمخشنود جان چرا انقدر کم پیدایی :دی کجایی :دی
هر وقت میایم رو پروفایلت نوشته در حال گفت و گوی شخصی ... :دی پول رو ول کن همش پول عه :دی
یکم در کنار جمع صمیمی دوستان باش :دی
آقا درک داشته باش تو الان زیر قرضی 50 تومن :دیبرای یه موس نیم وجبی ویندوز عوض کنم؟:| یکی بگیرم راحت تره
کار از ریست گذشته
دقیقا وقتی تایپ میکنم میپره:|