همین جام آقا سینا، زیاد آنلاینم ولی فقط نظاره گرماز امین @Web-Master خبری نیست !
آری جای شما خالی دادیم رفت :دی@Web-Master ( مگه کنکور تموم نشد ):general210:
کنکور داشتن فکر کنم ، :general609:
مگه برای ورقه سفید دادن هم خوندن لازمه؟ : ))))ن واقعا تو فک میکنی خشنود داشت برا کنکور میخوند :دی
قالبش شاید اختصاصی باشه اطلاعی ندارمقالبشو می خوام
پلاگینش چیه؟
با توجه به اتمام مهلت تعیین شده برای شرکتهای غیرفعال در سرویس خرید و فروش اینترنتی ، قرارداد همکاری با شرکتهای جام زندگی ، رها شبکه قزوین ،چاپارچی یاشار و مبنا به حالت تعلیق درآمد.شایان ذکر است فروشگاههای تحت پوشش شرکتهای فوق می بایست رأساً نسبت به تسویه حساب مالی با شرکتها اقدام نموده و هرگونه مسئولیت در این خصوص متوجه شرکت و فروشگاه مربوطه خواهد بود.
www.takshop91.biz البته جنساشون اصلا کیفیت نداره ... (اونطوری که من شنیدم)دوستان الان بهترین همکاری در فروش ها کدام هستند. که هم پورسانت خوبی بدهند و هم ارسالی هایشان به نسبت دیگر همکاری در فروش ها بالاتر باشد.
قبل از اینکه شما بگی دیدم تو نمونه کارهاش. درجا گفتم شما هستین! کس دیگه ای اسمش فرجاد نیس :دیراستی دوستان سد ufont دو تا لوگو برام زده باقلوا :دی گفتم بگم دلتون آب شه :دی
قبل از اینکه شما بگی دیدم تو نمونه کارهاش. درجا گفتم شما هستین! کس دیگه ای اسمش فرجاد نیس :دی
البته اول نقطه ف برام مشخص نبود که با حروف بعدی میشد حدس زد که ف هست :دی
ولی درکل عالیه منم میخوام![]()
یه افزونه ی خوب برای ایجاد عضویت ویژه VIP برای وردپرس معرفی کنید ...
افزونه ساده بخوای ، زیاد داریمیه افزونه ی خوب برای ایجاد عضویت ویژه VIP برای وردپرس معرفی کنید ...
http://www.mizbanplus.com/domain-registerیه سایت بود بعضی از نماینده های نیک فکر کنم ازش استفاده میکردن همیشه با پایین ترین قیمت دامین آی آر ثبت و تمدید میکرد
فکر کنم تو اسمش پلاس یا میزبان همچین چیزی داشت، آدرسش رو یادم رفته کسی یادش هست؟ :دی
ممد فخرایی خدا بیامرز توش پنل داشت من از اون استفاده میکردم آی آر فکر کنم 3.800 یا 4 ثبت میکرد
یه سایت بود بعضی از نماینده های نیک فکر کنم ازش استفاده میکردن همیشه با پایین ترین قیمت دامین آی آر ثبت و تمدید میکرد
فکر کنم تو اسمش پلاس یا میزبان همچین چیزی داشت، آدرسش رو یادم رفته کسی یادش هست؟ :دی
ممد فخرایی خدا بیامرز توش پنل داشت من از اون استفاده میکردم آی آر فکر کنم 3.800 یا 4 ثبت میکرد
آقا شما میهن دومین رو چه کردی :دی2 سال شده كه نيك نمايندگي جديد نميده
systemnic.ir رو ميگي آيا؟
خوبه :دیشما زرنگي :دي
حالا كس ديگه اي اسمش فرجاد نيست خوبه يا بد ؟![]()
آقا شما میهن دومین رو چه کردی :دی
خوبه :دی
بهتر نبود دومین های بین المللی رو قرار میدادید تا بعدا که جا افتادید ملی رو هم بیارید ؟چون نيك نمايندگي نداد و همچنان نميده مجبور بودم از ريسلر ها ساب ريسلر بگيرم كه اون ها هم اذيت ميكردن و ناچار تعطيل شد تا نيك نماندگي بده و مستقيم بگيرم
:general410: