Mohammad_Vazin
Registered User
R2@Mohammad_Vazin
داش ویندوز سرور 2012 نسخه 32 بیتی، نداریم؟ نه؟
فک کنم فقط نسخه 64 بیتی هست :general105:
64 بیتی هست
http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter
R2@Mohammad_Vazin
داش ویندوز سرور 2012 نسخه 32 بیتی، نداریم؟ نه؟
فک کنم فقط نسخه 64 بیتی هست :general105:
واسه من که 50درصد به بالا شمارش دارهچند درصد رو میشماره؟
الان این فیس نما که من گذاشتم بین 25 تا 30 درصد رو برای من شمارش میکنه!!!!!!!!!!!
تو دریافتی با فیس نما من مشکلی نداشتم فقط شمارشش خیلی کمه ...
الان میهن وب اذر رو هم چک کردم.... چند وقتی هست درست حسابی واریز نمیکنه :general304:
چشــــــــــــــــــــــــم:angrybirds8:واسه من که 50درصد به بالا شمارش داره
اینم از شانس ماست:general306:
بیا از همین امضای من برو آی ار پاپ آپ ثبت نام کن:general705: خیرشو ببینی![]()
کلاً پاپ آپ توی ایران انسان رو به اسفل السافلین تبدیل میکنه..تو دریافتی با فیس نما من مشکلی نداشتم فقط شمارشش خیلی کمه ...
الان میهن وب اذر رو هم چک کردم.... چند وقتی هست درست حسابی واریز نمیکنه :general304:
آره داداش خیالت تخت خواستی وی پی اس خودمو میدم دستت تستش کنیطبیعتا انگلیس
داداش مطمئن هست ؟
ممنون میشم ی شرکت خوب بهم معرفی کنی . کانفیگ و سرور دانلود و غیره رو هم خودش انجام بده
من دارم جه لینک هایی رو می خوایاز دوستان کسی اکانت ایران فیلم رو داره؟
میخوام یه چندتا لیتک رو واسم مستقیم کنه![]()
کلا چند تا لینک بیشتر نیست
من دارم چه لینک هایی رو می خوای ؟ توی پ خ بفرستکلا چند تا لینک بیشتر نیست
واسه این چندتا نمیخوام پول بدم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از دوستان کسی اکانت ایران فیلم رو داره؟
میخوام یه چندتا لیتک رو واسم مستقیم کنه![]()
?????دوستان اگه میشه سایت های قدیمی که مطلب اختصاصی میذاشتن و الان نیستن رو معرفی کنید.(چند تاش رو()
طبیعتا انگلیس
داداش مطمئن هست ؟
ممنون میشم ی شرکت خوب بهم معرفی کنی . کانفیگ و سرور دانلود و غیره رو هم خودش انجام بده
واریزیش خوبه . من 10-12 تا شارژ به جای پورسانتم گرفتم ازشون :دیبچه ها کسی با 1000charge کار کرده؟
واریزی هاش چه جوریه؟
خیلی دیدم تو نتبچه ها کسی با 1000charge کار کرده؟
واریزی هاش چه جوریه؟
کدوم نرم افزاش رو دارید؟ یه مورد فارسی هم چند وقت پیش پیدا کردم نصب کردیم کاربرا باهاش مشکل داشتن. میگفتن وسطش میاد بیرون از اکنت و اینا. اسم این چیه؟ چه نسخه ایه؟دوستان کسی گیم نت میخواد راه بندازه نرم افزار مخصوصش 130ت هست من دارم میفروشمش 100ت بهترین نرم افزار موجود
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
خبرخوان اتوماتیک نصب کردی داداش؟ :general711:واریزیش خوبه . من 10-12 تا شارژ به جای پورسانتم گرفتم ازشون :دی
ادامه مطلب رو نمیشه از rss گرفت؟:general707:
کجا خوبه دو روزه درخواست دادم هنوز زده در حال بررسی:general710:واریزیش خوبه . من 10-12 تا شارژ به جای پورسانتم گرفتم ازشون :دی
نه.خبرخوان اتوماتیک نصب کردی داداش؟ :general711:
من نصب کردم، تا حالا 4000 تا مطلب هم دارم. تو 24 ساعت :general707::general707::general707:
صبر داشته باش برادر من...کجا خوبه دو روزه درخواست دادم هنوز زده در حال بررسی:general710: