داداش eways خیلی خوبه. من باهاش کار میکنم. دانلود ها و چند تا سایت بزرگ دیگه هم با همین eways کار میکننکجا خوبه دو روزه درخواست دادم هنوز زده در حال بررسی:general710:
برنامه کارش دقیقا چیه؟نه.
برنامه تحت ویندوزش رو نوشتم فعلا ناقصه:general711:
صبر داشته باش برادر من...![]()
از rss مطلب میگیره میفرسته به وردپرس یه چیز تو مایه های فید وردپرس و ...برنامه کارش دقیقا چیه؟
با VB.Net نوشتی ؟
خبرخوان اتوماتیک نصب کردی داداش؟ :general711:
من نصب کردم، تا حالا 4000 تا مطلب هم دارم. تو 24 ساعت :general707::general707::general707:
@MOHAMMAD026_1دوستان امنیت سایت به چه چیزهایی مربوط میشه؟
داداش باید چیو انتخاب کنیم موقع ثبت نام؟ link - فروشگاهی یا... مرسیداداش eways خیلی خوبه. من باهاش کار میکنم. دانلود ها و چند تا سایت بزرگ دیگه هم با همین eways کار میکنن
آدرس سایت : http://www.eways.ir/
ممکنه تاییدش یکم طول بکشه فقط ولی خیلی خوبه. نرم افزار اندروید هم میده. ما خیلی از کارت شارژ هامون رو با نرم افزارش خریدن
خود شمادوستان امنیت سایت به چه چیزهایی مربوط میشه؟
ما حواسمون نبود، یه دفه دیدیم شد 4000 تا:general707::general707::general707::general707:اعتدال رو رعایت کنید تا سایت اسپم نشه :general107:
داداش سرعتش نمیاد پایین؟از rss مطلب میگیره میفرسته به وردپرس یه چیز تو مایه های فید وردپرس و ...
البته اولش قصدم این بود که یه اتوپست وردپرس بنویسم که یه مطلب رو به تعداد زیادی سایت بفرستم که کشیده شد به سمت این![]()
نه سرعتش تقریبا خوبه چون از وب بروزر استفاده نمیکنه.ما حواسمون نبود، یه دفه دیدیم شد 4000 تا:general707::general707::general707::general707:
داداش سرعتش نمیاد پایین؟
نگفتی با VB.Net نوشتی؟![]()
آقا جریان این خبر خوان چیه ؟ آدرس فید میدی تو تنظیماتش ، پست ها رو کپی و پست میکنه ؟اعتدال رو رعایت کنید تا سایت اسپم نشه :general107:
آقا جریان این خبر خوان چیه ؟ آدرس فید میدی تو تنظیماتش ، پست ها رو کپی و پست میکنه ؟
سايت خبري اتوماتيك نيازي به بروزرساني هاي روزانه و لحظه اي ندارد و با انجام تنظيمات اوليه سايت به صورت منظم به صورت اتوماتيك و هوشمند بروز خواهد شد.و نياز به هزينه هاي گزاف براي نويسنده نخواهيد داشت. در ابتداي كار با مشخص كردن تعدادي سايت خبر گذاري و با استفاده از rss اين سايت ها سايت شما به صورت روزانه همگام با سايت هاي مشخص شده بروز خواهد شد. شما ميتوانيد از اين سيستم در كنار سايت اصلي خود استفاده نماييد و يك بخش خبري براي سايت خود راه اندازي نماييد . با توجه به اينكه اين سايت نياز به بروزرساني ندارد شما تنها بايد روي برندينگ و بازديد سايت تمركز كنيد و اين يك امتياز مهم محسوب ميشود.
اين سامانه تحت وردپرس راه اندازي مي شود . يك پوسته هماهنگ با افزونه فيد وردپرس و يك پلاگين جهت عملكرد صحيح در اين پكيج قرار دارد. مطالب در آيفرم نمايش داده مي شود و در بالاي مطالب امكان قرار دادن تبليغات وجود دارد.پوسته داراي هفت رنگ و صفحه تنظيمات مي باشد.همچنين امكان استفاده از ابزارك در پوسته فراهم است. به همراه اين پكيج يك داكيومنت راهنما در اختيار شما قرار ميگيرد كه نحوه نصب تمامي قسمت ها و همچنين نحوه استفاده از پوسته و افزونه ها را به شما آموزش مي دهد . همچنين اگر كاربري تمايل داشته باشد نصب و تنظيمات اوليه توسط ما قابل انجام است.
آفر یک روزه برای ثبت دامنه های com org net با قیمت 1 دلار.
http://mediatemple.net/domain1/#a_aid=520a9cb5953b9
لپ کلام اینه که جشن تولد یک سالگی شونه. میخوان این طوری جشن بگیرن. دامین ها com net org رو با قیمت 1 دلار برای سال اول. و برای تمدید سال های بعد با قیمت اصلی تمدید میتونی بکنی.Help us celebrate the first anniversary of our CloudTech Premium Support services with our lowest price ever on new .com, .org, and.net domains. For today only, you’ll pay just $1 for the first year (domains renew at regular rates after that). Find your perfect domain name above, and use code Domain1 when you check out.
سلام دوست عزیزمن دارم جه لینک هایی رو می خوای
چطوری ثبت کنیمآفر یک روزه برای ثبت دامنه های com org net با قیمت 1 دلار.
http://mediatemple.net/domain1/#a_aid=520a9cb5953b9
پس نمیشه تنظیمش کرد که مطالب بهروز شده رو (بهروز شده حداکثر تا ۵ دقیقه) کپی کنه با منبع ؟نه سرعتش تقریبا خوبه چون از وب بروزر استفاده نمیکنه.
شرمنده یادم رفت. آره vb هستش.
نمیدونم فعلا در اون حد روش کار نکردم.چون داخل rss زمان انتشار هم قرار داده میشه شاید بشه یه کاریش کرد.پس نمیشه تنظیمش کرد که مطالب بهروز شده رو (بهروز شده حداکثر تا ۵ دقیقه) کپی کنه با منبع ؟
اقا کسی نظری ندارهاقا من می خواستم 8 لینک اخرین مطالب سایتم رو در یه سایت دیگه لیست کنم
چطور میشه اینکار رو کرد
سایت وردپرسی هست و rss داره