MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
معنی خاصی نداره:دوستان دامنه ی shooty.ir برای سایت تفریحی خوبه؟
شـــوتی
معنی خاصی نداره:دوستان دامنه ی shooty.ir برای سایت تفریحی خوبه؟
آره ، بی معنی هست. اما بعضی اسم ها که آهنگ بامزه ای دارند هم می تونن تبدیل به یک برند بشن.معنی خاصی نداره:
شـــوتی
![]()
دامنه سایت فان بخوای دارم! mefun.irدوستان دامنه ی shooty.ir برای سایت تفریحی خوبه؟
سلام
دوستان این دامنه چقدر ارزش داره ؟
1817.ir
نه اصلا جالب نیست ...دوستان دامنه ی shooty.ir برای سایت تفریحی خوبه؟
یعنی شما تا حالا نشنیدید میگن یارو چقدر شوته =پرت -گیجمعنی خاصی نداره:
شـــوتی
![]()
اینطوری پس عکس هارو از سایت های ایرانی که خوب سانسور میکنن بردارمتنشو اختصاصی بزن الان دوسایت دیگه هم ازکافه مد کپی میکنن ولی تاحالافیلترنشدن
بله درستهشما ببینید ما چقدر از این سبک دامنه داریم :
9998.ir
9897.ir
9796.ir
9080.ir
8070.ir
7060.ir
5040.ir
4030.ir
3020.ir
1413.ir
1514.ir
1918.ir
2524.ir
و ......
این دامنه ها ارزش ذاتی ندارن
اگر 5040 ای نبود اصلا به نظر 99% مردم این دامنه ها مسخره میومد![]()
یعنی شما تا حالا نشنیدید میگن یارو چقدر شوته =پرت -گیج
تا 5 مین دیگه آپلود می کنم تو uploadboy.comدوستان کسی میتونه فایل زیر برام یه جا دیگه آپلود کنه.
http://www.mediafire.com/download_repair.php?dkey=1g6b1gscedq&qkey=701npw54ryzooi5
مسئله سرعتش نیست مدیافایر اصلا برام باز نمیشه!
ماهي ١٥تالان انجمن میاد بالا؟؟ یا صفحه سیاهه؟
خدا کنه بدبخت نشیم.
دوستان بک لینک مناسب برای انجمن من تو دست و بال دارن؟ مربوط به موسیقی، بروز، 3 به بالا و ارزون...
شما كه پست ميزاري اينجا حالو هوا گوگل ترنسليتي ميشهدوستان این سایت هاست دهی نت افراز. یک پلن داره سه ماهه هاست می دهد 19 تومان. نوشته یک دامین رایگان.
یعنی با دادن 19 هزار تومان پول. میشه یک هاست سه ماهه گرفت و همچنین یک دامین ای ار رایگان. و نوشته تعداد بازدید کننده یکتا هم تا روزی 4000 تا جواب می دهد. ایول قبلا دامین رایگان ای ار در این پلنش نداشت. کسی این پلن را گرفته است
اگر اره جواب می دهد برای شروع یک سایت فناوری اطلاعات
پس حال کنید. دیگه از این فرصت ها پیدا نمی کنید.شما كه پست ميزاري اينجا حالو هوا گوگل ترنسليتي ميشه![]()