کارشون حرف ندارهدوستان ، نظرتون درباره طراحی قالب وردپرس I Vahid چیه ؟ می خوام یک سایت درست حسابی راه بندازم. دوستان تایید می کنن ؟
چه قدر پورسانت میدی ؟ یه خوش آهنگشو سراغ دارم ...کارشون حرف نداره
اااای ایهاالناس یه دامنه .کام موزیک بگین من ثبت کنم
داداش این سایتی که توش سایتتو تست گرفتی کاملا قاطی سایت من رو که خودم توی 5 ثانیه بازش می کنم زد 45 ثانیه یه بار دیگه زد 10 ثانیه یه بار دیگه زد بالای 2 دقیقه اصلا معلوم نیست داره چی کار میکنه
داداش این سایت رو شما طراحی کردی یا این نوشته رو ؟
من سایتم خیلی سنگینه و درجه C هستl3est با درصد 99 الی 100 در خدمت شماست
اون 1 درصدم به خاطر کد آمارگیره که رو هاست خودتون نیست نمیتونم درستش کنم :general707:
اسمایلی میخوای بزاری ؟سایت که هنوز بالا نیومده قالب دیفالت وردپرس هست ، ولی دارم طراحیش میکنم (رو لوکال)
فعلا این لوگوش هست. اینم قالب نیمه کارش هست:
مشاهده پیوست 622036
آدرس سایت رو ارسال کنید قیمت میفرستم.
با لیمو وب کار کنید طرح های آی وحید کمی تکراری شدهدوستان ، نظرتون درباره طراحی قالب وردپرس I Vahid چیه ؟ می خوام یک سایت درست حسابی راه بندازم. دوستان تایید می کنن ؟
نه ، راستش سابقه و سطح I Vahid رو ترجیح می دم.با لیمو وب کار کنید طرح های آی وحید کمی تکراری شده
limooweb.co m
پ.خ شد ...آدرس سایت رو ارسال کنید قیمت میفرستم.
به قول آقا میلاد 5 تومن قیمت ثبت:general707:اما این ارزشش بیشترهبا اجازه آقا میلاد ( آخریشه )
دوستان به نظرتون ironi.ir چقدر ارزش داره ؟ ( ایرونی )
تخفیف بده مشتری شیمچه قدر پورسانت میدی ؟ یه خوش آهنگشو سراغ دارم ...
پ ن : البته توش کلمه song هست به جای music ...
این دامین رو من دارم هرکس خواستش بگه!به قول آقا میلاد 5 تومن قیمت ثبت:general707:اما این ارزشش بیشتره
تخفیف بده مشتری شیمشما چند میگی؟
منم bbcmusic رو پیشنهاد میدماین دامین رو من دارم هرکس خواستش بگه!
aaamusic.ir
aaamusic یکی از بهترین شبکه های موزیک ماهواره ای هستش!
اصلا این دامنه پیشنها نمیشه و سیاسی هستش و یه دفه دیدی اومدن کردن تو گونی بردنمنم bbcmusic رو پیشنهاد میدم