saharmusic چی؟اصلا این دامنه پیشنها نمیشه و سیاسی هستش و یه دفه دیدی اومدن کردن تو گونی بردن
پیام نایس یه .co داشت خعلی هم خوب بودمن دامنه .com میخوام..خودم یه دامنه سراغ دارم خوشم نمیاد ثبتش کنم..کسی خواست بگه
نع ندارم ولی خیلی دوس دارم داشته باشم :دیsaharmusic چی؟
تو مگه سایت موزیک داری ؟:|
دهنشون سرویسه.
زنگ زدم با یه حالت لوووووووس و زنونه اونطوری که اهالی "یه شهر" که اسمشو نمیگم حرف میزنن، میگه،
دامنه ی شما تمدید شدههههههه ولی قبل از تمدیییییییییید، اکسپایر ("ر" رو مثل کسایی تلفظ میکنه که نمیتونن بگن "ر") شده حالا مطمئن باشید تا بیسوچهار ساعته دیگه، ست میشه.
بعد این یارو میگه 48 ساعت. لابد اگه فردا هم درست نشد میگن یک ماه طول میکشه.
بعد جالب اینجاست که یارو تاکید داره ایمیل اومده برات!
وای برمن.
داداش داری شکسته بندی میکنیمن؟ برنامه نویس؟
بیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــخیال
نوشتن آدرس یاب ساده خیلی آسونه .
شما آدرس جدید سایت رو یا قرار میدی تو یه وبلاگ یا داخل یه فایل txt و آپلودش میکنی داخل یه هاست بعد برنامه آدرس جدید رو از اینجا میگیره.
اگه خواستی من وقتم که آزاد شد مجانی برات اوکی میکنم.
محمد ، تو بلدی برام آدرس یاب بزنی ؟
راستی اون هاستم فکر نکنی منصرف شدم هاخیلی زود طرف واریز می کنه ...
جریان چیه :دیآی ایها الناس .دی نمیشه چرا آواتار جدید گذاشت![]()
پ ن ،@miladgraph
چطوری تگ میزاشتن ؟
هیچی آقا درست شد ، دوستان کیا طرفدار پیشرو هستن ؟ یه بکگراند با موضوعش طراحی کردم برای بک پی سی ، ( رزولشن پی سی تون رو بدید) تا بهتون عکس رو بدم ، بدک نشده سبک فلت هستجریان چیه :دی
پ ن : آقا من خودم مدیر برنامه های @MR-S هستم و شاهد این بودم که از ماکروسافت برای برنامه نویسی ویندوز 9 ازش دعوت کرده بودن :دی
علي سورنا و ممد رضا شايع بزن واسه ما ^_^هیچی آقا درست شد ، دوستان کیا طرفدار پیشرو هستن ؟ یه بکگراند با موضوعش طراحی کردم برای بک پی سی ، ( رزولشن پی سی تون رو بدید) تا بهتون عکس رو بدم ، بدک نشده سبک فلت هست
میزنم حتما ،اگه وقت داری بهرام و هیچکس و مهدیار و فدایی هم بساز در اولین فرصت :general601:
پیشرو هم چیزی دربارش نگم بهتره :general408:
داداش اگه وقت داری هوشمند عقیلی رو هم ی BG مشتی براش بزن :-*میزنم حتما ،
آره بهتره چیزی نگی یه وقت دعوا میشه![]()
به مدت 1 سال بن شدیددوستان یه سوال شما نظرتون درباره زدن سایت V p N چیه ؟
بحث های خلاف قوانین فروم رو در پیام خصوصی دنبال کنیددوستان یه سوال شما نظرتون درباره زدن سایت V p N چیه ؟
خیلی خطر داره !دوستان یه سوال شما نظرتون درباره زدن سایت V p N چیه ؟
آقا بحث خلافی نیست که یه بنده خدایی داره از راه به در میشه میخوام با دلایل منطقی راه سبز رو بش نشون بدم تا رستگار بشه :دیبحث های خلاف قوانین فروم رو در پیام خصوصی دنبال کنید