MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
بسیار پر در آمد :general703:دوستان یه سوال شما نظرتون درباره زدن سایت V p N چیه ؟
چند وفت تجربه کردم
بسیار پر در آمد :general703:دوستان یه سوال شما نظرتون درباره زدن سایت V p N چیه ؟
اینجور سایت ها به بازدهی هم میرسند ؟
رقابت بین سایت های مشابه بر چه اساسی هست ؟
بهتر نبود کپی رایت رو اینکود میکردید؟
و اینکه افزونه رو لایسنسی کردید؟
کاش لایسنسی میکردید
این بلا چندین بار سر من اومده![]()
دوستان یه سوال شما نظرتون درباره زدن سایت V p N چیه ؟
درآمدش که به گفته ی دوستان خوبه
ولی پولش حرام هست دیگه
آدم جمع میکنه جمع میکنه
یه دفعه یه جوری از دستش میره که پشیمون میشه
سعی کن از راه حلال پول در بیاری
آره داداش شمام درست می گی اما یه سری بی جنبه هم هستن که با اینترنت 128 هم به سایت های چیز دار می رن و حتی شده دو یا سه شبانه روز فیلمی رو دانلود می کنن (نمونه اش رو دیدم) مگر این که بشه کاری کرد که با اون وی پی ان جز به فیس بوک جای دیگه ای نشه رفت یا اجازه ی ورو به سایت های چیز دار داده نشه من خودم یه هنونه دیدم که فقط می شد باهاش تو فیس بوک رفت نمی دونم چی کارش کرده بود ولی جز فیس بوک جای دیگه ای نمی رفتالبته میدونم اینجا جای بحث در مورد اش نیست
اما به نظر من، به هیچ وجه پولش حروم نیست :|
شما دلیل بیار که حرومه :|
پ.ن: سازماندهی که زرت و زرت میزنه سایت فیلتر میکنه. اکثرا هم برای عبور از تحریم ها استفاده میکنیم.
و سرعت اینترنت ایران هم در حدی نیست که طرف بتونه سایت های پ*و*رن رو باز کنه یا جتی دانلود :|
سن نواخ دان مالا اولوب سان؟درآمدش که به گفته ی دوستان خوبه
ولی پولش حرام هست دیگه
آدم جمع میکنه جمع میکنه
من اصلا با این حرام بودنش موافق نیستمدرآمدش که به گفته ی دوستان خوبه
ولی پولش حرام هست دیگه
آدم جمع میکنه جمع میکنه
وقتی که بیل گیتس خودش رو بهترین برنامه نویس بدونه , از اونجایی که بنیان کار و شرکتش کپی بوده از این حرفا زیاد میزنه ....داداش داری شکسته بندی میکنیماشالا واردی دیگه، اصن یه جمله معروف هست از بیل :general711: میگه (حدودا همینه
بهترین برنامه نویس، بهترین کپی کننده هست:general711::general711:
بیشتر شبیه اینهایی هست که کنار خیابون بساط میکنن ، جنساشون هم بنجوله .وضعیت بازدیدکننده های فروشگاه مثل اوناییکه میرن از پشت شیشه به جنسای ویترین نگاه میکنن ولی نمیان تو !
من حرفی از اپل نزدم ...اولین سیستم عامل رنگی که 4 رنگ داشته برای آمیگا بوده نه اپل.
اولین سیستم عامل 16 رنگ برای مایکروسافت بوده.
http://www.webdesignerdepot.com/2009/03/operating-system-interface-design-between-1981-2009/
+ اولین سیستم عامل گرافیکی (GUI) این بوده Xerox 8010 Star (released in 1981) که دو سال قبل از سیستم عامل مک ساخته شده.
اپل داره از مایکروسافت کپی میکنه.
http://blogs.computerworld.com/netbooks/20563/apple-copied-microsoft-ipad-not-other-way-around
نظرات رو هم میتونید بخونید.
اولین تبلت برای مایکروسافت هست سال 2001 قبل اون هم هرچی بوده PDA بوده.
سیم مودمتون مشکلی نداره؟دوستان به مشکل عجیب برخوردم:
چند روزه وقتی چندتا تب همزمان باز میکنم ، ارتباط کامپیوتر و مودم قطع میشه و بطور مکرر پورت اترنت فعال و غیرفعال میشه و مجبورم ریستارت کنم تا مشکل حل بشه
کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه ؟
استیو جابز خلاقیت اش از بیل گیتس بیشتر بود، (از نظر درک هنری و رابط کاربری )اولین سیستم عامل رنگی که 4 رنگ داشته برای آمیگا بوده نه اپل.
اولین سیستم عامل 16 رنگ برای مایکروسافت بوده.
http://www.webdesignerdepot.com/2009/03/operating-system-interface-design-between-1981-2009/
+ اولین سیستم عامل گرافیکی (GUI) این بوده Xerox 8010 Star (released in 1981) که دو سال قبل از سیستم عامل مک ساخته شده.
اپل داره از مایکروسافت کپی میکنه.
http://blogs.computerworld.com/netbooks/20563/apple-copied-microsoft-ipad-not-other-way-around
نظرات رو هم میتونید بخونید.
اولین تبلت برای مایکروسافت هست سال 2001 قبل اون هم هرچی بوده PDA بوده.
من اصلا با این حرام بودنش موافق نیستم
همه که نمیرن به سایتای اونجوری سر بزنن که.قبلا شاید اونطوری بود ولی الان دیگه زیاد طرفش نمیرن
بیشتر ازش واسه دور زدن چیلترینگ مسخره استفاده میکنن که میزنه همین طوری سایتا رو بی دلیل چیلتر میکنه.:general210:
همین الان سایت دوستمو زده چیلتر کرده اونم فقط به خاطر ی عکس زن
موندم اینا واسه چی تلویزیون رو فیل تر نمیکنن این همه زن بدون رو سری نشون میده:general705:
خداییش مکینتاش رابط کاربری بهتری داره ، اگر مکینتاش هم مثل ویندوز امکان نصب روی pc رو میداد ، الان محبوبیتش از ویندوز هم بیشتر بود.درسته خلاقیتش بیشتر بوده ، خیلی هم لوکس کار میکنه. ولی همیشه مدعی هستن ما اولین بودیم و مایکروسافت داره کپی میکنه :general707:
الان هم بهترین سیستم عامل برای کار ترکیبی ویندوز هست. (طراحی ، گیم ، برنامه نویسی و...)
من طرفدار لینوکسممعمولا مخالفین ویندوز موافقین مک هستن![]()