• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
اینجور سایت ها به بازدهی هم میرسند ؟
رقابت بین سایت های مشابه بر چه اساسی هست ؟

اینکه چه سایت هایی اضافه بشن 90% قضیه برای گرفتن ورودی هست
الان اکثرا تابناک و باشگاه خبرنگاران و خبر آنلاین و .... رو اضافه میکنن که طبیعتا بازدهی مطلوب نداره براشون

بهتر نبود کپی رایت رو اینکود میکردید؟
و اینکه افزونه رو لایسنسی کردید؟
کاش لایسنسی میکردید
این بلا چندین بار سر من اومده :(

گفتیم بچه ها رو آزاد بزاریم ببینیم شیطونی میکنن یا نه :D

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
دوستان یه سوال شما نظرتون درباره زدن سایت V p N چیه ؟

درآمدش که به گفته ی دوستان خوبه
ولی پولش حرام هست دیگه
آدم جمع میکنه جمع میکنه
یه دفعه یه جوری از دستش میره که پشیمون میشه
سعی کن از راه حلال پول در بیاری

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
ولی پولش حرام هست دیگه
آدم جمع میکنه جمع میکنه

البته میدونم اینجا جای بحث در مورد اش نیست
اما به نظر من، به هیچ وجه پولش حروم نیست‌ :|
شما دلیل بیار که حرومه :|

پ.ن: سازماندهی که زرت و زرت میزنه سایت فیلتر میکنه. اکثرا هم برای عبور از تحریم ها استفاده میکنیم.
و سرعت اینترنت ایران هم در حدی نیست که طرف بتونه سایت های پ*و*رن رو باز کنه یا جتی دانلود :|

MAHDIGHADIMI

Registered User
لایک‌ها
385
البته میدونم اینجا جای بحث در مورد اش نیست
اما به نظر من، به هیچ وجه پولش حروم نیست‌ :|
شما دلیل بیار که حرومه :|

پ.ن: سازماندهی که زرت و زرت میزنه سایت فیلتر میکنه. اکثرا هم برای عبور از تحریم ها استفاده میکنیم.
و سرعت اینترنت ایران هم در حدی نیست که طرف بتونه سایت های پ*و*رن رو باز کنه یا جتی دانلود :|
آره داداش شمام درست می گی اما یه سری بی جنبه هم هستن که با اینترنت 128 هم به سایت های چیز دار می رن و حتی شده دو یا سه شبانه روز فیلمی رو دانلود می کنن (نمونه اش رو دیدم) مگر این که بشه کاری کرد که با اون وی پی ان جز به فیس بوک جای دیگه ای نشه رفت یا اجازه ی ورو به سایت های چیز دار داده نشه من خودم یه هنونه دیدم که فقط می شد باهاش تو فیس بوک رفت نمی دونم چی کارش کرده بود ولی جز فیس بوک جای دیگه ای نمی رفت

bika

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اولا" سلام دوستان خوبم
ثانیا" اینکه بنده امروز سرم درد میکرد کسالت داشتم، خدا انشالله به همتون سلامتی بده، آمین.
ثالثا" اینکه بنده دیشب پوسته رو خرید کردم اما بنا به همون دلیلی که بالا خدمتتون عرض کردم، خواستم قالب رو تست کنم و خودم نتونستم، برای همین دادم یکی از بچه ها گذاشت رو سایت و امشب هم متوجه این قضیه شدم که لینک رو حذف کرده اما کسالت داشتم و از طرفی کاری برام پیش اومد، در هر صورت بنده پوزش میخوام، در اولین فرصت یا قالب رو حذف میکنم یا اینکه لینک طراح رو خواهم گذاشت.
و در آخر اینکه شما خیلی راحت با همون کد ساده ای که فرمودین میتونستین در صورت حذف لینک طراح، قالب رو از کار بندازین و این حق شماست، حالا مشتری یا میخرید یا نمیخرید دیگه.
در هر صورت بازم معذرت میخوام.​

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
ولی پولش حرام هست دیگه
آدم جمع میکنه جمع میکنه
سن نواخ دان مالا اولوب سان؟

در مورد حلال حرامه حرفی ندارم این به عقاید طرفین بستگی داره

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
ولی پولش حرام هست دیگه
آدم جمع میکنه جمع میکنه
من اصلا با این حرام بودنش موافق نیستم
همه که نمیرن به سایتای اونجوری سر بزنن که.قبلا شاید اونطوری بود ولی الان دیگه زیاد طرفش نمیرن:)
بیشتر ازش واسه دور زدن چیلترینگ مسخره استفاده میکنن که میزنه همین طوری سایتا رو بی دلیل چیلتر میکنه.:general210:
همین الان سایت دوستمو زده چیلتر کرده اونم فقط به خاطر ی عکس زن:eek:
موندم اینا واسه چی تلویزیون رو فیل تر نمیکنن این همه زن بدون رو سری نشون میده:general705:

prans.info

Registered User
لایک‌ها
263
داداش داری شکسته بندی میکنی:D ماشالا واردی دیگه، اصن یه جمله معروف هست از بیل :general711: میگه (حدودا همینه:) بهترین برنامه نویس، بهترین کپی کننده هست:general711::general711:
وقتی که بیل گیتس خودش رو بهترین برنامه نویس بدونه , از اونجایی که بنیان کار و شرکتش کپی بوده از این حرفا زیاد میزنه ....

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
وضعیت بازدیدکننده های فروشگاه مثل اوناییکه میرن از پشت شیشه به جنسای ویترین نگاه میکنن ولی نمیان تو !
بیشتر شبیه اینهایی هست که کنار خیابون بساط میکنن ، جنساشون هم بنجوله .

kooolak

Registered User
لایک‌ها
559
دوستان به مشکل عجیب برخوردم:

چند روزه وقتی چندتا تب همزمان باز میکنم ، ارتباط کامپیوتر و مودم قطع میشه و بطور مکرر پورت اترنت فعال و غیرفعال میشه و مجبورم ریستارت کنم تا مشکل حل بشه

کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه ؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
بلوگفا بخش پیوندهای وبلاگو از کار انداخته؟! الان اومدم یکی از لینکارو عوض کنم زد همه لینکارو پاک کرد دیگم اضافه نمیکنه :|

prans.info

Registered User
لایک‌ها
263
اولین سیستم عامل رنگی که 4 رنگ داشته برای آمیگا بوده نه اپل.
اولین سیستم عامل 16 رنگ برای مایکروسافت بوده.
http://www.webdesignerdepot.com/2009/03/operating-system-interface-design-between-1981-2009/

+ اولین سیستم عامل گرافیکی (GUI) این بوده Xerox 8010 Star (released in 1981) که دو سال قبل از سیستم عامل مک ساخته شده.

اپل داره از مایکروسافت کپی میکنه.
http://blogs.computerworld.com/netbooks/20563/apple-copied-microsoft-ipad-not-other-way-around
نظرات رو هم میتونید بخونید.
اولین تبلت برای مایکروسافت هست سال 2001 قبل اون هم هرچی بوده PDA بوده.
من حرفی از اپل نزدم ...

Draw

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان به مشکل عجیب برخوردم:

چند روزه وقتی چندتا تب همزمان باز میکنم ، ارتباط کامپیوتر و مودم قطع میشه و بطور مکرر پورت اترنت فعال و غیرفعال میشه و مجبورم ریستارت کنم تا مشکل حل بشه

کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه ؟
سیم مودمتون مشکلی نداره؟
آنتی ویروس هم نصب دارید؟

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
اولین سیستم عامل رنگی که 4 رنگ داشته برای آمیگا بوده نه اپل.
اولین سیستم عامل 16 رنگ برای مایکروسافت بوده.
http://www.webdesignerdepot.com/2009/03/operating-system-interface-design-between-1981-2009/

+ اولین سیستم عامل گرافیکی (GUI) این بوده Xerox 8010 Star (released in 1981) که دو سال قبل از سیستم عامل مک ساخته شده.

اپل داره از مایکروسافت کپی میکنه.
http://blogs.computerworld.com/netbooks/20563/apple-copied-microsoft-ipad-not-other-way-around
نظرات رو هم میتونید بخونید.
اولین تبلت برای مایکروسافت هست سال 2001 قبل اون هم هرچی بوده PDA بوده.
استیو جابز خلاقیت اش از بیل گیتس بیشتر بود، (از نظر درک هنری و رابط کاربری )
همه میگین مایکروسافت اول تبلت رو معرفی کرد ، مسئله اینجاست اون تبلتی که مایکروسافت معرفی کرد ، بعد از چند ساعت کار کردن میکوبیدیش تو دیوار.
اما تبلت اپل رو بعد از چند ساعت رابطه عاشقانه باهاش برقرار میکنی :دی

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
من اصلا با این حرام بودنش موافق نیستم
همه که نمیرن به سایتای اونجوری سر بزنن که.قبلا شاید اونطوری بود ولی الان دیگه زیاد طرفش نمیرن:)
بیشتر ازش واسه دور زدن چیلترینگ مسخره استفاده میکنن که میزنه همین طوری سایتا رو بی دلیل چیلتر میکنه.:general210:
همین الان سایت دوستمو زده چیلتر کرده اونم فقط به خاطر ی عکس زن:eek:
موندم اینا واسه چی تلویزیون رو فیل تر نمیکنن این همه زن بدون رو سری نشون میده:general705:

خب بیایید خودمون رو قول نزنیم دیگه
به نظر شما چند درصد از مردم که بیشترشون هم جوان هستند فیلتر شکن دارن ولی سراغ سایت های منحرف نمیرن ؟ اصلا وقتی که ضمینه محیا شد آدم غول شیطان رو میخوره
وضع کوچه و بازار رو که ببینید متوجه میشید
این دختر و پسرا که نمیدونم خدا از یادشون رفته یا رفته اند به خواب خرگوشی پچه های همون هایی هستند که 30 سال پیش 1 نفر با روسری و مانتو تو خیابون پیدا نمیشد با این وضع
خب چجور شده که بچه ی یک پدر و مادر دیندار شده این ؟
1 - ماهواره
2- سایت های غیر مجاز
حالا از اینها بگذریم بعضی ها هم میگن که آقا من فیلتر شکن میفروشم برن فیسبوک
خب فیسبوک هم محیطش سالم نیست و درصد زیادی که میرن توش یا برای دوستیابی میرن یا ...
مشکل ما اینه که گناه برامون دیگه شده یه مسئله عادی
نمیدونم بعضی از ما ها چجور در اون دنیا جواب خواهیم داد که بدبختانه داریم توی کشور خودمون به خاطر کسب در آمد راه بی بند و باری رو هموار میکنیم
بله فرمایش شما هم صحیح هست درصد کمی هم هستند که فیلتر شکن میخرند و به طرف سایت های غیر مجاز نمیرند که درصدشون کم هست

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
درسته خلاقیتش بیشتر بوده ، خیلی هم لوکس کار میکنه. ولی همیشه مدعی هستن ما اولین بودیم و مایکروسافت داره کپی میکنه :general707:
الان هم بهترین سیستم عامل برای کار ترکیبی ویندوز هست. (طراحی ، گیم ، برنامه نویسی و...)
خداییش مکینتاش رابط کاربری بهتری داره ، اگر مکینتاش هم مثل ویندوز امکان نصب روی pc رو میداد ، الان محبوبیتش از ویندوز هم بیشتر بود.
من اکثرا توسعه دهنده ها و طراح معروف که میشناسم از مک استفاده میکنن.

prans.info

Registered User
لایک‌ها
263
معمولا مخالفین ویندوز موافقین مک هستن
406.gif
من طرفدار لینوکسم

بالا