• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
خب بیایید خودمون رو قول نزنیم دیگه
به نظر شما چند درصد از مردم که بیشترشون هم جوان هستند فیلتر شکن دارن ولی سراغ سایت های منحرف نمیرن ؟ اصلا وقتی که ضمینه محیا شد آدم غول شیطان رو میخوره
وضع کوچه و بازار رو که ببینید متوجه میشید
این دختر و پسرا که نمیدونم خدا از یادشون رفته یا رفته اند به خواب خرگوشی پچه های همون هایی هستند که 30 سال پیش 1 نفر با روسری و مانتو تو خیابون پیدا نمیشد با این وضع
خب چجور شده که بچه ی یک پدر و مادر دیندار شده این ؟
1 - ماهواره
2- سایت های غیر مجاز
حالا از اینها بگذریم بعضی ها هم میگن که آقا من فیلتر شکن میفروشم برن فیسبوک
خب فیسبوک هم محیطش سالم نیست و درصد زیادی که میرن توش یا برای دوستیابی میرن یا ...
مشکل ما اینه که گناه برامون دیگه شده یه مسئله عادی
نمیدونم بعضی از ما ها چجور در اون دنیا جواب خواهیم داد که بدبختانه داریم توی کشور خودمون به خاطر کسب در آمد راه بی بند و باری رو هموار میکنیم
بله فرمایش شما هم صحیح هست درصد کمی هم هستند که فیلتر شکن میخرند و به طرف سایت های غیر مجاز نمیرند که درصدشون کم هست
اینطور که شما میگی ، پس باید اینترنت هم نفروشن ، چون ممکنه اونی که اینترنت میخره ، بره فیلتر شکن بخره و سایت های غیر اخلاقی بره !
اونی که فیلتر شکن میفروشه ، نمیاد یک لیست از سایت های غیر اخلاقی بهت بده ! تو رو به راه خلاف بکشه.
هر کس مسئول اعمال و تصمیم گیری خودش هست ، من بهت یک کبریت میدم می تونی بری یک خونه رو آتیش بزنی یا بری برای خودت غذا بپزی.

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
خداییش مکینتاش رابط کاربری بهتری داره ، اگر مکینتاش هم مثل ویندوز امکان نصب روی pc رو میداد ، الان محبوبیتش از ویندوز هم بیشتر بود.
من اکثرا توسعه دهنده ها و طراح معروف که میشناسم از مک استفاده میکنن.
خارجیا همه از محصولات اپل استفاده میکنن :دی

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
اینطور که شما میگی ، پس باید اینترنت هم نفروشن ، چون ممکنه اونی که اینترنت میخره ، بره فیلتر شکن بخره و سایت های غیر اخلاقی بره !
اونی که فیلتر شکن میفروشه ، نمیاد یک لیست از سایت های غیر اخلاقی بهت بده ! تو رو به راه خلاف بکشه.
هر کس مسئول اعمال و تصمیم گیری خودش هست ، من بهت یک کبریت میدم می تونی بری یک خونه رو آتیش بزنی یا بری برای خودت غذا بپزی.
خب ببینید شما از این دید نگاه نکن که من فیلتر شکن رو میفروشم هر کی هر کاری میخواد بره بکنه
شما از این دید نگاه کن که فروختن فیلتر شکن چقدر آثار مثبت داره تو اجتماع چقدر آثار منفی که مطمئنا آثار منفیش بیشتره
ولی کبریت از 1 میلیون نفر 1 نفرش میره خونه آتیش بزنه
یا اینترنت جنبه های مثبتش ( بدون فیلتر شکن ) بیشتر از جنبه های منفیش هست

prans.info

Registered User
لایک‌ها
263
یه چیزی که ذهنم رو مشغول کرده و برام خیلی مهمه که نظر وب مستر ها رو بدونم اینه که با سایت های فید خوان / خبر خوان موافق هستید یا مخالف ؟
لطف کنید همه نظرتون رو بگید برام خیلی مهمه ...

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
سن نواخ دان مالا اولوب سان؟

در مورد حلال حرامه حرفی ندارم این به عقاید طرفین بستگی داره
عزیز حرف و صحبتی به زبان ترکی دارید تو پ.خ ...
اینجا اکثرا فارسی زبان هستن ...
بلوگفا بخش پیوندهای وبلاگو از کار انداخته؟! الان اومدم یکی از لینکارو عوض کنم زد همه لینکارو پاک کرد دیگم اضافه نمیکنه :|
ن مثه ساعت کار میکنه :دی
خارجیا اکثرا دخلشون به خرجشون میخوره :دی
مگه نه اونا هم مثه ما از نوکیا 1100 سیستم عامل چراغ قوه استفاده میکردن :دی

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
خب ببینید شما از این دید نگاه نکن که من فیلتر شکن رو میفروشم هر کی هر کاری میخواد بره بکنه
شما از این دید نگاه کن که فروختن فیلتر شکن چقدر آثار مثبت داره تو اجتماع چقدر آثار منفی که مطمئنا آثار منفیش بیشتره
ولی کبریت از 1 میلیون نفر 1 نفرش میره خونه آتیش بزنه
یا اینترنت جنبه های مثبتش ( بدون فیلتر شکن ) بیشتر از جنبه های منفیش هست
اجتماعمون اگر درست تربیت شده باشه ، دیگه نیازی نیست که به زور مردم رو از گناه کردن بازدارن.
شما میگی فیلتر شکن آثار منفی اش بیشتر از مثبت اش هست ، آدم های به طور ذاتی به سمت کارهای خلاف تمایل دارن ، وقتی هم جلوشون رو بگیری بیشتر جذب اون کار میشن .

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
اجتماعمون اگر درست تربیت شده باشه ، دیگه نیازی نیست که به زور مردم رو از گناه کردن بازدارن.
شما میگی فیلتر شکن آثار منفی اش بیشتر از مثبت اش هست ، آدم های به طور ذاتی به سمت کارهای خلاف تمایل دارن ، وقتی هم جلوشون رو بگیری بیشتر جذب اون کار میشن .
کاملا درسته ...
اصلا فرض کن شما چاقو فروش یکی با اون چاقو آدم میکشه یکی هندونه قاچ میکنه یکی ...

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
برای خارجی ها از نظر هزینه ویندوز و مک تو یک رنج قیمت هستن ، با یک تحقیق ساده میشه فهمید مک بهتر از ویندوز ، برای همین بیشتر از مک استفاده میکنن.
خب معلومه چون پایدار تره هَستَش خدای سیستم عامل ها Unix مشاهده پیوست 622336 هست
من برای کار ترکیبی گفتم که ویندوز بهتره (مخصوصا گیم :D )
به نظر من برای گیم فقط کنسول ها .

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
خب ببینید فیلترینگ که جلوشون رو میگیره ولی اگه هیچ کس فیلتر شکن نفروشه ( به سختی ممکن هست ) دیگه کسی براش راه باز نیست
اجتماع هم درست تربیت شده دشمن میخواد از راه دربیاره
کاملا درسته ...
اصلا فرض کن شما چاقو فروش یکی با اون چاقو آدم میکشه یکی هندونه قاچ میکنه یکی ...
آقا میلاد هیچ وقت با چاقوی میوه خوری نمیرن آدم بکشن
چاقوی دعوا با چاقوی هندوانه زمین تا آسمون فرق داره
من هم نمیگم که فقط فروش فیلتر شکن باعث بی بند و باری میشه ولی درصد عمده ای به فیلتر شکن مربوط میشه

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
یک جنسیو میخوام انبوه پخش کنم تو نت. چه باید کرد؟
یه چیز تو سبک این ساعتای دیواری با طرح های مختلف.
با سیستم های همکاری در فروش توافق کن ...
میهن استور , سل می , دایان , برمودا و ...

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
دوستان از کجا میشه دید که مثلا این دامنه سال 2005 ثبت شده
( اولین تاریخی که این دامنه ثبت شده ) شاید بعد هم تمدید نکرده باشن ها ولی برای من اولین تاریخ ثبت مهمه که 3 تا دست هم چرخیده

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
دوستان از کجا میشه دید که مثلا این دامنه سال 2005 ثبت شده
( اولین تاریخی که این دامنه ثبت شده ) شاید بعد هم تمدید نکرده باشن ها ولی برای من اولین تاریخ ثبت مهمه که 3 تا دست هم چرخیده
آقا این دامنه هایی که برا فروش گذاشتی اکثرا اینجا هست ... و صاحبت دامنه ها ایشون هستند نه شما ...
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-لیست-دامین-ها-ملی-بین-المللی-متعلق-به-bbf.474700/

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
خب ببینید فیلترینگ که جلوشون رو میگیره ولی اگه هیچ کس فیلتر شکن نفروشه ( به سختی ممکن هست ) دیگه کسی براش راه باز نیست

آقا میلاد هیچ وقت با چاقوی میوه خوری نمیرن آدم بکشن
چاقوی دعوا با چاقوی هندوانه زمین تا آسمون فرق داره
من هم نمیگم که فقط فروش فیلتر شکن باعث بی بند و باری میشه ولی درصد عمده ای به فیلتر شکن مربوط میشه
رضا جان یکی با چاقو(از اونایی که آدم میکشن) میره گوسفند سر میبره و یکی هم آدم میکشه! پس نمیشه چاقو میوه خوری را آورد وسط .
شما فکر کن کسی فیلتر شکن نمیفروشه 100 راه دیگه باری دور زدن هست مثل = سایفون - وب فریر - هات اسپات و... الان مثلا خود شما حساب کن گوگل ایران رو تحریم کرده باید با فیلتر شکن بازش کنیم و ...

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
آدمیزاد بخواهد گناه کنه ، هیچ چیزی نمیتونه جلو شو بگیره ، شما اینترنتو فیلتر کن ، ذهنشو که نمیتونی فیلتر کنی .
شما میگی جامعه ما درست تربیت شده ، اگر درست تربیت شده بود که دیگه نیازی به فیلتر شکن نبود ، وقتی شما ایمان داشته باشی که یک چیزی غلط هست ، هیج وقت دنبالش نمیری ، پس اینکه بیشتر اجتماع تمایل دارن که به سمت خلاف برن ، دلیل اش اینکه ایمانشون ضعیفه ، علت اصلی اش هم تربیت هست.
یک چیز دیگه هم در مورد توطئه دشمن هامون ، ما میام میگیم فلان شرکت یک فیلم ساخته صحنه های جنسی داشته ، دلیل اش این بوده که می خواسته جون های ما رو از راه به در کنه ، آخه یکی نیست بهشون بگه ، جون های ما اصلا مخاطبشون نیستند .

دیگه بهتره بحث رو ادامه ندیم ، کار بیهوده است.

prans.info

Registered User
لایک‌ها
263
آدمیزاد بخواهد گناه کنه ، هیچ چیزی نمیتونه جلو شو بگیره ، شما اینترنتو فیلتر کن ، ذهنشو که نمیتونی فیلتر کنی .
شما میگی جامعه ما درست تربیت شده ، اگر درست تربیت شده بود که دیگه نیازی به فیلتر شکن نبود ، وقتی شما ایمان داشته باشی که یک چیزی غلط هست ، هیج وقت دنبالش نمیری ، پس اینکه بیشتر اجتماع تمایل دارن که به سمت خلاف برن ، دلیل اش اینکه ایمانشون ضعیفه ، علت اصلی اش هم تربیت هست.
یک چیز دیگه هم در مورد توطئه دشمن هامون ، ما میام میگیم فلان شرکت یک فیلم ساخته صحنه های جنسی داشته ، دلیل اش این بوده که می خواسته جون های ما رو از راه به در کنه ، آخه یکی نیست بهشون بگه ، جون های ما اصلا مخاطبشون نیستند .

دیگه بهتره بحث رو ادامه ندیم ، کار بیهوده است.
آیا میتونیم بگیم/اجازه بدیم مواد مخدر به راحتی وارد/ساخته/توضیع بشه چون فرهنگ و ایمان ضعیفه و و فرهنگ سازی نشده ؟

بالا