• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
طرز فکرت مثل مرفهین بی درده :D
مرفه بی درد کجا بود ، همه بازی ها اول برای کنسول ها میاد ، بعد شما الان یک Xbox One بگیر تا 4-5 سال همه بازی های روز رو اجرا میکنه ، اما PC باید هر چند سال ارتقاش بدی.
البته من بازی خور نیستم ، اما بازی خورها رو دوست دارم. :D

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
آقا این دامنه هایی که برا فروش گذاشتی اکثرا اینجا هست ... و صاحبت دامنه ها ایشون هستند نه شما ...
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-لیست-دامین-ها-ملی-بین-المللی-متعلق-به-bbf.474700/
نه عزیز شریکم هست ایشون وقت نمیکنن بیان من دارم میفروشمشون
توی هر دامنه ای که بری شماره و ایمیل من هست
و توی تاپیک رو هم نگاه کنید خودشون اومده اند و تشکر کرده اند

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
یک جنسیو میخوام انبوه پخش کنم تو نت. چه باید کرد؟
یه چیز تو سبک این ساعتای دیواری با طرح های مختلف.
اگه میتونید هزینه کنید تبلیغات بخرید و بفروشید چون اولین بار وارد نت کردین برای همین فروش خوبی میکنید بعد یه مدت خود فروشگاه ها برای خرید دنبال محصول میگردن که میتونید یه تاپیک تو شاپ کیپر و یا همین پرشین تولز بزنید
میتونید نمونه عکسی از محصول رو ببینم ؟

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
نه عزیز شریکم هست ایشون وقت نمیکنن بیان من دارم میفروشمشون
توی هر دامنه ای که بری شماره و ایمیل من هست
و توی تاپیک رو هم نگاه کنید خودشون اومده اند و تشکر کرده اند
کار شما یه جور دلالیه به شراکتتون کار ندارم مثلا همین دومین tala.biz رو که ایشون 1.5 قیمت گذاشتن شما به من گفتی 2 تومن ... و فک میکنم برا اکثر دومین ها همینجوری قیمت گذاشتید ...

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
آیا میتونیم بگیم/اجازه بدیم مواد مخدر به راحتی وارد/ساخته/توضیع بشه چون فرهنگ و ایمان ضعیفه و و فرهنگ سازی نشده ؟
شما دقیقا عکس حرف های من رو گفتید ، وقتی مردم اعتقاد داشته باشن ، مواد مخدر براشون بده ، دنبالش نمیرن ، ولو اینکه همه جا پر از مواد باشه (حالا بحث اعتیاد یک مسئله کاملا جداست).
برای مثال ، یک بچه وقتی یک باز دستش به قوری میخوره و مسیوزه ، دفعه بعد قوری رو اگر طرفش هم بیازی بهش دست نمیزنه ، چر ا چون که به این باور رسیده که قوری = درد .

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
کار شما یه جور دلالیه به شراکتتون کار ندارم مثلا همین دومین tala.biz رو که ایشون 1.5 قیمت گذاشتن شما به من گفتی 2 تومن ... و فک میکنم برا اکثر دومین ها همینجوری قیمت گذاشتید ...
ایشون 1 سال پیش قیمت گذاشته اند
تاپیک ایشون هم دیگه آپ نمیشه که بخوان با اون تاپیک بفروشن

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
شما دقیقا عکس حرف های من رو گفتید ، وقتی مردم اعتقاد داشته باشن ، مواد مخدر براشون بده ، دنبالش نمیرن ، ولو اینکه همه جا پر از مواد باشه (حالا بحث اعتیاد یک مسئله کاملا جداست).
برای مثال ، یک بچه وقتی یک باز دستش به قوری میخوره و مسیوزه ، دفعه بعد قوری رو اگر طرفش هم بیازی بهش دست نمیزنه ، چر ا چون که به این باور رسیده که قوری = درد .
بله به اون باور رسیده که قوری = درد
ولی مواد مخدر الا مثل قدیم نیست
1بار مصرف = تا 8 سال عوارضش از بدنت نمیره

prans.info

Registered User
لایک‌ها
263
نمیخوام بحث رو کش بدم یا منحرف کنم ولی خیلی وقت ها باید چاه ها و چاله ها رو پر کنیم یا روشون چیزی بزاریم که مردم توش نیافتند ...

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
آدمیزاد بخواهد گناه کنه ، هیچ چیزی نمیتونه جلو شو بگیره ، شما اینترنتو فیلتر کن ، ذهنشو که نمیتونی فیلتر کنی .
شما میگی جامعه ما درست تربیت شده ، اگر درست تربیت شده بود که دیگه نیازی به فیلتر شکن نبود ، وقتی شما ایمان داشته باشی که یک چیزی غلط هست ، هیج وقت دنبالش نمیری ، پس اینکه بیشتر اجتماع تمایل دارن که به سمت خلاف برن ، دلیل اش اینکه ایمانشون ضعیفه ، علت اصلی اش هم تربیت هست.
یک چیز دیگه هم در مورد توطئه دشمن هامون ، ما میام میگیم فلان شرکت یک فیلم ساخته صحنه های جنسی داشته ، دلیل اش این بوده که می خواسته جون های ما رو از راه به در کنه ، آخه یکی نیست بهشون بگه ، جون های ما اصلا مخاطبشون نیستند .

دیگه بهتره بحث رو ادامه ندیم ، کار بیهوده است.
بله درسته جلوشون رو نمیتونیم بگیریم ولی راه رسیدن رو که میتونیم سخت تر کنیم

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
ایشون 1 سال پیش قیمت گذاشته اند
تاپیک ایشون هم دیگه آپ نمیشه که بخوان با اون تاپیک بفروشن
1سال پیش قیمت بزارن پست اول رو که میتونن ادیت کنن و قیمت ها رو عوض کنن
درضمن شما میگی تایپیک آپ نشده هیچ فردی برا آپ کردن پست نمیده از گزینه Up thread استفاده میکنه ناگفته نماند که ایشون تایپیک رو آپ هم کرده و توش پست داده ...
بهتره پست هاشون رو ببینید که مربوط به سال 2014 هست ...
http://forum.persiantools.com/threa...لمللی-متعلق-به-bbf.474700/page-4#post-9821716

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
1سال پیش قیمت بزارن پست اول رو که میتونن ادیت کنن و قیمت ها رو عوض کنن
درضمن شما میگی تایپیک آپ نشده هیچ فردی برا آپ کردن پست نمیده از گزینه Up thread استفاده میکنه ناگفته نماند که ایشون تایپیک رو آپ هم کرده و توش پست داده ...
بهتره پست هاشون رو ببینید که مربوط به سال 2014 هست ...
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-لیست-دامین-ها-ملی-بین-المللی-متعلق-به-bbf.474700/page-4#post-9821716
این رو من نمیدونم
چند روز پیش صحبت میکردم باهاشون میگفت که من اصلا اینترنت خیلی کم میام
الا هم کار فروش رو من انجام میدم

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
همون xbox one هم بازی هاش دونه ای 200 هزار قیمت داره :D ولی پی سی رو یا دانلود میکنیم یا از دوستان میگیریم حالت سوم وجود نداره :general707:
  2. وارد لینک بشوید
  3. لینک باز میشه ولی افزونه نصب نمیشه
    656.gif
  4. p$iph0n رو باز کنید
  5. کانکت SHH+
  6. توجه کنید کRیو و p$iph0n هر دو با هم کانکت باشن
  7. لینک افزونه رو رفرش و نصب کنید
https://chrome.google.com/webstore/detail/tincr/lfjbhpnjiajjgnjganiaggebdhhpnbih/related
من چند روز پیش یه بازی اورجینال خریدم برای pc که بتونم آنلاین بازی کنم :( حالت سوم :(

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
همون xbox one هم بازی هاش دونه ای 200 هزار قیمت داره :D ولی پی سی رو یا دانلود میکنیم یا از دوستان میگیریم حالت سوم وجود نداره :general707:
  2. وارد لینک بشوید
  3. لینک باز میشه ولی افزونه نصب نمیشه
    656.gif
  4. p$iph0n رو باز کنید
  5. کانکت SHH+
  6. توجه کنید کRیو و p$iph0n هر دو با هم کانکت باشن
  7. لینک افزونه رو رفرش و نصب کنید
https://chrome.google.com/webstore/detail/tincr/lfjbhpnjiajjgnjganiaggebdhhpnbih/related
تورنت پر از بازی های Xbox و PS هست .

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
اینا استثنا هستن :general711:
بازی آنلاین باید رایگان باشد، بازی آنلاینی که رایگان نباشد بازی آنلاین نیست.
الان بازی آنلاین رایگان مثل فیفا داریم ؟

The Rock

Registered User
لایک‌ها
421
سلام ، یه سرور مجازی تقریبا با این مشخصات میخوام ، لطف کنید یه جای معتبر پیشنهاد بدید
XyRc.jpg

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
Xbox one مگه هک شده ؟ سرچ کردم فقط COD Ghosts هک شده.

فوتبالی نیستم :rolleyes: ولی بازی های خیلی خوبی هستن که رایگانن و امکانات خریدنی هم دارن.
حالا Xbox One و PS4 هنوز تازه واردن، بعدش هنوز بیشتر بازی های نسخه ویژه کنسول های جدید ندادن ، GTA هنوز نسخه ویژه PS4 نیومده.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
بالا