ای بابا اون از امتحانات اینم از رمضان این فروش کی میخواد تکون بخوره ؟
باز میشود ...برای دوستانی که روی هاست نت افراز هستند
این سایت برای من باز نشد.این سایت برشما میاد بالا
mihangallery.ir
برای من باز میشه ، بائه سوزی دیگه کیه ؟ :دیاین سایت برشما میاد بالا
mihangallery.ir
baz misheاین سایت برشما میاد بالا
mihangallery.ir
با کنسول موافقم، ولی مک زیاد جالب نیست، باهاش کار کردم. قبول دارم قویه، ولی برای مدیا خوبه. شما الان نرم افزار های خیلی شاخ رو که پیدا میکنی فقط رو ویندوز نصب میشن. برای اینکه عمومی تره و بیشتر نفوذ داره.برای خارجی ها از نظر هزینه ویندوز و مک تو یک رنج قیمت هستن ، با یک تحقیق ساده میشه فهمید مک بهتر از ویندوز ، برای همین بیشتر از مک استفاده میکنن.
به نظر من برای گیم فقط کنسول ها .
معمولا مخالفین ویندوز موافقین مک هستن![]()
باز میشه ولی سرعت لود کمی پایینه ...این سایت برشما میاد بالا
mihangallery.ir
لطفا نوشته های خود را به زبان فارسی تایپ کنید ...baz mishe
مگه نمیشه 2 تا سیستم عامل داشته باشی؟ :general707::general707::general707:اگه سیستم رو فقط خودم استفاده میکردم شاید لینوکس میریختم. ولی الان خانواده با همین ویندوز 8 هم خوب نمیتونن کار کنن چه برسه لینوکس!
من خودم از طرفدارهای لینوکسم ، اما مک یک طوری هم امکانات لینوکس مثل خط فرمان (کلا ویژگی های مشترک یونکس) هم رابط کاربری خوب داره ، بیشتر نرم افزار های معروف برای مک هم هست.با کنسول موافقم، ولی مک زیاد جالب نیست، باهاش کار کردم. قبول دارم قویه، ولی برای مدیا خوبه. شما الان نرم افزار های خیلی شاخ رو که پیدا میکنی فقط رو ویندوز نصب میشن. برای اینکه عمومی تره و بیشتر نفوذ داره.
البته بازم میگم. لینوکس یه چیز دیگس
آقا هر کدوم بدرد یه چیزی میخورن. مک بیشتر بدرد کار های مدیا میخوره. ویندوز مال عموم مردمه. و لینوکس ماله حرفه ای هاست:general703:
من تو خونه عمرا بذارم کسی به سیستم و لپ تاپم دست بزنهاگه سیستم رو فقط خودم استفاده میکردم شاید لینوکس میریختم. ولی الان خانواده با همین ویندوز 8 هم خوب نمیتونن کار کنن چه برسه لینوکس!
از shuffle استفاده کنیداین کد رو چیکارش کنم ؟
میخوام هر تگ یه رنگ رندوم از آرایه color بگیره ولی همش یه رنگ میشه
PHP:<?php $color=array("#00C08B","#EA5080","#53BFE2","#F8C54D","#DF6DC2"); ?> <?php $args = array( 'smallest' => 8, 'largest' => 22, 'unit' => 'pt', 'number' => 45, 'format' => 'flat', 'separator' => "</li><li style=" ."\"background:" . $color[rand(0,4)] . "\"". ">", 'orderby' => 'name', 'order' => 'ASC', 'exclude' => null, 'include' => null, 'topic_count_text_callback' => default_topic_count_text, 'link' => 'view', 'taxonomy' => 'post_tag', 'echo' => true, 'child_of' => null ); ?> <ul><li> <?php wp_tag_cloud( $args ); ?> </li></ul>
چه ربطی داره ؟ :|وردپرس همچین تابعی نداره.
+ برای انتخاب از آرایه مشکلی ندارم، مشکل اینه که $args فقط یه بار خونده میشه و یه بار کد رنگ میگیره.
<?php
$color=array("#00C08B","#EA5080","#53BFE2","#F8C54D","#DF6DC2");
$args = array(
'smallest' => 8,
'largest' => 22,
'unit' => 'pt',
'number' => 45,
'format' => 'flat',
'separator' => "</li><li style=" ."\"background:" . shuffle($color) . "\"". ">",
'orderby' => 'name',
'order' => 'ASC',
'exclude' => null,
'include' => null,
'topic_count_text_callback' => default_topic_count_text,
'link' => 'view',
'taxonomy' => 'post_tag',
'echo' => true,
'child_of' => null
);
wp_tag_cloud( $args );
?>
این کد رو چیکارش کنم ؟
میخوام هر تگ یه رنگ رندوم از آرایه color بگیره ولی همش یه رنگ میشه![]()
<?php
$rand = array('0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', 'd', 'd', 'd', 'd', 'e', 'e');
$color = '#'.$rand[rand(0,15)].$rand[rand(0,15)].$rand[rand(0,15)].$rand[rand(0,15)].$rand[rand(0,15)].$rand[rand(0,15)];
?>
<a style="color:<?php echo $color; ?>" title="Title" href="http://www.site.ir">
Test</a>
کدی که من دادم رو چک کردید؟ممنون ولی مشکل من رنگ نیست. مشکل اینه که آرایه $args یک بار فراخوانی میشه و فقط یک رنگ تولید میکنه. در حالی که رنگ تصادفی براش در نظر گرفتم.
شما اونو تست کن حتما کار می کنهخیر . شما منظورم منو متوجه نشدی :|