jahaniha.com
کاربر تازه وارد
دوستان وبمستر لطفا ایدی من رو ادد کنید
مدیر سایت جهانی ها هستم
[email protected]
با تشکر از با معرفت های که ادد می کنن
مدیر سایت جهانی ها هستم
[email protected]
رنگ ها بد انتخاب شدند ، کنتراست رنگها اصلا خوب نیست.![]()
این بنری است که با آموزش بالا تونستم طراحی کنم نظر دوستان چیه ؟
میتونم بپرسم در حال حاظر روی کدوم پلان آی وب هستید؟میانگین آنلاین 130 و حدااکثر 210
جهانی ها؟دوستان وبمستر لطفا ایدی من رو ادد کنید
مدیر سایت جهانی ها هستم
[email protected]
همون کیش !!از وقتی مخابرات گفت نامحدود نمیدم من داغون شدم :general208: هر سه چهار روز حجم تموم میکنم باید برم مخابرات فیش بگیرم بعد برم بانک پرداخت کنم بعد دوباره بیارم مخابرات تا بهم حجم بدن میگم چرا پرداخت آنلاین نمیشه میگه اون فقط واسه نگاه کردن مصرفته و پرداخت آنلاین واسه حجم نداریم یعنی من روم دیگه نمیشه هر روز افتادم مخابرات واسه خرید حجم:general208::general208::general208::general208:![]()
سایت دارم با 6 هزار آی پی سایت موزیک هست چند میگیری داداش؟برای این صفحه پاپ اپ میخرم
http://emkala.com/uploads/dayson/
اگر کسی پاپ اپ سایتشو میفروشه اطلاع بده
دتس که انتقال نمی دندعزیزان یه سوال داشتم. اگر یک سرور اختصاصی داخل ایران بگیرم مثلا از هاست دی ال میتونم فایلهامو ببرم بدم بهشون تا کپیش کنن روی هارد سرور . مثلا 800 گیگ اطلاعات رو میشه دستی برد تا روی سرور کپی کنن؟
نه کاش اونجا بودیم تو یه درندشتی هستیم که هیچکی اسمشم نمیدونههمون کیش !!
یعنی چی؟ میشه یا نمیشه؟ مگه سرور های داخل ایران رو بهشون دسترسی فیزیکی ندارن؟!دتس که انتقال نمی دند
با اف تی پی یا لیچر و... انتقال میدن ...
فکر نکنم بهتون کپی بدندیعنی چی؟ میشه یا نمیشه؟ مگه سرور های داخل ایران رو بهشون دسترسی فیزیکی ندارن؟!
منظور من بک آپ نیست که!فکر نکنم بهتون کپی بدند
برای کپی گرفتن باید خودت با دیتاسنتر طرف باشی و به عبارتی سرور اختصاصی داشته باشی
برای بک آپ از یه سرور دیگه استافده می کنند ...
حداقل 10 هزار تا در روزتا چقد بازدیدکننده قبوله؟
مینیموم بازدیدکننده منظورمه![]()
قیمتتو پ خ کنسایت دارم با 6 هزار آی پی سایت موزیک هست چند میگیری داداش؟
اون رو باید با هاست دی ال حرف بزنی ولی تا جایی که من میدونم باید خودت سرور رو از دیتاسنتر بخری تا بتونی از این کارا بکنیمنظور من بک آپ نیست که!
میگم مثلا من یه سرور اختصاصی داخل ایران میگیرم .
800 گیگ اطلاعات دارم که میخوام روی این سرور کپی بشه. میتونن این کارو بکنن برام ؟
میشه اطلاعات رو ببرم بدم بهشون تا روی هارد سرور کپی کنن؟
امکان داره این کار یا خودم باید بشینم با این اینترنت ذغالی ایران این 800 گیگ اطلاعات رو روی سرور آپلود کنم؟
لینوکس پربازدیدمیتونم بپرسم در حال حاظر روی کدوم پلان آی وب هستید؟
از فونت b yekan استفاده کنید خیلی بهتر میشه ...![]()
این بنری است که با آموزش بالا تونستم طراحی کنم نظر دوستان چیه ؟
عزیزان یه سوال داشتم. اگر یک سرور اختصاصی داخل ایران بگیرم مثلا از هاست دی ال میتونم فایلهامو ببرم بدم بهشون تا کپیش کنن روی هارد سرور . مثلا 800 گیگ اطلاعات رو میشه دستی برد تا روی سرور کپی کنن؟
یعنی چی؟ میشه یا نمیشه؟ مگه سرور های داخل ایران رو بهشون دسترسی فیزیکی ندارن؟!
منظور من بک آپ نیست که!
میگم مثلا من یه سرور اختصاصی داخل ایران میگیرم .
800 گیگ اطلاعات دارم که میخوام روی این سرور کپی بشه. میتونن این کارو بکنن برام ؟
میشه اطلاعات رو ببرم بدم بهشون تا روی هارد سرور کپی کنن؟
امکان داره این کار یا خودم باید بشینم با این اینترنت ذغالی ایران این 800 گیگ اطلاعات رو روی سرور آپلود کنم؟
خدمات وب مستری ...تو کدوم بخش باید درخواست خرید پاپ آپ بدم ؟