Mohammad_Vazin
Registered User
لینوکس پربازدید
میتونیم بهتون یه سرویس سی پنل آلمان بدیم.
لینوکس پربازدید
لینک مشخصات پلان و یک نمونه سایت که میزبانی کردینمیتونیم بهتون یه سرویس سی پنل آلمان بدیم.
خب مسئله همین طبیعی بودن هست! از خود مغازه میخری بهت میندازن چه برسه اینترنتی خرید کنی :دیمواد خوراکی همیشه مشتری زیاد دارن. اینترنتی هم خودم چند وقت پیش عسل گرفتماگه طبیعی و با قیمت مناسب باشه مردم حتما میگیرن.
ما معمولاً سرچ نمیکنیم خودمون میزنیمسلام دوزتام , یکی از دوستانم به نام میلاد دنبال سرور کانتر هستش که بخواد آنلاین بازی کنه! میشه معرفی کنید .مرسی
میخوای یه سر به بخش کسب درآمد وبمسترا بزن ، اون جا زیاد وبمستر هست که به کارتون میاد.تو کدوم بخش باید درخواست خرید پاپ آپ بدم ؟
هاما معمولاً سرچ نمیکنیم خودمون میزنیم![]()
امکانش هستعزیزان یه سوال داشتم. اگر یک سرور اختصاصی داخل ایران بگیرم مثلا از هاست دی ال میتونم فایلهامو ببرم بدم بهشون تا کپیش کنن روی هارد سرور . مثلا 800 گیگ اطلاعات رو میشه دستی برد تا روی سرور کپی کنن؟
ChatBaran - Public Server : 10.201.65.125:27015سلام دوزتام , یکی از دوستانم به نام میلاد دنبال سرور کانتر هستش که بخواد آنلاین بازی کنه! میشه معرفی کنید .مرسی
چت باران که همه چیتر هستند !امکانش هست
باید برید تهران و به مرکز دیتاسنتز آسیاتک
ChatBaran - Public Server : 10.201.65.125:27015
10.201.65.125:27016 ChatBaran - Awp-Aim Server
ChatBaran - Match Server : 10.201.65.125:27017
آسیاتک تند تند سرور عوض میکنهچت باران که همه چیتر هستند !
آسیا تک هنوزم سرور کانتر داره؟
--
کسی با cms high portal تحت ویندوز کار کرده؟
منظورت تبادل لینک هستش؟اسکپریت لینک باکس چی پیشنهاد میدید؟
نه فقط میخوام خودم لینک اضافه کنم و از طریق باکس تو سایت نشون بدم.منظورت تبادل لینک هستش؟
افزونه خوب برای لینک باکس میشناسم اما اسکریپت نه!
mylinksdumpنه فقط میخوام خودم لینک اضافه کنم و از طریق باکس تو سایت نشون بدم.
لینک دانلودmylinksdump
از این افزونه بهتر پیدا نمیکنی! به صورت دستی میتونی لینک اضافه کنی و همچنین میتونی لینک ها رو در ای فریم نشون بدی
حدود 10 نوع قالب برای لینک باکس داره ، صفحه ای هم برای ارسال لینک به صورت سریع داره و...