• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
بعد از مدت ها خواب بودن سایت پرو بانک تصمیم گرفتم یه دستی به سر و روش بکشم و برای سال تحصیلی جدید آمادش کنم ، مقاله و پروژه هم بهش اضافه کنم (بیاد روزی که این سایت هم حرفی برا گفتن داشت یادش بخیر )
و در اولین حرکت سایت رو به نسخه جدید پرستا شاپ ارتقا دادم ، از ساعت 1:30 تا الان داشتم باهاش ورمیرفتم و تقریباً کارهای کلی انجام شد ( ارتقا و ست کردن ماژول ها و ....) و بقیه کارها انشالله بمونه برا فردا بعد از ظهر ;) خب مام آدمیم دیگه فقط از نوع وبمسترش برا ما هم خواب لازمه البته نه روزی بیشتر از 5-6 ساعت o_O

البته @miladgraph فکر کنم بیشتر از 30 دقیقه در روز نخوابه ، یا شاید هم این یوز رو بجز میلاد 10-20 نفر دیگه هم دارن میگردونن و یوز فقط دست میلاد نی :general210:

نظرتون چیه دوستان :rolleyes: ( در مورد میلاد نه ها :general711: در مورد سایت ، در مورد میلاد هم گفتین اشکالی نداره :D )
خیلی هم عالی :)
فروش روزانه در بهترین حالت؟ (اگه فروشش خوبه منم بیام تو این کار:D)
موفق باشی :general601:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اسطوره مرام و معرفته این بینگ
30203140477570226678_foreveralone.png

6305140477555441950_bing.jpg

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
خیلی هم عالی :)
فروش روزانه در بهترین حالت؟ (اگه فروشش خوبه منم بیام تو این کار:D)
موفق باشی :general601:
اینجور سایت ها معمولاً فروش روزانه ندارند ، و اغلب توی بازه های خاصی مثل خرداد ماه ، و دی ماه فروش دارن :D پایان ترم :general711:
اون وسط آ هم هر چی فروختی خدا بده برکت :rolleyes:
البته بستگی داره چه مقاله هایی بزاری ، مثلاً نمونه سوال استخدامی بزاری فروش روزانه هم میتونی داشته باشی:general705:
اگه میخوای بیا همین رو بفروشم بهت ، 10 میلیون :general105::general105::general105::general105: ( ارقام به دلار می باشد :general606:)

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
اینجور سایت ها معمولاً فروش روزانه ندارند ، و اغلب توی بازه های خاصی مثل خرداد ماه ، و دی ماه فروش دارن :D پایان ترم :general711:
البته بستگی داره چه مقاله هایی بزاری ، مثلاً نمونه سوال استخدامی بزاری فروش روزانه هم میتونی داشته باشی:general705:
اگه میخوای بیا همین رو بفروشم بهت ، 10 میلیون :general105::general105::general105::general105: ( ارقام به دلار می باشد :general606:)
مثلا فروش چقدر میباشد در همان بازه های خاص ؟ :D

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
مثلا فروش چقدر میباشد در همان بازه های خاص ؟ :D
مسلماً مقداری بوده که ما بخوایم ، براش نماد اعتماد و درگاه مستقیم بانکی بگیرم ،
و همینطور مقداری نبوده که بخوایم 100% فعالیتمون رو روش بزاریم و سایت مدتی ول بوده
و باز هم همینطور میتواند مقداری بوده باشد که تصمیم به از نو بنا کردنش رو کردیم
حالا بیابید پرتقال فروش را
امیدوارم که تونسته باشم مفهوم رو برسونم :general705:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
ما الان داریم یه سایت فیلم میزنیم مثل استار وی یا پلان ها و ..
یعنی مشکل به وجود میاد؟

خوب پس اینا چرا مشکلی ندارن؟ ما الان داریم آرشیو فیلم و سریال سایتو کامل میکنیم و سایت کاملن مجاز هست
فیلتر کردن سایتهایی مثل گانجا به خاطر فیلم های خارجی هم هست.
اما فیلم های توی بازار تاریخ داره مثلاً فیلمی که سال 90 روش زده 3 سال یعنی سال سوم دیگه قانوناً کپی رایتی نداره و فروش خودشون رو توی اون مدت داشتند. "در مجوزی که ابتدای فیلم نشون میداد"
خیلی وقته خودم فیلم ندیدم!

@ali-ahmari
@nassera
@Hamidreza23
واقعاً تا بحال دلم برای نویسنده نسوخته بود...
حالا که فکر میکنم:
به اونهایی که وقتی که یه آدم توی خطر رو توی خیابون میبینند بهش دست نمی زنند کمی حق میدم و میگم بخشی از...
فرهنگ جامعه خودمون هم هست!
همگی برترینند و دیگران زدترین!

@miladgraph
آقا شما یه سری بخون ببین ادعاهای دوستان در مورد بنده چطوره و حرفهایی منی که چندسال عمرمو کوچیک کردند چطور.
تنها خواستم جو انجمن "اون تایپیک" رو آروم کنم اما متاسفانه توی قوانین برخی انجمن ها درست نوشته گزارش کنید. "البته اینجا تکلیف نویسنده های بیچاره مشخص نبود"
من به خاطر نویسنده های اونجا گفتم که پستی بزنم که حداقل مبلغی رو بگیرند و تا روشن شدن تکلیف صبر کنند. نه اینکه باعث بشند هر کسی بیاد توی تایپیک. بدون اینکه کمکی بکنه.
در نهایت من و شما و دیگران وظیفه نداریم بیایم انجمن و اگر اومدم شما بهتر میدونی که "همیشه به دیگران کمک کردم" و کمکی از کسی نخواستم.

واقعاً رفتارشون....

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
همانطور که دوستان گفتن شما میتونید از بسته آموزشی ما استفاده کنید .
با تشکر از دوستان عزیز :general510:
قرار بود یه سورپرایز باشه این مورد رو فعلاً فاش نکنیم اما خب دیگه نشد و گفتم به دوستان بگم بعد آموزش آنلاین و تصویری پینت و بسته آموزشی پینت :rolleyes:
در حال مزاکره با یکی از کانالهای معروف ماهواره ای هستیم تا برنامه آموزش زنده پینت رو در وحله اول به زبان فارسی و انگلیسی و بعداً به دیگر زبان ها بزاریم:general609:
توی پی تی ست هست دیگه؟ :D
واقعاً یه سایت آموزشی خوب و "جامع" در این زمینه کم داریم! "کلاً گرافیک"

قیمت کولر بادی برای 3 روز اومد پایین همچنین پورسانتش شد 40 هزار تومن شیرین !
دوتا سوال دارم از خدمتتون...
توی ارسال پستی بسته به اسم فروشگاه شما میره؟
توی شات های محصولات برند در حد کپی رایت هست یا بیشتر؟

برخی محصولاتتون فوق العاده س....

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
یه پیشنهاد ب دوزتان
وقتی تولد میرید مطمعن بشید که کیک تولدش تازه هست و از جای مطمعن خریداری شده.وگرنه ب درد من مبتلا میشید(دل درد)الان مثل بنز خوابم میاد ولی درد نمیزاره
ارسال شده از GT-S6102 با استفاده از تپاتالک 2
خوش به حالت که باز تولد کسی رفتی...
من تو خونه خودمون که تولد بشه نمیرسم برم کیک بخورم باهاشون و ... :(
الان حالت بهتره؟

بعد از مدت ها خواب بودن سایت پرو بانک تصمیم گرفتم یه دستی به سر و روش بکشم و برای سال تحصیلی جدید آمادش کنم ، مقاله و پروژه هم بهش اضافه کنم (بیاد روزی که این سایت هم حرفی برا گفتن داشت یادش بخیر )
و در اولین حرکت سایت رو به نسخه جدید پرستا شاپ ارتقا دادم ، از ساعت 1:30 تا الان داشتم باهاش ورمیرفتم و تقریباً کارهای کلی انجام شد ( ارتقا و ست کردن ماژول ها و ....) و بقیه کارها انشالله بمونه برا فردا بعد از ظهر ;) خب مام آدمیم دیگه فقط از نوع وبمسترش برا ما هم خواب لازمه البته نه روزی بیشتر از 5-6 ساعت o_O
البته @miladgraph فکر کنم بیشتر از 30 دقیقه در روز نخوابه ، یا شاید هم این یوز رو بجز میلاد 10-20 نفر دیگه هم دارن میگردونن و یوز فقط دست میلاد نی :general210:
نظرتون چیه دوستان :rolleyes: ( در مورد میلاد نه ها :general711: در مورد سایت ، در مورد میلاد هم گفتین اشکالی نداره :D )
در مورد سایت در حال حاظر پرستا بهترین هست اما باز هم کامل نیست!
ولی خوبه همین....
در مورد مقالات سعی کن از فایلهای آموزشی خارجی هم استفاده کنی به عنوان دانلود رایگان تا رتبه بهتری هم داشته باشی و...
مثلاً یه دانشجوی کارشناسی کامپیوتر نیاز پیدا میکنه کتابهای انگلیس رو پیدا کنه.. براش راحته اما...
یه دانشجوی حقوق میتونه دنبال کتابهای حقوق کشورهای دیگه بره؟
مثال زدم و اگر وقتش رو نداری تنها در مورد ریاضیات بذار..
یه رفیقی دارم که مغز ریاضیات هست و کارشناسی مهندسی عمران داره...
اما چیزی از کامپیوتر به جز گوگل نمیدونه!

میلاد.... آینده دار....!
فوق العاده زندگی خوبی خواهد داشت...

اسطوره مرام و معرفته این بینگ
30203140477570226678_foreveralone.png

6305140477555441950_bing.jpg

چطور؟

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
توی پی تی ست هست دیگه؟ :D
واقعاً یه سایت آموزشی خوب و "جامع" در این زمینه کم داریم! "کلاً گرافیک"

دوتا سوال دارم از خدمتتون...
توی ارسال پستی بسته به اسم فروشگاه شما میره؟
توی شات های محصولات برند در حد کپی رایت هست یا بیشتر؟

برخی محصولاتتون فوق العاده س....
سلام
بله به اسم فروشگاه هست
هم کپی رایت هم گارانتی

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
نه آقا ما بودجه خرید این طور سایت ها رو نداریم :android30:

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
طراحیه جالبی داره: yummy.ir
اینکه فلشه :confused: الان فلش دیگه منسوخ شده ، باید از HTML5 و Javascript استفاده کرد.

پ.ن: میگم هزینه پستی ، فقط بر اساس ، وزن ، داخل شهری ، شهر های مجاور و غیر مجاور هست ؟ دارم یک فروشگاه طراحی میکنم ، میخواهم هزینه دقیق رو به خریدار بگم

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
خوش به حالت که باز تولد کسی رفتی...
من تو خونه خودمون که تولد بشه نمیرسم برم کیک بخورم باهاشون و ... :(
الان حالت بهتره؟
چطور؟
قربونت!
آره بهترم , چایی نبات اثر نکردش یه قاشق چای خوری (چای خشک) رو برداشتم جَویدم و با یک لیوان آب سرد قورت دادم بهتر شدم

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
فیلتر کردن سایتهایی مثل گانجا به خاطر فیلم های خارجی هم هست.
اما فیلم های توی بازار تاریخ داره مثلاً فیلمی که سال 90 روش زده 3 سال یعنی سال سوم دیگه قانوناً کپی رایتی نداره و فروش خودشون رو توی اون مدت داشتند. "در مجوزی که ابتدای فیلم نشون میداد"
خیلی وقته خودم فیلم ندیدم!

@ali-ahmari
@nassera
@Hamidreza23
واقعاً تا بحال دلم برای نویسنده نسوخته بود...
حالا که فکر میکنم:
به اونهایی که وقتی که یه آدم توی خطر رو توی خیابون میبینند بهش دست نمی زنند کمی حق میدم و میگم بخشی از...
فرهنگ جامعه خودمون هم هست!
همگی برترینند و دیگران زدترین!

@miladgraph
آقا شما یه سری بخون ببین ادعاهای دوستان در مورد بنده چطوره و حرفهایی منی که چندسال عمرمو کوچیک کردند چطور.
تنها خواستم جو انجمن "اون تایپیک" رو آروم کنم اما متاسفانه توی قوانین برخی انجمن ها درست نوشته گزارش کنید. "البته اینجا تکلیف نویسنده های بیچاره مشخص نبود"
من به خاطر نویسنده های اونجا گفتم که پستی بزنم که حداقل مبلغی رو بگیرند و تا روشن شدن تکلیف صبر کنند. نه اینکه باعث بشند هر کسی بیاد توی تایپیک. بدون اینکه کمکی بکنه.
در نهایت من و شما و دیگران وظیفه نداریم بیایم انجمن و اگر اومدم شما بهتر میدونی که "همیشه به دیگران کمک کردم" و کمکی از کسی نخواستم.

واقعاً رفتارشون....

دادا دقیقاً منظورت از تگ کردن ما چی بود !!!!؟؟؟؟
اون متن زیرش روی سخنش ما 3 نفر هستیم آیا !!!!!؟؟؟؟

همانطور که مدیران ارشد :D @miladgraph گفتن بهتره بحث رو اینجا ادامه ندیم
اما من وقتی هیچ کدوم از کاربرایی که تو اون ماجرا هستن رو نمیشناسم و خودم رو در جایگاهی نمیبینم که بتونم در مورد درست و غلط بودن قضاوت کنم ،
بهتر میدونم با حاضر نشدن در تاپیک به جو سازی و بحث های بی مورد دامن نزنم ،

وقتی طرفین هم دیگر و میشناسن لزومی نیست کسه دیگه ای بره و اونجا اسپم بده
و یه طرف رو مورد حمله قرار بده و سمت طرف دیگه رو بگیره ،
کار رو از ابتدا باید محکم میگرفتن و الانم هر طرف ادعا میکنه که طرفه حقه اگه بحث در حدی هست میتونه از طریق مراجع قضایی پیگیری کنه .

من الان یه کار جدید دستمه ، برای یکی از دوستان که میشه گفت نون و نمک خوردیم با هم اما خب اولش باهاش رو راست بودم ،
طبق روال کاری خودم کار میکنم و فقط یه خاطر آشنا بودنشون یه تخفیف و مزایا و امتیازی بهشون میدم
اگه موردی و اختلافی پیش بیاد دیگه نمیام تاپیک بزنم و آبروش رو ببرم ، اونجاست که باید گفت خودم کردم که ل... بر خودم باد .

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
قربونت!
آره بهترم , چایی نبات اثر نکردش یه قاشق چای خوری (چای خشک) رو برداشتم جَویدم و با یک لیوان آب سرد قورت دادم بهتر شدم
ماشالله یه پا طبیب (دکترای 1000سال پیش ، درمان با گیاهان دارویی ) هستیا :general711:

بالا