miladgraph
همکاربازنشسته
یعنی PSD رو داری میخوای بدی برات کد کنن ؟دوستان یه قالب رسپانسیو پدر مادر دار وردپرس از روی PSD چقدر در میاد ؟؟؟
یعنی PSD رو داری میخوای بدی برات کد کنن ؟دوستان یه قالب رسپانسیو پدر مادر دار وردپرس از روی PSD چقدر در میاد ؟؟؟
لاتاری چیه؟ :دی به خدا من 15 سال پیش یه آتاری داشتمبالا زده لاتاری ... لاتاری شرکت نکردین ؟فک کنم لاتاری بردی
![]()
اینا همه شعره!لاتاری چیه؟ :دی به خدا من 15 سال پیش یه آتاری داشتم
این چی هست؟ ی توضیح میدی داداش؟ برامون نون و آب میشه یا نه؟
الان لاتاری رو تو گوگل سرچ کردم در مورد عمریکا و گرین کارت اومد!اینا همه شعره!
لاتاری برنده شدی! عمم میخواد خونشو بفروشه نمیدونه چجوری! یه کوزه پیدا کردم توش سکه هست نمیدونم چیکارش کنم!!
اینا درو دیدی ایمیل رو ریموو کن!
اینجا بخون ...لاتاری چیه؟ :دی به خدا من 15 سال پیش یه آتاری داشتم
این چی هست؟ ی توضیح میدی داداش؟ برامون نون و آب میشه یا نه؟
Lottery اینجوریه که شما پول میدی مثلاً 1دلار!!الان لاتاری رو تو گوگل سرچ کردم در مورد عمریکا و گرین کارت اومد!
من تو این سایت ها اصلا کار نکردم... الان برنده شدم؟ یا چرت هستش؟Lottery اینجوریه که شما پول میدی مثلاً 1دلار!!
یه برگه بهت میدن روش یه عدده!!! مثلاً 10 رقم!
حالا یکی بیشتر پول داره 20 تا میخره!
از این برگه ها مثلا 1000 تا میفروشن میشه 1000دلار!
وقتی فروش نمام شد، رقم به رقم میخونن و یه عدد به دست میاد!! کل پولی که جمع شده از فروش این کاغذها میرسه به یه نفر!!!
این احتمالا یه چیزی تهش داره، من حال خوندنش رو نداشتم، همون پاراگراف اول رو خودنممن تو این سایت ها اصلا کار نکردم... الان برنده شدم؟ یا چرت هستش؟
افزونه ی مرورگر گوگل کروم بمنظور مشاهده پیج رنک واطلاعات سئو وبسایتهابچه های حرفه ای وب
یه پلاگین برای کروم یا فایرفاکس میخوام که تو گوگل که سرچ میکنی رنکشو جلوش نشون بده
داریم اصلا ؟
والا افزونه ای هست که وقتی سایت رو باز میکنی، رنک اش رو نشون میدهبچه های حرفه ای وب
یه پلاگین برای کروم یا فایرفاکس میخوام که تو گوگل که سرچ میکنی رنکشو جلوش نشون بده
داریم اصلا ؟
الان یه سوال! پیج رنک PT صفره؟
پی تی رنک 4 هست :|بعد من انتظار پیج رنک دارم!!!![]()