تشکر. حالا برام جالب هست سایت را هم داخل ساماندهی ثبت کردن ولی فیلتره. ما که رفتیم ثبت نام کردیم امیدوارم قبل از هرگونه فیلتر به ما اطلاع بدن:general410:آدرس جدیدشون ... http://elikades.ir/
تشکر. حالا برام جالب هست سایت را هم داخل ساماندهی ثبت کردن ولی فیلتره. ما که رفتیم ثبت نام کردیم امیدوارم قبل از هرگونه فیلتر به ما اطلاع بدن:general410:آدرس جدیدشون ... http://elikades.ir/
Aoao Watermarkبهترين نرم افزار براي واترمارك گذاشتم روي عكس ها چي هست؟
طراحی برای سایتهای غیر مجاز و افتخار به طراحی برای آنها...بعضی وقتها هم فکر کنم سایتها الکی یا اشتباهی قیلتر میشن. سایت thebanner.ir را جدیدا رفتم بنر سفارش بدم دیدم فیلتر شده! آخه چرا یک سایت طراحی گرافیک باید فیلتر بشه؟
پینت:general609:بهترين نرم افزار براي واترمارك گذاشتم روي عكس ها چي هست؟
طراحی برای سایتهای غیر مجاز و افتخار به طراحی برای آنها...
:general510:
پینت:general609:
از بسته های آموزشی nassera nassera استفاده کنكار با پينت رو بلد نيستم اگه ميشه داداش اموزش بزاري عالي ميشه تو نت گشتم ولي اموزش تخصصي نذاشته بودن براش
بله سایتهایی هستند که این کاره اند.....پس که اینطور، متوجه شدم... یعنی اینها میان ردگیری میکنن چه کسی این تبلیغات را براشون میسازه! عجب!!
سایت مال شماست؟ یا اینکه مال بچه های این فروم هست؟ انصافا بنرهای خوشگلی میزنه
بله سایتهایی هستند که این کاره اند.....
http://www.skydesignteam.com/نمونه-کارها/
والا این رو سعی کنند دوستان ریپورت ندند... بنده خدا رو از نون خوردن نندازید ...
هر چند که ....
اینگونه سایتها معمولاً پول عده ای رو یکجا جمع میکنند و...
همه صرف خرید دامنه و... میشه...
سایت موزیک یا مجاز باشه یا وقتی غیر مجاز هست و فیل.تر میشه روی دامنه جدید نیاد...
چون به گفته خودشون این سایت برای افراد خارج از ایران هست...!
چند روز پیش یه بنده خدایی رو بچه ها گرفته بودند قسم میخورد فقط برای خارجی هاست و...
بالای 200 تا دامنه .in برای سایتش زده بود...
راه پرداختش تنها یه درگاه واسطی هست که فاتحه و صلواتش هم کهنه شد...
فیلم هایی داشت که من خجالت میشکم با رفیقم ببینم... (پسر!) اینقدر زشت..!
همج.نس. بازی و... هم بود..
یا سایتی مثل گانجا موزیک ....
فیلم های پرده ای یا کلوپی رو آخه مگر اون تهیه کننده با پول دزدی ساخته که شما میذارید برای دانلود؟!
همیشه برای خودمون قانون رو در نظر بگیریم و..
شرمنده خیلی شد.... سرتون که درد نیومد..؟
........................
نه سایت ما نیست.
ارادتمند.....
ما الان داریم یه سایت فیلم میزنیم مثل استار وی یا پلان ها و ..بله سایتهایی هستند که این کاره اند.....
http://www.skydesignteam.com/نمونه-کارها/
والا این رو سعی کنند دوستان ریپورت ندند... بنده خدا رو از نون خوردن نندازید ...
هر چند که ....
اینگونه سایتها معمولاً پول عده ای رو یکجا جمع میکنند و...
همه صرف خرید دامنه و... میشه...
سایت موزیک یا مجاز باشه یا وقتی غیر مجاز هست و فیل.تر میشه روی دامنه جدید نیاد...
چون به گفته خودشون این سایت برای افراد خارج از ایران هست...!
چند روز پیش یه بنده خدایی رو بچه ها گرفته بودند قسم میخورد فقط برای خارجی هاست و...
بالای 200 تا دامنه .in برای سایتش زده بود...
راه پرداختش تنها یه درگاه واسطی هست که فاتحه و صلواتش هم کهنه شد...
فیلم هایی داشت که من خجالت میشکم با رفیقم ببینم... (پسر!) اینقدر زشت..!
همج.نس. بازی و... هم بود..
یا سایتی مثل گانجا موزیک ....
فیلم های پرده ای یا کلوپی رو آخه مگر اون تهیه کننده با پول دزدی ساخته که شما میذارید برای دانلود؟!
همیشه برای خودمون قانون رو در نظر بگیریم و..
شرمنده خیلی شد.... سرتون که درد نیومد..؟
........................
نه سایت ما نیست.
ارادتمند.....
سایت فیلم بعد مجاز ؟ داریم ؟ما الان داریم یه سایت فیلم میزنیم مثل استار وی یا پلان ها و ..
یعنی مشکل به وجود میاد؟
خوب پس اینا چرا مشکلی ندارن؟ ما الان داریم آرشیو فیلم و سریال سایتو کامل میکنیم و سایت کاملن مجاز هست
فیلم و سریال ایرانی هم مگه غیر مجازه:دیسایت فیلم بعد مجاز ؟ داریم ؟
فیلم های جدید ایرانی رو گیر میدن هافیلم و سریال ایرانی هم مگه غیر مجازه:دی
کسی قالب سه ستونه موزیک واسه وردپرس سراغ داره تا قالب اختصاصی طراحیش رو تموم کنم میخوام ازش استفاده کنم
پ ن: همین قالب ساده همه استفاده میکنن هم باشه راضیم:دی
=))
گفتم مثل استار وی و اینا نه که برم فیلمای خارجی بزارمسایت فیلم بعد مجاز ؟ داریم ؟
این سایت هایی که گفتی رو نمیدونم چی هستن برای همین سوتفاهم شد.گفتم مثل استار وی و اینا نه که برم فیلمای خارجی بزارم
ما الان داریم یه سایت فیلم میزنیم مثل استار وی یا پلان ها و ..
یعنی مشکل به وجود میاد؟
خوب پس اینا چرا مشکلی ندارن؟ ما الان داریم آرشیو فیلم و سریال سایتو کامل میکنیم و سایت کاملن مجاز هست