ببر جون چرا عصبی میشینه بابا چه گیر دادیم به احسان چیه بردار عزیزم. گفتیم بچه ها بیکارند . یک کمی در زمینه همین پی تی خودمان بحث بکنیم و اطلاعات عمومی بچه ها بره بالا. اره واقعا کار کرده است. از سال 2002 و 2003 روی این انجمن کار کرده است. الان به نظرم 11 الی 12 سالی هست که این فروم را داره.
طفلی میلاد فک کنم نصف حجم نتش رو واسه حذف کردن اسپما توی تایپیکای مختلف از دست میده
الان خداییش کی در این دو صفحه اسپم داد. غیر از اینکه اومدیم انگیزه دادیم به وبمستر ها . که میشه این قدر درامد داشت
ولی یک نکته مهم بین متن ها هست که باید توجه کرد. ایشون اگر این قدر درامد دارند. مهم اینه بعد از یک دهه به این درامد ها
رسیدند و شکست ها و سختی ها ی زیادی کشیدند. که فکر نکنم پست از این مهم تر دیگه بشه زد در بخش وبمستر ها
مدیر بودن این دردسرارم داره دیگهطفلی میلاد فک کنم نصف حجم نتش رو واسه حذف کردن اسپما توی تایپیکای مختلف از دست میده:general505:
مشاهده پیوست 628190
مدیر سایت هستن ایشون شاید درسته و اون چیزی که ما میدونیم اشتباهه
نه رفیق عصبی چیه. داشتیم کمی با هم شوخی می کردیم. درسته اون موقع ها وضع جور دیگری بود. ولی همین الانمببر جون چرا عصبی میشی
اون موقع که اصلا این بازارچه و .. نبود و فروم بیشتر رو محور برنامه نویسی میچزخید یادش بخیر یوزر سال 2004 رو بهم برنگردوند اون موقع خرید و فروش و .. نبود اینجوری و بیشتر میچسبید ولی الآن آخرین تاپیک ها فقط خرید و فروشه !!!
رفیق منظورم شما نبودی. درسته متن شما را نوشتم. ولی منظورم شما نبودی. گفتم کلا خیلی چیزا به نظر خیلی ها اسپم می اید
دوستان عایا فعالیت در سایت ب*الا*ترین مشکلی داره ؟ :general405:
قبلا قالب میگرفتی یه بنر و لینک گذاشته بودن از سایتشون
الان ای فریم توی کل قالب - پاپ اپ - 20 30 تا بنر - لینکارو که اصلا نمیشه بشمری و...:general707:
وقتی دغدعه ی شما می شود اینکه چرا این سایت رتبه 16 ایران را دارد. پس دغدغه ی ما این بشود. مشکلی ندارد . درستهالان، تو این ساعت دقدقه وب مستر ها باید تبلیغات پی تی باشه ؟ :general707:
شما هم به ما تیکه بندازه پلنگ :general405::general707:وقتی دغدعه ی شما می شود اینکه چرا این سایت رتبه 16 ایران را دارد. پس دغدغه ی ما این بشود. مشکلی ندارد . درسته
محمد جون عزیز
نه بابا تیکه چیه محمد جون. شوخی کردیم. یادم رفت اخر متن : دی بگذارم. کلا خوش باش.شما هم به ما تیکه بندازه پلنگ :general405::general707: